Şimdi Ara

E36 3.18IS Alıyorum nasıldır sizce ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Narc0s3

is modelleri zaten dolu oluyor siz muhtemelen düz 3.18 sahiplerinin is diye verdiği ilanlara bakmışsınız

320 boş olur ama boş 318is olmaz bildiğim kadarıyla , en azından henüz görmedim hayırlısı ..

Sizin dediğiniz doğrudur. Şöyle ilk sahibinden m paket olmayan ele ayağa düşmemiş temiz bir 318is bulup alacağım arkadaş. Şeytan diyor 328i al da neyse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbatasoy

quote:

is modelleri zaten dolu oluyor siz muhtemelen düz 3.18 sahiplerinin is diye verdiği ilanlara bakmışsınız

320 boş olur ama boş 318is olmaz bildiğim kadarıyla , en azından henüz görmedim hayırlısı ..

Sizin dediğiniz doğrudur. Şöyle ilk sahibinden m paket olmayan ele ayağa düşmemiş temiz bir 318is bulup alacağım arkadaş. Şeytan diyor 328i al da neyse...

328 çok yakar boş ver :))

17 bine kadar o 93 den bir kaç yıl daha yeni olsun yeter

Ben severim motor sesi , gidişi süper sadece içi biraz eski oda doğal kaç yıl olmuş dimi ama :))

• quote:

quote:

quote:

Ben severim motor sesi , gidişi süper sadece içi biraz eski oda doğal kaç yıl olmuş dimi ama :))

3.28 3.20, 3.23 ve 3.25 den daha az yakar

3.18is'lerin de boşu oluyor kim boşu olmuyor demişse halt yemiş

bu arada hocam yapmayın etmeyin resimdeki aracı almayın. araç bitmiş okeye dönüyor fırıl fırıl. önden kazalıyım diye bağırıyor. ön tampon hariç m parça yok üstünde. donanımda yok muhtemelen de motor kondüsyonu kötü durumda. hem masraflarıyla çok uğraşırsınız hem tadınızı kaçırır hem de otomatik evlat olur bu araç size ben söyleyeyim. bütçeyi 15 yapın ve bekleyin makyajsız kasa 4 silindir düzgün bir araç düşer elbet ama donanım ve m paket beklemeyin..

arkadaşıma şu aralar 96 üstü 3.28 bakıyoruz bütçe 30bin araç bulamadık 1 aydır piyasada çok kötü araçlar var..
    üstelik sahibi donanım konusunda yalan söylüyor araç hakkında kim bilir neler demiştir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkurt35 -- 20 Kasım 2013; 4:27:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz38x

Öylede değil hocam yanlışınız var babam modelli makyajlı kasaya binmek istiyor.. bence coupe e46'ya sırf coupe makyajlı e46 almak için keyfe keder arabamın ilanı var
    satılsada olur satılmasada..

Ama babanız yine Bmw istiyor yalnız makyajlı kasayı tavsiye ederim 3.20 asagısini almayın derim fiyat ne yazdinız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

quote:

quote:

bu arada hocam yapmayın etmeyin resimdeki aracı almayın. araç bitmiş okeye dönüyor fırıl fırıl. önden kazalıyım diye bağırıyor. ön tampon hariç m parça yok üstünde. donanımda yok muhtemelen de motor kondüsyonu kötü durumda. hem masraflarıyla çok uğraşırsınız hem tadınızı kaçırır hem de otomatik evlat olur bu araç size ben söyleyeyim. bütçeyi 15 yapın ve bekleyin makyajsız kasa 4 silindir düzgün bir araç düşer elbet ama donanım ve m paket beklemeyin..

arkadaşıma şu aralar 96 üstü 3.28 bakıyoruz bütçe 30bin araç bulamadık 1 aydır piyasada çok kötü araçlar var..
    üstelik sahibi donanım konusunda yalan söylüyor araç hakkında kim bilir neler demiştir?

Klasik yine büyük hacim az yakar olaylarına girmiyelim derim ve alıcı ben değilim başkası

20 yaşında araba sonucta baktırsın alsın çok bir şey farketmez tamponla değişmeyeni yoktur kanımca varsada cok fiyat isteyecekleri aşikar

Boş 318is içinse sizin boş geldiklerinizi bilemem daha önce yazdığım gibi ben denk gelmedim gördüklerimde olabilir ..

• Aynen 3.20i artık gitmiyor :D :D 6 silindirden aşağısını almaz :)) ( gitmiyor derken performansı çok sıkı çok güzel yürüyorda bize yetmiyor artık )

Fiyat olarak sunroofsuz ve manuel oluşundan 31.000Lira ölü bir rakam yazdım arabanın durumuna göre :))

Birde kilometre 322k'da insanlara doğru yazınca almıyorlar.. ama gelin görünkü arabam 170k 180k'da diyen araçları yolda rezil eden bir araç.. Döşemeler aynı şekilde tertemiz..

