Şimdi Ara

E320 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
32.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: xdrive

3.2 litrelik V6 motora sahip W211 E320. Hakikaten dogru secim olabilir.Motor oldukca uzun omurlu ve oldukca saglamdir.Makyaj oncesi W211 lerdeki SBC fren sistemleri almadan mutlaka kontrol edilmelidir.163 hp lik bir E200 Kompressorle hemen hemen ayni yakiti tuketir.12 litre civari.Turkiye piyasasini bilmedigim icin fiyat hususunda yardimci olamiycam. CDI motorlu seceneklerde goz ardi edilmemelidir.

şehiriçi temiz 13-14 yakar
  • hort show

araç güzelmiş güle güle kullanın
    sorması ayıp kaç bin verdiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irrasyonel -- 29 Temmuz 2014; 16:41:13 >
  • Çok daha ucuzları vardı ama tavsiyelere uyup, temiz kazasız servis bakımlı ve ilk sahibinden olunca, 72000 den aşağı alamadım. Gidiş geliş bakım servise gösterme artı VİALLE LPSİ MONTAJI ile 80000 e dayandı. Canım sağolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan_ergin

quote:

Orijinalden alıntı: cfergul

w210 kasa 2001 model bir E320 E-Paket ve prins marka lpg li her zaman tercih edilebilir. Vergisi çok değildir. Araç değerine göre vergisi yüksek olduğundan bir alt dilimden vergi ödersiniz. Bakım maliyetleri E200 lerden sadece 150 tl daha fazladır. Bunun nedeni 3 ltr daha fazla yağ alması ve ekstradan 8 bujinin olması. E320 2001 model v6 düzendedir ve silindir başına 2 adet buji vardır. Onun dışına bütün özellikleri ve elektronik aksamı E200 ler ile aynıdır. Uzun yolda 12 ltr lpg tüketir. Şehir içi ise maksimım 15-17 ltr. Kasa E200 le aynı olduğundan motor diğer 320 mercedeslere göre çok daha ekomomiktir. Motoru düzgün bakıldığında lpg li dahi olsa bile 1.000.000 km yi çok rahatlıkla devirebilecek bir motordur. Kısacası bu aracın motorunu bitirmeye ömürünüz yetmez. Yakıt dışında bu araçta bulabileceğiniz özellikleri 2020 senesinde bile çok zor bulursunuz. Onun için bu aracı gönül rahatlığıyla alın ve 10 sene ne araba alsam diye düşünmeyin. Samsun - Trabzon arası kullanma fırsatı bulduğum araç hakkında 1-2 yorum yapayım. Aracın yol tutuşu harika. Uzun yolda 110 km sabit hızda giderseniz eğer 0,23 krş gibi bir lpg tüketimi mevcut. Düz yolda lpg ile 235 km hızı çok rahat gördüm, devam ediyordum fakat yol bitti. Bu aracı uzun yolda kullanmak müthiş keyifli. Dışarısı sıcak ama içeride digital klima var ve mükemmel ayarlıyor soğuğu. Ne üşüyorsunuz ne de terliyorsunuz tam ayarında. Klima ne kadar soğutursa soğutsun deri döşeme sırtı terletir diyenlere ise koltuk soğutma diyorum. Bence bir arabada olabilecek en mükemmel özelliklerden biri. Tabi masaj kolduğunuda unutmamak lazım. Kısacası 2001 model varsa paranız 2003-4-5-6-7-8-9 mutlaka alınması gereken bir araç. Motor için söyleyebileceğim tek şey, alacaksanız bu motoru alın E200 alacam diyorsanız eğer E320 ye kesinlikle binmeyin yoksa E200 almazsınız. Herkese kazasız belasız günler.

W211kasa E200 alacaktım ama W210 kasa E320 sahibi olan arkadaşımın yönlendirmesiyle W211 E320 aldım. Hayatımda kullandığım en güzel otomobil. Hemen gittim Vialle LPSİ taktırdım. Çok mutluyum çooook.
     E320 alınır mı?

acaba 1.6 cgi motora da tam uyumlu mu prins

• Bence arayıp yetkili birisine sorun. İnternette sitesi var. Sizi yanlış yönlendirmeyeyim. Bildiğim kadarıyla sadece FSİ Motorlara montaj yapmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali_ihsan_ergin -- 29 Temmuz 2014; 19:33:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.