Şimdi Ara

E-ticaret üzerine danışmanlık hizmeti veriyorum - Teorik ve Pratik eğitim bir arada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşin kitabını yazdım, 20 tlye e-kitap olarak satıyorum diyenlerden değilim arkadaşlar, o arkadaşlarımada saygım var tabi.

Ben A' dan Z' ye her şeyi hali hazırda işleyen site/siteler üzerinden pratik olarak öğreteceğim.

Ne nereden alınır, nerede ve nasıl satılır?
    Drop Ship yapabileceğiniz tedarikçiler kimlerdir, bu ürünleri satın almak karlımıdır?
    Alt yapınız ne olmalı, ihtiyaçlarına cevap verebilecek alt yapı, kurulumda dahil öğreteceğim?!
    Hangi reklam ağlarından kime, nasıl satış yapacağım.
    Fatura kesecek miyim, hangi kargo firması ile çalışmalıyım?
    Gönderdiğim ürünün % kaçı geri döner, kar marjım ne olmalıdır, sürümdenmi kazanmalıyım yoksa özel satışmı yapmalıyım?

Kısaca yüzlerce sorunuzu cevaplayabilirim, 2 çeşit hizmet alabilirsiniz

1. Sadece teorik hizmet: yani bu yukarıda saydığım gibi her şeyi teorik olarak ben söyleyeceğim siz yapacaksınız, yazılımcınızı siz bulacaksınız, sitenizi siz kuracaksınız, reklamı siz vereceksiniz.

2. Teorik ve pratik hizmet bir arada: Bundada ben size gün gün satış adetlerini göstereceğim, karınızı göreceksiniz, ürün satın alınan tedarikçilerle birebir tanıştıracağım sizi, e-ticaret alt yapınızı kuran ve teknik destek verecek yazılımcınızla tanıştıracağım, sitenizi beraber kuracağız, reklam modellerinizi birlikte oluşturacağım, sıfırdan başlayıp size kar eden bir site teslim edeceğim.

Kar edemezseniz paranızı iade ediyorum! Hatta ben bu hizmeti beğenmedim derseniz dahi gene aldığım ücretin tamamını iade edeceğim, aldığınız hizmet için fatura alabilirsiniz, sözleşme yapabilirsiniz. Zaten dediğim gibi, işin her püf noktasını baştan sona 1 ayda göstereceğim. Danışmanlık 1 ay sürecek ve kendi sitelerimden biri üzerinden her şey detaylıca gösterilecektir, yani teorik ve pratik bir arada.

Halihazırda kar eden e-ticaret sitelerim zaten var. Danışmanlık hizmeti almak isterseniz aşağıdaki telefonlarda bana ulaşabilirsiniz.

Ücretlendirme:

Sadece teorik 3000 TL/Ay
    Teorik ve Pratik 5000 TL/Ay
    *Fiyatlara kdv dahil değildir

Tel: 0850 532 2334
    Whatsapp ve tel: 0544 403 2074

Not: Madem kar eden sitelerin var neden danışmanlık hizmet veriyorsun v.s. gibi sorularınız var ise beni telefonla arayabilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.