Şimdi Ara

E YUH ARTIK BI YARDIM...Bu sisteme O.C yapacagim lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    P4C800-Deluxe Asus Mobo (Son Bios update)
    P4 2.6 800 MHZ Prescott
    2x512 MB Kingston CL2 400 mhz PC3200 DDR
    100 GB Seagate SATA 7200RPM
    ATI 9600xt 128 MB

O.C icin aldigim malzemeler...
    Zalman CNPS9500
    Ati silencer
    3 tane 120mm coolermaster case fan...Ozellikle sistemin sesi konusunda cok titizim su anda 20 dba yi gecmiyor...

2.6 GHZ yi en cok kaca cikartabilirim..Onerdiginiz programlar..En cok kac FSB kullanabilirim...
    Malzeme kutusunda bekliyor daha dokunmadim..Onerilerinizi alayim lutfen...
    Ekran kartinada ve Ramlerede O.C yapmayi dusunuyorum...
    Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thugrain -- 30 Kasım 2005, 11:28:48 >

• Dostum elinde gayet iyi bir board var o işlemci eğer iyi serilerden ise en az 3.5 görmen lazım tabii zalman'ı takmadan önce kaliteli termal macun alıp sür
    başka eksik yok
    iyi çalışmalar..
  • Yokmu baska oneride bulunan yaw bi el atin arkadaslar ben acemiyim yaw..yukarida o.c nasil yapilr falan okudum ama aramzda tecrubeli dostlar ver bi yardim edin isterseniz...bu arada artric silver 3. nesil aldm hocam thermal macun olarak
  • ya bende ıntelcıyım ama suan buz kesıldım ıntele neden dersenız carpan sorunu yuzunden elımde patlayan vıtestalar:))

ayrıca asus p4c800 e deluxe lerde 280 mhz sınırı var ddr560 ustu gormez hıc bı sekılde gorur ama stabı olmaz hattakı hatta 270 ustu bıle zor anakartı modlayıp ıslemcıye 1.6v vermeye kasmakda gerek uzun ıs...
  • bence bu kadar kasmak yerine alırsın bi venice en kötüsü 2.6 ghz stabildir.

işlemci 3de görür 4de görebilir belli olmaz..
    dostum bunun en başta yardımı pek olmaz yavaş yavaş vereceksin gazı gidecek.
    hele sen bir dene ondan sonra yardım iste o zaman bakarız/bakarlar..

başarılar :)
  • ramleri ilk başta 1/1 tut daha sora max geldiiinde bölenli kullanarak aynı max mhz yi yakala zaten ramlerin dışında sorun olmas...

bi de aldııın kasa fanları iii ayarla 2 tanesi egsoz görevi yapsın...
  • OK tesekkur ederim..deneyecegim bu olaylari sonra size yazarim kaca ciktigimi ayrica kasaya mod falanda yapiorm bayagi hos olacak resim falanda koyarim forumlara
    saygilar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.