Şimdi Ara

E-Ticaret Sitesi Kurmak İstiyorum. Profesyonel Yardıma İhtiyacım Var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler, ben GittiGidiyor, Sahibinden, SanalPazar tarzı aracılık sistemiyle para kazanan bir site kurmak istiyorum.

Örnekte verdiğim sitelerdeki özelliklere sahip olması, Google reklamları, teknik destek hizmetinin 7/24 yanımda olması benim için mühim. Açıkçası böyle bir iş yapmak istiyorum fakat bu konuyla ilgili yeterli bilgiye ve tecrübeye de sahip değilim. Zamanında aldığım, kurulumu yapılmamış birkaç domainin sahibiyim. Bunlardan birinin çalışacağım E-Ticaret şirketim aracılığı ile hayata geçirilmesini istiyorum kısacası. Beni bu gibi konularda aydınlatacak ve bana yol gösterecek bir firmaya ihtiyacım var. Fakat öyle bir firma olmalı ki bu gece yarısı bu siteyele ilgili bir problem olduğu zaman dahi beni bilgilendirmeli ve sitemin erişim engellerini gidermeli. Ben akşam yatağımda "acaba bir şey olur mu" korkusu duymadan uyuyabilmeliyim.

Şu ana kadar birçok firma ile görüştüm ve sanıyorum ki istediğim şeyleri görüştüğüm kişilere yeterince açık anlatabilmişimdir. Fakat beni arayan firmaların bir çoğu; "biz bu şekilde bir sistem kuramıyorum" şeklinde konuştular. Neymiş benim dükkanım veya elimde mallar olacakmış ve ben bu kuracakları site aracılığı ile o malları satabilecekmişim. Ve sırf bu sistem için onlara yıllık 1000 ila 5000 tL arası değişen rakamlar verecekmişim. İlk kurulum ücretlerini saymıyorum bile. Ben böyle bir sistemi zaten herhangi bir programcılık öğrencisine 500 tL vererek kurdurabilirim. Neden size 5.000 tL vereyim?

Benim düşündüğüm sistemde; siz siteme giriş yapacak, ürünlerinizin ilanlarını vereceksiniz. E-ticaret sistemimi kullanarak bu ürünleri isterseniz belirli bir komisyon karşılığı kredi kartı ile satabilecek veya kredi kartsız hiçbir ücret ödemeden sizin gibi başka bir üyeyle anlaşarak satabileceksiniz. Eğer ürününüzün ana sayfamda yer almasını istiyor, resimleri görünsün istiyorsanız, belli bir miktar daha ücret ödeyeceksiniz. Benim istediğim sistem tam anlamıyla budur.

Bana benim istediğim şekilde yardımcı olabilecek bir E-Ticaret desteği gerekiyor. Farklı şekilde değil ve mümkünse beni arayacak olan kişi "size nasıl yardımcı olabilirim" veya "nasıl bir sistem düşünüyorsunuz" tarzında defalarca soru sormasın. Yukarıdaki yazıları iletişim formu doldurarak onlarca firmaya yolladım. Gel gelelim beni arayan neredeyse herkes bana, yazılanları boşa yazmışım gibi tekrar tekrar bu soruları sordu.

Mümkünse bana bu konuda destek verecek olan kişinin kafası en az benimki kadar çalışsın. Değerli vaktinizi ayırarak okuduğunuz için teşekkürler.

Semih ŞENKUL

İletişim: 0 554 466 25 70 ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToTeM -- 23 Haziran 2014; 16:32:40 >

• böyle bir alt yapıyı 500 tl ye bir öğrenciye yaptırmak mı onu geçtim 5.000 gibi bir bütçeye çok para diyip böyle bir alt yapı isteyebilmek bilmiyorum nasıl oluşuyor bu düşünceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexion

böyle bir alt yapıyı 500 tl ye bir öğrenciye yaptırmak mı onu geçtim 5.000 gibi bir bütçeye çok para diyip böyle bir alt yapı isteyebilmek bilmiyorum nasıl oluşuyor bu düşünceler

evet düşünce çelişkisi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexion

böyle bir alt yapıyı 500 tl ye bir öğrenciye yaptırmak mı onu geçtim 5.000 gibi bir bütçeye çok para diyip böyle bir alt yapı isteyebilmek bilmiyorum nasıl oluşuyor bu düşünceler

Aynen öyle, oluşan bir düşünceden ziyade ortada gerçekler var. Ayrıca ortada "şunu şu kadara istiyoruz" tarzında bir düşünce mevcut değil. Yazılanların arasında "şu kadar vereceğim bu iş için" tarzında bir şey mevcut mu? Ayrıca konuya tam anlamıyla vakıf olmadığım ile ilgili yazdıklarımın tam olarak neresini anlamadınız merak ettim? Neyse tartışılacak bir şey yok ortada, eğer ki anlamadığım konularda beni aydınlatmak isterseniz, telefonum okuyup anlamadığınız veya benim anlatamadığım satırların altında mevcut ...

• Entegre çözümler içinde dayneks i tavsiye ederim. Yazılım ekibi ile istedğiniz gibi entegrasyonlar yaptırabilirsiniz.

E-ticaret Sitesi kurmak için en iyi tavsiyem dayneks.com dur. Bir bakın bakmanızda fayda var. rakipleri ile özellikleri karşılaştırın. hatta önce deneme sürümü ile iyice test edin.

E-ticaret siteleri bugün illa mobil uyumlu olması şarttır. dayneks bu özelliği atık tamamı ile standartlarında bulunduruyor. Yani % 100 google uyulu resonsive sitedir.

Kampanya, ve diğer bir çok özelliği ile göze hoş gelen tasarımları ile tavsiye ederim. Karşılaştırmadan karar vermeyin.

www.dayneks.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.