Şimdi Ara

E39 5.28i Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    99-2000 model 528i almak istiyorum. Fakat gerek yakıt gerekse araç sorunları hakkında pek bilgi sahibi değilim. Yakıtı bizi üzer mi , sık arıza verir mi ? kronik problemleri var mıdır ? kullananan arkadaşlar var mı acaba ? Tavsiye ederler mi ?
    Öte yandan bi ay öncesine kadar yine e39 520i bakıyordum fakat performans olarak düşük dediler. Bu iki araç konusunda yardımcı olursanız sevinirim.Teşekkürler..

• o fiyata iyi araba düşmez. o fiyata '99-'00'lerin döküntülerini satıyorlar. dolu paket olanlardan ve sorun çıkarmayacak, diğer bir deyişle "fabrikadan halka arz" kondüsyonunda bir araba gerek ve en az 35-37 bin tl'yi gözden çıkarmak gerek.daha aşağısına iyi araba düşmez. bir şekilde alınırsa sadece almakla da bitmiyor. bmw arabası ilgi ister, ilgi de maddiyata bakıyor. iyi araba iyi para...
    BMW E90 3.16i alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.