Şimdi Ara

E250 CGİ vs E250 CDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar E serisinin Coupe modelinde 1.8 CGI motor amg'mi daha performanslı 2.2 CDİ motor mu daha performanslı? bnm araştırmalarıma göre CDİ 0-100'de ve ara hızlanmalarda önde ve yakıt sarfiyatı olarakda nerdeyse CGİ motordan 3-4lt kadar'da tasarufflu..sadece CDİ motorun motor sesinden ve orta konsol kısmından ses olduğuna dair yorumlar okudum..bu araç sahipleri arkadaşlar yorumları paylaşırlarsa memnun olurum..bu aralar coupe E serisi almayı düşünüyorum E93'ü verip..aklımda'da CDİ E Coupe modeli var..

• Ayağınızı gaza bastığınızda alacağınız tepki benzinlide daha hoşunuza gidecektir. Dizel ise tamamen yakıt tasarrufu düşünenler icin yapılan birşey
  • Cdi sahibi olarak motor horultusu geliyor , evet.ama on konsol dahil hicbiryerden ses falan gelmiyor.hangisi daha performansli tartismasina girmeyecegim ama 2.2 motor 204 hp 500 nm hakkini sonuna kadar veriyor.220 ye kadar soluksuz gidiyor.sonrasinda biraz yavas 220 ye kadar ki haline gore.2,5 ay once kocaelinden istanbula donuste 245 i gordum.emin olun o hizlarda bile cok guven veriyor.ama yakiti da su gbi iciyor gaza bastiginda muthis bir keyif veriyor.inanmayan inanmayabilir kimseyi inandirmak zorunda degil.isteyen kiralar kullanir gorur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıt sarfiyatı olarak tabiki CDİ hem tork'un avantajıda var ancak iki araç arasındaki seçim bence tamamen zevk eğer devir çevirmek ve benzinin keyfini sürmek istiyorsanız CGİ mükemmel bir tercih olur benim kendi tercihimde E250 CGİ'den yana olurdu.
  • Elbette benzinli daha zevkli olur,ama aracinizin yakitini dusunmeden ilerlemek ve 2.eli icin ben dizel alirdim.

Not:benzinli daha keyufli olsa bile arada inanilmaz farklar olmaz,dizeller de kagni gibi degil yani

• Cgi daha performaslı emin olun.

• 204hp benzinli motoru sedanda test etmiştim araç GTI gibi.
    Dizelden daha performanslı olacağını düşünüyorum ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E250 CGI vs 520 D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e250cdi şehir içi kullanım için daha uygun yüksek tork nedeniyle
    e250cgi uzun yol için daha iyi.

Performanslar aşağı yukarı aynı, benzinli aracın daha keyifli olduğuna katılmıyorum, 400 + nm torkun hissi daha keyifli yüksek devirden.

e250cdi çok daha az yakıyor, ve aşağı yukarı aynı performansı veriyor.

Bu arada Babam bahsettiğin aracın sahibi, imzamda var. BMW den aldığın keyifi kesinlikle alamıyorsun bu var. Bence yeni 420d yi bekle. e93 den sonra e coupe üzer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kim Jong Un -- 16 Ocak 2013; 21:23:19 >
  • Üstelik benzinli modelleri 142 milyara kadar veriyorlar. AMG'ler 161 falandı.

4x4 dizeller 190lara veriliyor bu aralar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: autograph

Üstelik benzinli modelleri 142 milyara kadar veriyorlar. AMG'ler 161 falandı.

4x4 dizeller 190lara veriliyor bu aralar...

Coupe leri 142 ye verdiklerini sanmıyorum hocam, eminmisiniz?
  • E Coupe 142 bin mi? Bence C coupe dir o.

• pardon dostlar sedan modelinden bahsediyorum...
  • arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkürler..tanıdığım birisinde vardı binmiştim bana sürdüğüm e93 den daha konforlu ve rahat geldi fakat performans ve yakıt olarak yanına yaklaşabilirmi bilemiyorum..ve çizgi olarakda class bir sportmenliği olan hatlara sahip..haliyle soramadımda kaç yakıyor kaç basıyor vs vs vs..fakat 2.2 dizel motorun vergi dezavantajı yakıt sarfiyatı söz konusu..cgi motorun ise vergi avantajı yakıt sorunu var gibi..100km de 11-12lt benzin sarfiyatı gibi birşey söz konusu..işin açıkcası e93 mü satamayı düşünmüyorum..çünkü çok severek bindiğim bir araç..ve çokda masraf yaptım..1-2 ay gibi süre zarfında bi işlerim var halledebilirsem inş. 2.aracıda koyarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gestapo SS -- 16 Ocak 2013; 23:17:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.