Şimdi Ara

e36 cabrio alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 model aracım var 100 bin kilometrede, ufak tefek kaporta ve mekanik masrafları var.Açıkcası birazda soğudum araçtan, yılda sadece 5 bin kilometre özenle kullanmama ve bakımlarını düzenli yaptırmama rağmen ard arda ufak tefek sorunlar çıkarıyor.Millet arabasını hunharca gazlayıp acımasızca patır kütür kullanıyor bir şey olmuyor ben durup dururken bir sabah su eksiltme sorunuyla karşılaşıyorum.Millet soğuk motorla harala gürele gazlıyor bir şey olmuyor, kasislerden uçarak geçiyor bir şey olmuyor.Ben bir sabah bakıyorum arabanın şanzımanı yağ eksiltiyor.

Hani attığım taş ürküttüğüm kuşa değse neyse ama arabadan keyifde alamıyorum standart bir aile arabası sonuçta ve öne çıkan bir özelliğide yok.Az mı yakıyor ? Hayır, basınca yürüyor mu ? Hayır, sürüşü keyifli mi ? Hayır, yol tutuşu harika mı ? Hayır.Bir tek tasarımı hoş, zaten bende ona kanıp aldım.Fakat şuan pekde severek kullandığımı söyleyemem.Bu sebeple hevesle kullanacağım en azından masraf edince harcadığım paraya değdi diyebileceğim daha keyifli bir araç almak istiyorum.

Düz benzinli, lpg felan takılmamış, üzerinde hard top olan, manuel vites, temiz bir cabrio bir e36 almayı düşünüyorum.Sizce olur mu bu iş, yoksa uzak mı durmalıyım ? Bmw konusu açılınca hep karamsar yorumlar geldiğini görüyorum forumlarda, peki söylendiği kadar masraflı ve uğraşılmaz araçlar mı bunlar ? Eğer öyleyse kullananlar nasıl kullanıyor ? Açıkcası eğer alırsam bahsettiğim aracı bakımını yapıp, aracı kapalı otoparkda muhafaza edip sadece hafta sonları kullanmayı düşünüyorum.

• Hocam çok düşündüm çok istedim çok araştırdım bütün resterasyon yapılmış araçları izledim

Mekanik bir şekilde halledilir yaparsın yaptırırsında o arabalar genelde hep çürük oluyo o çürükle uğraşacak usta bulamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HemşireZED -- 21 Aralık 2021; 13:24:15 >
  • Nakitin varsa en kralını yaparsın, üç kuruşa beş köfte ile yola çıkıyorsan zaten malum şartlarda başın çok ağrır. Yaparsan keyfini alırsın, her zaman piyasası olan bir araç.

• Piyasası olan bir araç. Parça sorunu da yok. Bence temizi denk gelirse alınır. Üstelik sanıldığı kadar çok da yakmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 1.8 olanları karma 7-8 litre civarı yakıyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.