Şimdi Ara

e39 520i M Paket Yapmak Destek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
11.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gerçekten çok güzel durmuş ama orjinal kullanıcaksam bununla uğraşmam :)
    aslında bugune kadar değiştirmeye kararlıydım boş vakit kolluyodum ama sizin önerilerinizle şuan içime kurt düşmedi desem yalan olur

Aklınıza koyduysanız tamponların en uygununu tercih edin , jant ve lastik şart olacak yalnız /// M tampon takılırsa .. Mümkünse biraz arabayı düşürecek spor ve yay takın , böylece yeterli olur ...
    birde dedikleriniz benimde aklımda ama hepsini bir anda yaptıramam büyük ihtimal masraf bir hayli artıyor çünki
    size bir m paket araç linki gönderiyorum büyük ihtimal m paket degil bence ama çok detaylı çevirilmiş olmalı sizin yorumunuz nedir
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-1999-528-m-tecnic-lpg-li-full-70111288/detay/#

• Direksiyon orjinaldir sadece , yani orjinal M , onun haricinde sonradan yapılmış herşey , bakın çokta zor değil anlamak , sizde öğrendiniz artık

Size bazı şeyleri söylemeyi unutmuşum ...

Mesela bu arkadaş söylemeyi unuttuğum bazı şeyleri yapmış ...

Yeni tip angel halkalı ve mercekli ön farlar ve yeni tip rezistanslı stop farları taktırmış arabaya ...

Ön böbrekler makyajlı tip , yani büyük tip olarak ve siyahları ile değişmiş .

Ön tamponu değiştirirseniz , farlar ve böbrekler değişmezse bence kötü durur ...

Jantın değişmemesi bakın ne kadar çirkin gösteriyor arabayı ...

Arka tampon güzel , stoplar yeni tip gayet uyumlu , ama bagaj çıtası yok , boş duruyor fark ediyorsanız ...

Kapı çıtalarını gövde rengine boyamış , inanılmaz kötü , ön ve arka tamponun şeritlerinin kapı çıtalarında devam etmesi gerekir bütünlük için ...

Son olarak yanın lacivert araba ile çekilmiş fotoğrafında , grinin orjinal yay ve süspansiyonları sebebi ile diğerine nazaran havada olduğunu fark edeceksiniz ...

Bana sorarsanız spor yay takılmasına karşıyım , az da olsa bu arabadaki mükemmel konforun önüne geçmiş oluyorsunuz ... Orjinal M jantlarından birini bu arabaya takmış olsaydı sahibi , arabayı yere biraz indirmese de kötü görünmeyecekti ...

Moda yorumcusu gibi konuştum biraz Ama gerçekler bunlar ...

Ya maddi fedakarlık lazım , ya da orjinallikten yana karar kılmanız lazım .

Aynı karar noktasındayım ben de , haftaya başlayacağım , Davul M direksiyonum var sadece , ama tek tek diğer parçaları orjinali ile değiştireceğim .. Aksilik olmazsa arabam ile yurtdışına çıkarak tamamlayacağım bu eksiklikleri , Türkiye'de halletmeye kalkarsak inanılmaz büyük bütçe gerektiyor malesef :(

• haklısınız benimde gözüme çarpan noktaları yazmışsınız:)
    ben galiba vazgeçtim daha doğrusu vazgeçirdiniz beni orjinal tamponları bir güzel boyatırım üstüne takarım birde pasta cila attıkmı hallolur galiba ama içerdeki kahverengi maun çıtaları değiştiricem kesinlikle grilerinden almak istiyorum aracın içi dışı komple gri olsun kahverengi çok kötü gelmeye başladı gözüme
    ayrıca size kolay gelsin m pakete çevirmede en mantıklısı sizin yaptıgınız yurtdışına cıkmak ama o da bana uymuyo şuan için
    orjinal olsun bizim olsun diyelim

• Vazgeçmenize sevindim doğru , yalan yok Aklın yolu bir neticede ...

İç maun kaplamalara fiber görünüm kazandırıyorlar genelde , genç kesim ( bizler ) maun kaplama istemiyor .. Tavsiye etmiş gibi olmıyım ama maun kaplamadan iyi gibi sanki fiber görünümlü vinyl uygulaması ..

Kaplamaların komple değişimi biraz masraflı olabilir , ama kazalı bulabilirseniz , set halinde ekonomik şekilde alabilirsiniz , çokta iyi olur .

Tşk ederim bu arada ... fotoğrafları paylaşırım sizinle

Orijinalden alıntı: guide

Vazgeçmenize sevindim doğru , yalan yok Aklın yolu bir neticede ...

İç maun kaplamalara fiber görünüm kazandırıyorlar genelde , genç kesim ( bizler ) maun kaplama istemiyor .. Tavsiye etmiş gibi olmıyım ama maun kaplamadan iyi gibi sanki fiber görünümlü vinyl uygulaması ..

