Şimdi Ara

E37-32 HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
11.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar son zamanlarda sürekli E37-32 hatası almaya başladım çok can sıkıcı olmaya başladı bu hatayı herhangi bir kanalda verebiliyor sabiti yok kanalı açıyorum E37-32 Tuşladığınız kanal yok , kurulum yapınız tarzında bir hata alıyorum kanalı değişip 3-5 kere yeniden açınca düzeliyor ,defalarca kurulum yaptım ama hatalar devam ediyor heran olmasada zap yaparken sürekli denk geliyor ve sinirlerim bozuldu bu konuda bir fikir sahibi olan var mı , cihaz humax 9502

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk E37-32 Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

Digitürk kullanıcıları, "E37-32" hata koduyla karşılaştıklarında genellikle "Tuşladığınız numarada kanal yok" mesajıyla karşılaşırlar. Bu hata kodu, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Uydunun Sinyal Kaybı: Uydunun sinyal kaybetmesi, E37-32 hatasının en yaygın nedenlerinden biridir.
    • Çanak Anten Sorunları: Çanak antenin yanlış hizalanmış olması veya hasar görmüş olması da sinyal almayı engelleyebilir.
    • Kablo veya Bağlantı Sorunları: Alıcı cihaz ile çanak anten arasındaki kablolar veya bağlantılar gevşemiş veya hasar görmüş olabilir.
    • Dijital Frekans Güncellemesi: Digitürk, nadiren de olsa dijital frekanslarda güncellemeler yapar ve bu da E37-32 hatasına neden olabilir.
    • Cihazın Arızalanması: Alıcı cihazın arızalanması da hata koduna yol açabilir.

E37-32 Hatasını Çözme Adımları:

• Sinyal Gücünü Kontrol Et: Digitürk alıcı cihazınızın sinyal gücünü kontrol edin. Sinyal gücü düşükse, çanak anteni yeniden hizalamanız gerekebilir.
    • Kabloları ve Bağlantıları Kontrol Et: Alıcı cihaz ile çanak anten arasındaki tüm kabloların ve bağlantıların sıkı ve sağlam olduğundan emin olun.
    • Çanak Anteni Kontrol Et: Çanak antenin doğru bir şekilde hizalanıp hizalanmadığını ve herhangi bir hasar olup olmadığını kontrol edin.
    • Dijital Frekans Güncellemesini Kontrol Et: Digitürk'ün dijital frekansları güncellemiş olabileceğini unutmayın. Alıcı cihazınızı güncelleyip güncellemediğinizi kontrol edin.
    • Alıcı Cihazı Sıfırla: Alıcı cihazınızı sıfırlamak, geçici yazılım hatalarını gidermeye yardımcı olabilir.
    • Digitürk Müşteri Hizmetleri ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala E37-32 hatası alıyorsanız, Digitürk Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • aynı problem 15.10.2011 tarihli 7 sıra nolu yazılım otomatik yüklendikten sonra bende de gerçekleşmeye başladı.
    Cihazınızı size verdiklerinden beri kaç yazılım güncelleştirmesi gerçekleştiğini ve önceki yazılımlarda da benzer problem olup olmadığını yazabilirmisiniz.
    Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8.1 0x80070522 hatası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.