Şimdi Ara

E2160+ GAZ SOGUTMA + 3906MHZ 3d2006 cpu score: 3202 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn de bekliyorum... bu arada speed fan dan bi ss alsak iyi olur...
  • speed fan ile denerim. - degerleri aynen yazdıgım gibi bios da ıdle de -57F de işlemciye 1.7 voltaj verip 2820 mhz de ısı -50 ile -48 arası degişiyor süper pi gibi bir testte ise - degeri 1.7 volt ile -45 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 9 Temmuz 2007; 14:39:40 >
  • gaz soğutma değerleri çok güzel. teknik biligi verirmisiniz biraz gaz nedir komprasör kaçlık vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

gaz soğutma değerleri çok güzel. teknik biligi verirmisiniz biraz gaz nedir komprasör kaçlık vs.

kompresör: 1/4
    danfoss nl9 serisi
    çift kondansör
    R22

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 21 Haziran 2007; 10:25:09 >
  • gaz karışımlı mı ? yoksa sadece 22?
  • karışım yok sadece R22 gaz var.
  • o zaman güzel sonuçlar devam oc'a
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbiter

o zaman güzel sonuçlar devam oc'a

sagol dostum. o/c ya devam
  • vay ali abi seni buralarda ne zamandir gormuyoduk... begenmene sevindim phase change i.

Bi ara bi telefondan konusalim biseyler sorucaktim da aklima 1-2 sey takildi su rotary ler hakkinda dun biraz kafa patlattim da...

bu arada daha detayli veriyim ben sonuclari...

Danfoss 1/4 nl9 komp
    2x1/5 kondanser
    30gr dryer
    ev tipi 1/6 kilcal
    chilly1 evap (gerci biraz kopya cektik chilly1 dan ama neyse)
    r22 gaz
    karisim olarak ilerde r404 le r22 denemeyi dusunuyorum sanirim daha iyi degerler elde edebilirim...
  • peki default voltajla e2160 nereye kadar geldi?
  • orthos ile test sonucu ss eklendi. speed fan ile ısı degeri alınamadı anakartın chipsetini tanımıyor orthos ile idle de ve loadda ısı degeri -2 c görünüyor.

E2160+ GAZ SOGUTMA + 3906MHZ 3d2006 cpu score: 3202
  • orthos blend stress test ss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 21 Haziran 2007; 13:06:35 >
  • orthos large ffts

• Dostum şu işlemcide ramlere dokunmadan 3.5 i falan görde bizde rahatlayalım

Bu fiyata iyi sonuçlar bence
  • Orthosla default işlemciye niye test yapıyosun anlamadım.İşlemciyi default değerlerde kullanacan herhalde.
  • su phase change ın gazını ayarlicam dedin bi gaz ayari yapsana bilsem ayarlar gonderirdim yaw gaz var ben hallederim dedin bende biraktimkeske ayarlasaydim...
  • orthosda def ayarda test etmemin sebebi speed fan da idle de ve orthos ile kasınca loadda ısı degerini gözlemlemek içindi demekki speed fan anakartı yada işlemciyi tanımıyor sürekli -2 de gösteriyor ha yüklenmişim ha boşta bırakmışım degişen tek degerler temp1 ve temp2 ...gerçekte tam olarak ısı degerini ölçebilecek program gerekli.

@yKuN böyle iyi yeni anakart gelsin max kastırıcam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXPANDER -- 21 Haziran 2007; 13:59:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPANDER

orthosda def ayarda test etmemin sebebi speed fan da idle de ve orthos ile kasınca loadda ısı degerini gözlemlemek içindi demekki speed fan anakartı yada işlemciyi tanımıyor sürekli -2 de gösteriyor ha yüklenmişim ha boşta bırakmışım degişen tek degerler temp1 ve temp2 ...gerçekte tam olarak ısı degerini ölçebilecek program gerekli.

Everest denedin mi.Speedfan hiçbir zaman doğru ölçmez ki zaten.
  • everest ile denedim bu program da aynı speed fan gibi -2 de takıldı işlemci idlede ve loadda olsa bile ne kadar kastırırsam kasayım -2 de görünüyor anakart yeni işlemci yeni oldugundan tanımıyor.
  • zaten speedfan -2 den altını olcememesi lazım... sen yine orthos u acınca msi in programından bak sıcaklıklara...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.