Kaplamaların komple değişimi biraz masraflı olabilir , ama kazalı bulabilirseniz , set halinde ekonomik şekilde alabilirsiniz , çokta iyi olur .

Tşk ederim bu arada ... fotoğrafları paylaşırım sizinle

o dediginiz fiber kaplamayı normal maunların üstüne yapıyorlar degilmi nerde yaptırabilirim onu ?

• Kendiniz de yapabilirsiniz , 3m firmasi çok kaliteli malzemeye sahip , ama piyasada kalite kalite metre usulü alabilirsiniz , sahibinden gittigidiyor sitelerine yazın , fiber görünümlü folyo veya vinyl diye karşınıza çıkacaktır .. Uygulaması da çok zor değil , hafta sonu uğraşı olur sizin için ..
    Yola cıkmıs durumdayım , Türkiye de bu işleri yapmak gercekten maliyetli fakat aracınızı seviyorsanız ve aracınız temiz ise yaptırabilirsiniz bence , e39 da temiz araba nadir denk geliyor cünki , Maunlara gelince yurt dısında kaliteli maun trimler var denk getirirsem alıcagım , iç maunlarının üstüne isterseniz folyo ile kaplama yapabilirsiniz fakat fabrikasyon gibi olmuyor .

orjinal m5 ön tampon 1300 dolar doldurmak için 1600 dolar yani, 2750 Tl gibi bir rakam gerekli
    orjinal m5 arka tampon 1255 dolar sadece kendisi.. 1500 e dolsa 2500 ortalama desek
    orjinal m5 ayna 1400 dolar fiyatı var.. en az 2250 tl
    ///M antrasit tavan 987 $ yani 1800-1900 tl
    m ayak dayama 65 $ 150 tl
    m kapı eşikleri 300 $ 600-700 tl
    millenium veya titanium iç trimler 700-800 $ 1500 tl
    m teknik süspansiyon 2500 tl
    m jantlar 5000 tl
    m direksiyon 1500-2000 tl
    angel far 2000 tl
    celis stop 1000 tl

Orijinalden alıntı: seffaf1

bmw gibi üst segmen araca yan sanayi parça yakışmaz hele tampon gibi aracın kaza anında hayatı parçası hiç olmaz

orjinal m5 ön tampon 1300 dolar doldurmak için 1600 dolar yani, 2750 Tl gibi bir rakam gerekli
    orjinal m5 arka tampon 1255 dolar sadece kendisi.. 1500 e dolsa 2500 ortalama desek
    orjinal m5 ayna 1400 dolar fiyatı var.. en az 2250 tl
    ///M antrasit tavan 987 $ yani 1800-1900 tl
    m ayak dayama 65 $ 150 tl
    m kapı eşikleri 300 $ 600-700 tl
    millenium veya titanium iç trimler 700-800 $ 1500 tl
    m teknik süspansiyon 2500 tl
    m jantlar 5000 tl
    m direksiyon 1500-2000 tl
    angel far 2000 tl
    celis stop 1000 tl

Tamponun kazada bir etkisi olmaz sonuç olarak fiber sürterek bile kırabilirsin

Ayrıca belli bir zamandan sonra genelde çoğu kendi kendine çatlar

Orjinalede gerek yok o paraya 1 tane daha bmw alınır

• tamponlariniz fabrika cikisi orijinal tamponlarsa degistirmeyin. boya yaptiracaksanizda kaliteli yerde para verip yaptirin 1 sene sonra catlamasin boyasi.
    Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.
  • UMARIM SİZE BİRAZ FİKİR VERMİŞTİR AYRIYETTEN KAPI EŞİKLERİMDE M LOGOLU VE PASPASLAR HALI M LOGOLU İNANIN M TECH YAPTIKTAN SONRA ORJINAL HALINDEN NEFRET EDİCEKSİNİZ BENDE TÜM ORJİNAL PARÇALARI DURUYO BİRDE ŞUAN SPİDER JANT ALDIM AMA SPOR YAYIM OLMADIĞI İÇİN TAKMIYORUM ÖNERİ SPOR YAY VARMI APEXİ DÜŞÜNÜYORUM 215 LİRA DEDİLER BANA UCUZ GELDİ ÖNERİNİZ NEDİR HE BU ARADA TÜM ORJINAL PARÇALARI DURUYO GEÇEN ORJİNALLERİ TAKIP ÖYLE GEZDİM ÇOK TUHAF GELİYO SANKİ ARABA BENİM ARABA DEĞİLMİŞ GİBİ
     e39 520i M Paket Yapmak Destek e39 520i M Paket Yapmak Destek e39 520i M Paket Yapmak Destek e39 520i M Paket Yapmak Destek e39 520i M Paket Yapmak Destek e39 520i M Paket Yapmak Destek e39 520i M Paket Yapmak Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmiRYaPaR -- 9 Haziran 2014; 22:44:53 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.