Şimdi Ara

e2200 2,20 ghz overclock yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemim intel pentium dual e2200 2.20 ghz , anakart asus p5kpl am se , ekran kartı nvidia 9400 , psu 400 watt.
    Öncelikle siteden bir arkadaşın konusu sayesinde işlemciyi voltaj vermeden 2,43'e çıkardım.Bir kaç arkadaş 2,82 ye çıkarmışlar vede sorunsuz kullanıyorlarmış bende çıkarmak istiyorum ama voltaj verme hakkında bilgim yok ayriyetten yanarsa sadece işlemcimi yanar yardım ederseniz sevinirim.
    Not:Core temp programı ile baktım sıcaklık yük altında 34 45 arası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep_597 -- 22 Ocak 2013; 22:52:13 >



  • e2180 2.0 ghz işlemciyi %50 oc ile 3.0 ghz çok stabil kullanıyorum, anakart xfx 650i ultra psu 450 watt asus, soğutucu thermalright ultra 90. senin o işlemciyi en az %30 oc ile kullanman lazım.
  • Dediğini yaptım kardeşim 2,8 e çıkardım sıcaklık 40 - 50 arası oldu ama şöyle bi sorun var.2,8 e çıkardıktan sonra bilgisayarın fişini çekip taktığımda bios ve saat / tarih ayarları sıfırlanmaya başladı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akrep_597

    Dediğini yaptım kardeşim 2,8 e çıkardım sıcaklık 40 - 50 arası oldu ama şöyle bi sorun var.2,8 e çıkardıktan sonra bilgisayarın fişini çekip taktığımda bios ve saat / tarih ayarları sıfırlanmaya başladı.

    Anakartın pilini kontrol et
  • kardeş buldum pc açılışta arada f1 setup f2 continue tuşu gelmediği müttetce sıfırlamıyor.F2 ye bastığım an biosu default(sıfırlıyo) , mecburen f2 gördüğüm zaman reset atıyorum.Bunun başka bir çaresi yok mu yha :S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep_597 -- 23 Ocak 2013; 14:01:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.