Şimdi Ara

E30 316i performans arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi geceler. Güzel E30 316i sahibiyim ama maalesef görüntü yetmiyor tabiki performansı güzel güzel ama yavaş yavaş bişeyler eklemeyi düşünüyorum tabi amacım her köşede yanlayıp insanları rahatsız etmek değil boş bulduğum yerlerde ve özel alanlarda biraz eğlenmek için. Kilit dif zaten şart. Motora neler eklenebilir ? Eski bi tamirci arkadaşla konuştum o bana motorun altını 318i üstüne 318is kapağı dedi. Benimki m40 motor. Ilk olarak hava filtresi ve dereceli egzantrik düşünüyorum düşük devirlerde zaten performans beklemiyorum şehiriçinde kullanılıyor araba zaten. Bana 320i atıp 2.8 yapmaktan başka şeyler tavsiye edin lütfen benim amacım farklı bişey yapmak motor değiştirmeden. Şuanda ecu yapılıyor arabaya. Ilerisi için yapılanlara eklemek için turbo düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otur bin adam akıllı. Ne yapacan daha fazlasını.

• Dediğim gibi trafikte veya insanların bulunduğu yerlerde kesinlikte kullanmak için değil. Böyle cevaplar almamak için özellikle belirtmiştim ...

• Orj m40 motora turbo takarsaniz pistonlari eritirsiniz büyük ihtimal biraz oynamanız lazım . İs sadece turbo ile bitmiyor . Bütçen var ise direk m50b25 tak geç .
    Bende e34 vardı keyif için almıştım kilit dif kesinlikle olmalı . Aracı geceleri sanayi de donmek yanlamak dışında kullanmadim pek, araca çok keyif katıyor :)

• Çok anlamıyorum ama ustanın iyi seç sonra sağlam para harcarsın, argo tabiriyle her usta yolmaya çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selo3803

Herkese iyi geceler. Güzel E30 316i sahibiyim ama maalesef görüntü yetmiyor tabiki performansı güzel güzel ama yavaş yavaş bişeyler eklemeyi düşünüyorum tabi amacım her köşede yanlayıp insanları rahatsız etmek değil boş bulduğum yerlerde ve özel alanlarda biraz eğlenmek için. Kilit dif zaten şart. Motora neler eklenebilir ? Eski bi tamirci arkadaşla konuştum o bana motorun altını 318i üstüne 318is kapağı dedi. Benimki m40 motor. Ilk olarak hava filtresi ve dereceli egzantrik düşünüyorum düşük devirlerde zaten performans beklemiyorum şehiriçinde kullanılıyor araba zaten. Bana 320i atıp 2.8 yapmaktan başka şeyler tavsiye edin lütfen benim amacım farklı bişey yapmak motor değiştirmeden. Şuanda ecu yapılıyor arabaya. Ilerisi için yapılanlara eklemek için turbo düşünüyorum

bu aracın yapılış amacı standart ortalama bir araç diğer bir dille aile aracı. bende 3.16i kullanıcısıyım. verdikleri belli alabileceklerin belli. ila performans arttırmak istiyorsan bu işin m6 kısmına kadar yolu var. ha turbo takılırsa alt devirlerde performanslı olur sadece. başka ne yaparsan yap 5-10 beygirden fazlası randımanlı olmaz. satıp 3.18is alman gerekli.

• TroubleTrouble

Zaten direkt turbo düşünmüyorum motoru kucaklayarak götürmek biraz zor olur turbo işi tüm işler bittikten sonra motor değiştirmeye pek sıcak bakmıyorum şimdilik

Muhlisgöktaş

Tabi usta çok önemli ama modifiyeci pek yok afyonda en iyisini buldum sanırım ecu işleminden sonra bakarım onunla devam edip etmediğime işi temizse devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selo3803 -- 4 Mayıs 2016; 0:57:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Aşırı performans peşinde değilim yani yavaş yavaş kafama göre birkaç işlem sadece acelesi yok. Bu araca çok gereksiz masraf yaptım ilk e30um olduğu için anlamıyordum sağından solundan en azından veridiğim paranın hakkını veresiye kadar bununla devam edip ileride değiştirip 328 yapmayı düşünüyorum

• Selo3803 S kullanıcısına yanıt
    benimse tavsiyem daha fazla 1 lira bile masraf yapmadan yürürüne bakımına bak ve devam et sonra alacağın 3.28 e modifikasyon yaparsın
  • Aracı hafiflet, güc sabit performans artışı, yakıt azalır arka koltuk,stepne sök, kapı-tavan-kaput-bagaj vs daha hafif malzemeler ile değiş
    Bende böyle devam edeyim diyordum ama insanın sürekli birşeyler katası geliyor. 2. bir seçenek ise içini orjinal parçalarla toplamak örneğin 13 tuş yol bilgisayarı, arıza paneli gibi şeylerle

• serkanarch S kullanıcısına yanıt
    Bagaj zaten boşaltılmış durumda ama arka koltuklarım dursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Selo3803

Bende böyle devam edeyim diyordum ama insanın sürekli birşeyler katası geliyor. 2. bir seçenek ise içini orjinal parçalarla toplamak örneğin 13 tuş yol bilgisayarı, arıza paneli gibi şeylerle

arabanın önemli olan yürürü sağlam olsun yolda bırakmasın bakımını zamanında yapman yoksa extra yapacağın hiçbirşey aracına değer katmaz benim gözümde oynanmış araba orjinal arabadan daha değersizdir.
    Bakımları yaptırıyorum zaten şart ama benim demek istediğim bu arabayla çok oynanmış içinde sağlam pek bişey bırakmamışlar yenileyim diyorum binmesi daha zevkli hale gelir

• Selo3803 S kullanıcısına yanıt
    Yapacagın masrafa degmez bana göre hangi birini elden gecirceksin kardeş ya oldugu gibi bin ya da sat elden cıkar.

• bianconera kullanıcısına yanıt
    Sadece yeni ecu yaptırıp biniyim yani ?

• Supercharger en ideal çözüm gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • senersongur kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapılıyor bu işlem ? Ortalama maliyeti nedir ? Basit bir sistem olsun fazla bir güç olmazsa da olur

• quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Yapacagın masrafa degmez bana göre hangi birini elden gecirceksin kardeş ya oldugu gibi bin ya da sat elden cıkar.

aynen benimde demek istediğim direk bu.

edit: bu senersongur kişisinin dediklerini kaileye alma kendisi forumun en baba trolüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 4 Mayıs 2016; 12:53:04 >
  • Ankarada değğlseniz aracı ankaraya arkadaşlarının yanına getirip +20hp alabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.