Şimdi Ara

E2160+ GAZ SOGUTMA + 3906MHZ 3d2006 cpu score: 3202 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: amdlinux

quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

E2160 işlemciyi merak edenler bu topick i inceleyip fikir sahibi olabilir.

1 ay olmus diplere inmiş topici canlandırmanın anlamı nedir. kendi topici reklam olsun diye her ay yukarı çıkart ne güzel

reklama ihtiyaç yok. son kullanıcılar faydalansın.
  • bu topic yukarılarda durmalı. bu kadar düşük maliyete bu kalitede iş çıkaran işlemci varken e6850 hatta q6600 almanın anlamı ne?
  • expander abi bende e2160 var ne yaptıysam 3600 mhz yi geçemedim 400*9 yapıyorum spi felam bitiriyor 1,7 volt veriyom yinede 405 fsb yapamadım sence nedir anakart mı işlemcimi anakartım asus p5k-e wifi ap bu arada gaz soğutmaya göre az çıkmış değerler senden 4 ghz + bekliyoruz
  • Arkadaşlar bende de E2160 var.. Ancak Bu değerleri rüyamda bile göremiyorum. Voltaj vererek maksimum 2.7ghz e çıkabiliyorum.. Anakart NF650i Çipsetli Abit Fatality.. Sorunum Anakarttanmıdır yoksa bendeki işlemci yeni çıkanlardan olduğu için O.C olmama ihtimali varmı ?.. Anakartın çok iyi O.C olduğu yazıyodu Tomshrware de ona güvenip aldım şimdide O.C yapamıyorum.. hem 3 ghz gibi değerleri görünce kırasım geliyo anakartı işlemciyi.. Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: atl5102

expander abi bende e2160 var ne yaptıysam 3600 mhz yi geçemedim 400*9 yapıyorum spi felam bitiriyor 1,7 volt veriyom yinede 405 fsb yapamadım sence nedir anakart mı işlemcimi anakartım asus p5k-e wifi ap bu arada gaz soğutmaya göre az çıkmış değerler senden 4 ghz + bekliyoruz

p35 chipsetli anakart ile bu işlemciler güzelce overclock olabiliyor. e2160 ı ilk aldıgım zamanlarda test etmiştim o zamanki anakart farklıydı o zamanki şartlarda gaz sogutma ile aldıgım degerler normaldir. şuanki kullandıgım anakart ile e2220 işlemcisini hava sogutma ile 4.2 ghz ye kadar çıkarabiliyorum e2160 şuan elimde olsa mevcut anakartımda deneme fırsaatım da olabilirdi. aranızda gönüllü varsa işlemciyi test edebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

quote:

Orjinalden alıntı: atl5102

expander abi bende e2160 var ne yaptıysam 3600 mhz yi geçemedim 400*9 yapıyorum spi felam bitiriyor 1,7 volt veriyom yinede 405 fsb yapamadım sence nedir anakart mı işlemcimi anakartım asus p5k-e wifi ap bu arada gaz soğutmaya göre az çıkmış değerler senden 4 ghz + bekliyoruz

p35 chipsetli anakart ile bu işlemciler güzelce overclock olabiliyor. e2160 ı ilk aldıgım zamanlarda test etmiştim o zamanki anakart farklıydı o zamanki şartlarda gaz sogutma ile aldıgım degerler normaldir. şuanki kullandıgım anakart ile e2220 işlemcisini hava sogutma ile 4.2 ghz ye kadar çıkarabiliyorum e2160 şuan elimde olsa mevcut anakartımda deneme fırsaatım da olabilirdi. aranızda gönüllü varsa işlemciyi test edebilirim.

pm yolladım hocam

• harika bir sonuç almışsın bende şimdi ati x1650 pro AGP 512 mb 500/400 ekran kartı aldım ama bu ekran kartı cayır cayır yanıyor fan hızını arttırabilmem için bana önerebiliceğiniz bir program varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: extreme34

harika bir sonuç almışsın bende şimdi ati x1650 pro AGP 512 mb 500/400 ekran kartı aldım ama bu ekran kartı cayır cayır yanıyor fan hızını arttırabilmem için bana önerebiliceğiniz bir program varmı ?

rivatuner programı ile fan hızını ayarlayabilirsin.
  • Expander hocam acaba E2160 ile 3906 mhz'i görebilmek için biostan işlemciye ne kadar voltaj verdiniz?

Ayrıca matttrak işlemciye en fazla kaç ne kadar voltaj vererek bu hıza ulaştın. Belki işlemci voltaj istiyor. Mesela benim E2180 3.34 ghz için 1.625v istiyor (orthosta kasınca ısılar Tat'da en fazla 66-68 derece arası gidip geldi )

Expander hocamında çok yardımı tekrar teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraoca2 -- 25 Kasım 2007; 14:34:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraoca2

Expander hocam acaba E2160 ile 3906 mhz'i görebilmek için biostan işlemciye ne kadar voltaj verdiniz?

Ayrıca matttrak işlemciye en fazla kaç ne kadar voltaj vererek bu hıza ulaştın. Belki işlemci voltaj istiyor. Mesela benim E2180 3.34 ghz için 1.625v istiyor (orthosta kasınca ısılar Tat'da en fazla 66-68 derece arası gidip geldi )

Expander hocamında çok yardımı tekrar teşekkürler

1.9 vcore verdigim oluyor

• Yanıtınız için teşekkürler
  • msi p35 neo-f almayı düşünen arkadaşların dikkatine: bu anakart e2xxx serileri ile uyumsuzdur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.