Şimdi Ara

E-ticaret sitesi için wix mi woocommerce mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Küçük bir dükkan için eticaret sitesi açmak istiyorum, sitede çok fazla ürün olmayacak 20-30 ürün olacak. Woocommerce mi açmalıyım yoksa wix mi açmalıyım karar veremedim.

    Woocommerce için hosting + alanadı + bütün özelliklerini kullanabileceğin güzel bir tema (ücretsiz temalar iyi tema var mı bilmiyorum) yaklaşık 300tl'yi buluyor.

    Wix'te eticaret sitesi açmak iste aylık 35tl, içinde hosting ve alan adı da dahil ayrıca birçok güzel tema seçeneği de var ve kullanımı wordpress'ten daha basit.
    Hangisini tavsiye edersiniz ? Woocommerce'in wix'e göre ne gibi artıları var? Woocommerce'i ücretsiz temalar kullanarak daha uyguna getirebilir miyim?



  • Büyük bir online mağaza olmayacaksa basit olması, daha ucuz olması, Wordpress'in avantajları açısından Woocommerce öneririm fakat payment gateway gerekli. Wixstore aylık ödeme alıyor fakat payment gateway hizmeti veriyor. Eğer düşük komisyonlu payment gateway kullanılacaksa ki Türk ödeme alma hizmetlerini önermem yabancı firmaları öneririm bu durumda Woocommerce daha avantajlı. Yabancı payment gateway hizmetleri genelde ürün başı %3-5 + işlem başı 0.3$ komisyon alıyorlar.
  • hocam kendinize özgü birseyler yapınız, hazır sitelere bulasmayınız firma adına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.