Şimdi Ara

E-Ticaret sitesi tasarımı yaptırmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    e ticaret konusu : kurumsal ve profesyonel kameralar , bussiness tipi mikrofon kulaklık , ışık sistemleri ve görüntü sistemleri.
    http://www.flashsite-templates.com/preview/300111079 adresindeki template ilehttp://www.flashsite-templates.com/preview/300111174 adresindeki 2 templateyi de beğendim. lakin 125 dolar verilebilir emek hırsızlığı yapmaya gerek yok. ama durum şu ki:
    şimdi yazacağım yazılardan önce şu siteleri bir isimlendireyim
    http://www.flashsite-templates.com/preview/300111079 olana electronics store diyelim (tasarımdaki firma isminden dolayı)
    http://www.flashsite-templates.com/preview/300111174 adrese de hardware store diyelim (tasarımdaki firma isminden dolayı)

hardware storedeki en üstte currency, diller adwanced search vs yazan menüyü beğendim.
    electronic storenin background yapısını beğendim ama 1-e 1 aynısı olmasın
    electronic storenin shopping chart ve Checkout What´s new Specials My Account Contact us yazan menüyü beğendim.
    hardware storenin sol alan menüsünü beğendim.
    hardware storenin javascript ana sliderini çok beğendim.
    hardware storenin sliderin altındaki What's New alanını beğendim.
    hardware storenin footerdeki about us falan yazan yerleri beğendim.

şimdi böyle bir harmanlamayı düşünürsek renklerin 1-e1 aynı olmamak kaydıyla birbiriyle uyumlu ve elektronik satışına uygun güven veren boyle geçişli civcivli iyi bir tasarım istiyorum. uazılım kökenli oldugum için tasarımdan hiç anlamıyorum.

bunların dışında tasarımı beğenmemin ardından javascripti , cssi ile bir bütün olarak bana ulaştırabilecek olan , bana satışa dahil olmak kaydıyla en az 100 resimi kesip biçip tasarıma uygun hale getirebilecek, slider için en az 5-6 resim tasarlayabilecek , daha sonra da destek verebilecek. bütün bunlara ek olarak tasarımla uyumlu mailing template ve mail template hazırlayabilecek, firma adı Asendal olarak belirlenmiştir ve asendal firma adına uygun güzel bir logo çizebilecek, iletişim formu , 1. kırılım ürün tipi (kamera mikrofon kulaklık gibi) 2. kırılım da ürün detaylarının gösterildiği 3 alt sayfa yapabilecek , unuttuğum birşey var ise bana hatırlatabilecek :) , ve tüm bu isteklerimi ayrı ayrı ücretlendirip yani anasayfa şukadar alt sayfalar şukadar templateler şukadar ,logo şukadar, teslimat sonrası her resim için şukadar diye ayrı bir hesap dökümü iletebilecek , şirket kendi adıma oldugu için gerçekten beğenmem önemli olduğundan ciddi manada beğenebileceğim bir ürün sunmuş olabilmek , ve yaptığı iş için bana fatura kesebilecek (kesemezse de olur da keserse şahane olur) bu yuzden fiyat benim için 2. plandadır. öncelikli olarak beğenmem önemlidir. bu yuzden emeğinin ücretini yazmaktan çekinmeyecek tasarımcı arkadaşlarla iş yapmak niyetindeyim. ücreti yazmaktan çekinmeyin ama pazarlık yaparım :)

not: tasarımını ve işini beğendiğim kişi ile ileriki işlerimde de ilk arayacağım kişi olacaktır.

şimdiden teşekkür ederim.

• çok şey istiyorsun kardeş isteğin şey için 2 bin tl masraf cıkar
  • Merhaba,
    www.biltektasarim.com
    yaptığımız e-ticaret sistemlerini incelemenizi öneriyorum.
  • selamlar arkadaşlar ,

ben baştan aşağıya 0 dan bir tasarım değil. paylaştığım iki templatedeki beğendiğim özelliklerin bileşkesini istiyorum. birazcık da değişiklik ile. yoksa derleye derleye kendim yapıcam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

selamlar arkadaşlar ,

ben baştan aşağıya 0 dan bir tasarım değil. paylaştığım iki templatedeki beğendiğim özelliklerin bileşkesini istiyorum. birazcık da değişiklik ile. yoksa derleye derleye kendim yapıcam :)

Sayın arkadaşım göstermiş oldugun tasarım sadece sitenin arayüzü :) arkada çalışan programı yaptırmayacak mısın?
  • yok yazılımcıyım zaten arkadaki yapıyı ben yaparım sadece tasarı lazım. birde mumkunse css
  • Allahım kolaylıklar versin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    3 ay önce açıldı
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

yok yazılımcıyım zaten arkadaki yapıyı ben yaparım sadece tasarı lazım. birde mumkunse css

ozaman çal gitsin photoshopda editlersin
  • çalmıyorum o zaman 2 sini de satın alıyorum. yani koca forumdan bu işi yaparım diyen çıkmadı ya yanarım yanarım ona yanarım
  • gene de sonrası için mail ve malingtemplate ve logo olarak fiyat ve öneri verenlere açığım bilginiz olsun
  • Hocam tasarımsa ben yapabilirim , imzamdan konumu inceleyebilirsiniz. Bende kodlama falan işi var diye hiç bakmamıştım bu konuya.
  • tamam ben bu iki tasarımı kod olarak birleştireyim neye benzediği konusunda bir fikir sahibi olduktan sonra iletişime geçerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.