Şimdi Ara

E200 Kompressor Direksiyon ve Savrulma Sorunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 2008 model e200 kompressor aracımı yeni aldım. Otoraporda full paket test ve ardından özel serviste checkup ın ardından kazasız ve sorunsuz olduğunu teyit ettirerek aldım. Ardından ünlü bir özel serviste direksiyon kutusu revizyonu, sıvı bakımları, gereken burç, rot kolu değişimleri gibi gerekli tüm bakımlarını yaptırdım. Aracı satın alma aşamasında çok kısa ve yavaş kullanma şansım oldu. Daha sonra şehirlerarası da kullandım. Araçla ilgili tuhaf gelen birkaç durum var. Bu araca sahip olan ya da kullanan deneyimli kişilerin görüşlerini merak ediyorum. Araç 2008 model e200 kompressor elegance paket facelift kasa.

    1) Aracın direksiyonu kendini toplamıyor. Direksiyon revizyonundan önce de bu şekildeydi. Özel servistende aldığım bilgi elegancelarda servotronic olmadığından bu şekildeymiş. Avantgarde da bu mevcutmuş. Buna ek olarak 140 la giderken direksiyon pamuk gibi. Özel dikkat istiyor çevirmelerde. Bu yaşıma kadar en az 30 farklı araç kullandım ilk defa gördüm böyle hafiflik bu hızda. Yani sorunum dönüşlerde şehiriçinde direksiyonun geri toplamaması ve yüksek hızlarda sertleşmemesi.
    2) Elegance donanım malumunuz süspansiyonu yumuşak versiyonu. Özellikle bu yönde isteğim olduğundan tercih ettim. Düz gidişte gayet zevkli. Ancak dün başıma gelen bi olay beni şaşırttı. Hafif yokuşlu bir yerden kalkış yaptım. 30 km hıza gelince gazı kapattım. 50km gibi bi hıza gelince yolda hafif bi asfaltta içeri çökme vardı ondan kaçtım. Tek lastik geçti üzerinden ve aracın arkası sağa ve ardından sola yalpaladı esp lambasını gördüm. Kontraya ihtiyaç duymadan toplandı. Aynı yerde aynı şekilde 2017 opel astra, citroen c5 araçlarla ile defalarca geçtim ve hiçbirinde böyle bir durum yaşamadım. Nedeni ne olabilir? Ön düzen ve arka düzen komple kontrol edildi ve ne gerekiyorsa değiştirilmesini söyledim. Arkada sorun yokmuş ellenmedi. Bu aracın yol tutuşu mu zayıf? Kullananlardan yorum almak isterim. Elegance paket tekrar belirteyim. Saygılar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.