Eğer kar yağana kadar satılmazsa kazalı bir e46 düşürdük iç döşeme vs daha 100.000 de tertemiz komple değiştirip binicez makyajlı kasa coupe 3.25 sevdasını bırakıcaz gibi..
  • 318isler 140 hp olup motorun hakkini veriyor normal 318i ler 115 hp olup yaktigi kadar gitmiyor kuzenim aldi abi bi deneyem merak ediyom dedi ufak bi deneme yaptik 2 aracta stok
    http://www.youtube.com/watch?v=veTh9EoOg-s&feature=em-upload_owner

• quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

quote:

quote:

Sagolun hocam bugun bakacagiz ustayada gostericez zaten 3 tane arac var ilk sirada 3.20i var ama ilani yol onun tanidiktan alicaz bakalim hayirlisi... Yorumunuz icin tesekkur ederim.

• Bu aracı 15bin TL seviyesinde alıp, ciddi bir arızasında 2-5bin TL harcatabileceğini unutmayın...
    Hele ki eski otomatik araçlardan kesinlikle uzak durulmalı. Ama en önemlisi de şu E36 efsanedir ve ne yazık ki de genellikle hor kullanılır. Yani temiz araç bulmak imkansız, çok iyi bakımı yapılmış aracı da kimse ucuza vermez. İyi düşünün sonra birkaç bin TL'lik masraflarla uğraşmayın
  • e36 benimde hayalim ama cupe veya cabrio olanları umarım birgün benimde olur
  • 238 binde hemde otomatik Allah yardım etsin diyorum iyice baktırmadan almayın gerçi baktırsanızda BMW sonuçda yaşıda belli biraz üzecektir.
  • quote:

Aynen 3.20i artık gitmiyor :D :D 6 silindirden aşağısını almaz :)) ( gitmiyor derken performansı çok sıkı çok güzel yürüyorda bize yetmiyor artık )

Fiyat olarak sunroofsuz ve manuel oluşundan 31.000Lira ölü bir rakam yazdım arabanın durumuna göre :))

Birde kilometre 322k'da insanlara doğru yazınca almıyorlar.. ama gelin görünkü arabam 170k 180k'da diyen araçları yolda rezil eden bir araç.. Döşemeler aynı şekilde tertemiz..

Eğer kar yağana kadar satılmazsa kazalı bir e46 düşürdük iç döşeme vs daha 100.000 de tertemiz komple değiştirip binicez makyajlı kasa coupe 3.25 sevdasını bırakıcaz gibi..

Hayırlısı alıcısı illaha ki çıkar.

• Çıkmasa bile çok keyifle biniyorum ben birazdan belki video ekliyebilrim öylesine araç içinden çektim
  • quote:

Çıkmasa bile çok keyifle biniyorum ben birazdan belki video ekliyebilrim öylesine araç içinden çektim

Aynen öyle oluyor hocam arabayı ilana koydum kusurlarından dolayı 1 sene satılmadı en sonunda satılmasa bile biniyorum dedim ve geçen hafta satıldı araç ama ayrı bir keyif e46..

Bu arada aracı internette gördüm orjinal M paket'li Araç güzel maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cancan. -- 20 Kasım 2013; 16:18:46 >
  • Teşekkür ederim herkese birazdan araçlara bakmaya gidiyoruz. Hayırlısı...
  • e46 ile yolculuk yapmak için yer arıyorum

Aracımda keyif aldığım kadar hiç birşeyden keyif alamıyorum harman kardon da var tadınmaz yenmez bir müzik zevki oh oh..
  • quote:

e46 ile yolculuk yapmak için yer arıyorum

Aracımda keyif aldığım kadar hiç birşeyden keyif alamıyorum harman kardon da var tadınmaz yenmez bir müzik zevki oh oh..

• Su an siyah yurt disindan gelen bir 3.20i manuel icin konusuyoruz galeride bakalim gelismelerden haberdar ederim sizi.

• Arkadaşlar beyaz başta ilanını koyduğum aracın sahibiyle görüştüm yanına gittik aracın araç güzel çalışması falan, ancak bu adam galerici olmadığını söyledi, telefonda ve ilanda galericiyim vade vs. yaparız demişti. Yarın kredi çekmeye çalışacam bankadan, ancak kredi çekmişken şu altta ilanını verdiğim aracı almak daha mantıklı geldi siz ne düşünürsünüz ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil.satilik-cok-temiz-3.18is.lpg-ruhsat-isli.dijital-klima-abs-143097881/detay

• Bizde de bir Bmw e36 318is var. 3-4 ay öncesine kadar tüp yoktu araçta. Yaklaşık olarak şehir dışı 45, şehir içi 55 kuruş yakıyordu. Bizde tüp taktırmaya karar verdik. Yaklaşık şehir dışı 25, şehir içi 35 kuruş yakıyor. Tabi arabanın motor sesi güzel olduğu için insan gaza dokunmadan edemiyor ve bu değerler her an yükselebiliyor. Ancak arabanın kullanımı çok zevkli.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.