Şimdi Ara

e200 otomatik sanzıman hakkında??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    D nin altındaki 4 3 2 1 secenekleri ne işe yarıyor
    daha önce hic otomatik kullanmadıgım icin bilmiyorum??

• benim bildiğim aracı daha devirli kullanmaya yarıyor, mesela D ile bir yokuşu çıkmakta zorlanırsın, hemen at 1 e , mantık bu benim bildiğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultima-online

benim bildiğim aracı daha devirli kullanmaya yarıyor, mesela D ile bir yokuşu çıkmakta zorlanırsın, hemen at 1 e , mantık bu benim bildiğim.

Doğru mantık D nin dışındaki 4 3 2 1 yol durumuna göre seçilir. örneğin yokuşlarda 2veye 3 e alırsınız araç o viteste kalır. bir çeşit tiptronic kullanım sunar. Yalnız tam otomatik şanzımanlarda sürekli manuel gibi kullanmak şanzımana zarar verebilir. Düz yolda al D ye devam et Otomatik araç bambaşka bence. ama yeni nesil otomatikler tabiki. vites geçişlerini hissettirmiyo. Çok ilerledi teknoloji çok

• 4 3 2 1 sadece devir sorunu yaşadığın yerlerde kullanılır
  • yani anlıcaan iiiii bişi
  • hmm anladım 4ü kullanıyorum zaten arada cok zevkli oluyor yanlıs digerlerini hiç kullanmadım daha

saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anti-mage -- 6 Ekim 2007; 22:08:29 >
  • ANİ HIZLANMA İÇİN "KİCK DOWN" BİZDEKİ ADI "ROKETLEME" KENDİNİZ VİTES "D" KONUMUNDAYKEN KÜÇÜLTMEYİN. YANİ 4-3-2-1 VS. ALMAYIN. ŞANZIMANI DAĞITIRSINIZ ARKADAŞLAR. EĞER ANİ HIZLANMA YAPMAK İSTİYORSANIZ TAM GAZ YETERLİ OLACAKTIR. ARAÇ VİTESİ KENDİ DÜŞÜRÜP ÖNE ATILIR O VAKİT. SAYGILAR..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickboxmuaythai -- 9 Ekim 2007; 4:01:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Broadway Otomatik hakkında...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şehir içinde kullanmak de manuel kullanmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 18 Ekim 2007; 23:36:34 >
  • 4e aldınnmı 5. vitesi kullanmaz 3 e aldınmı 4-5 i kullanmaz 2 ye aldın mı 3-4-5. vitesleri kullanmaz 1 e aldınmı da sadece 1i kullanr. karlı yollarda yokuş inerken 1e alıcaksınki araba devrini alıp gitmesin veya 3e geçmemesi gereken yokuşlarda 2 ye takıcaksınki 3e çıkıp araç bayılmasın
  • Karlı, yağmurlu vb. gibi yolarda düz vites kullan ancak, normal yolda ve yokuş çıkarken düz vites kullanma, bir arkadaşın dediği gibi gaza sonuna kadar basarsan gaz pedalının sonunda bir düğme hissedeceksin, ona bastığın an araba vites düşürür ve çok çabuk bir şekilde hızlanır.
  • merhaba
    kilometre göstergeniz de rakamların yanında farklı çizgiler vardır onlar o vitesi sakınca olmadan kullanabileceğiniz üst limitlerdir
    hoşçakalın
  • anladım arkadaslar saolun
    zaten o konforda hiç aklına bile gelmio D den 4 e cekmek ama bazen işine yarıyor
  • onlari kullanirsan girer bana girdigi gibi 7.5 milyar onu sadece arazide kullacakmişin kişin karin ustunde asr ile birikte bas gazin altindaki rokete işine bak :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.