Merhabalar. Bir tanıdığıma E-Ticaret sitesi açacağız bazı ürünlerini satacak. Tema ve panel Opencart'tan satın alındı. Tema Journal 2.x versiyonu. Benim php bilgim yok yani işin kod kısmından pek anlamıyorum sadece panelden ve FTP'den edit yapmaya çalışıyorum. (FTP kullanmayı, dosyaları değiştirip-düzenlemeyi biliyorum)
Şimdi sıkıntı şu, sitede alışveriş sepeteinin olduğu ekranda(Cart Page) ve ödeme (yani checkout) ekranında bir hata alıyorum. Hatada şehir isimleri falan var. Ama ben ülke-şehir seçimiyle ilgili hiçbir şeye ellemedim. Bu sorun kendi kendine olmaya başladı. SS atıyorum;
Bu hatayı kapatabiliyorum ama bu hata çıktıktan sonra ekranda ödeme metodlarım da gözükmüyor.
Aslında bu sorun şeyden sonra oldu modül kopyalama yaparak ödeme metodlarına bir tane daha ekleme yapmıştım. "Kapıda Ödeme" diye hali hazırda bir modül vardı bunun dosyalarını kopyalayıp ismini değiştirdim ve "Kapıda Kredi Kartı ile Ödeme" yaptım. Kopyalanmış olan modülü komple sildim yine de düzelmiyor bu sorun. Payment Adress.php dosyasında falan mı sıkıntı var anlayamadım ki. Yardımlarınızı bekliyorum.
Resimde gözükmüyor ama mesela solda adres kısmında Ülkeyi değiştirince yine o hatayı veriyor hangi ülke yaparsam hata mesajında o ülkenin şehirleriyle ilgili satırları döküyor önüme.