Şimdi Ara

E-Ticaret Sitesi icin neler gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar kendime ait bir sahis firmam var ve bu firmamin da domain adi vs var. Ben hem firmami tanitan bir sayfa hemde E-Ticaret sayfasi acmak istiyorum. siteyi kendim yaptim fakat e-ticaret icin sikintilarim var. Aslinda bir hazir portal forumu bulup E-Tic.sitemi kurdum bazi bilgileri girdim. fakat sikintim bunun güvenligi ve banka anlasmali kismi

Yani paypaldan ödeme yapacak direk site üzerinden bunun güvenligini vs nasil saglayabilirim bankalarla anlasma icin neler gerekli. genel bilgiler nelerdir.

tesekkürler

ben ücretsiz olan proticaret sitemini öneririm bazı eklentileri paralı olsada hem eklenti zenginliği Facebookta e-ticaret yapmak gibi canlı destek gibi
    zengin eklentileri var fakat bunları kullanmadan ana sıstemi tamamen ücretsiz istediğiniz sürece ve ürün ekleme kısıtlaması olmadan kullana biliyorsunuz
    ilerde işleriniz iyi gittiginde ücretli sürümüne gecmenizde daha kolay olacaktır
    ben şuanda aktif olarak kullanıyorum ve her hangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım ve bankadan sanal pos almamda hic zor olmadı
    ücretsiz hazır bir cok sistem olsada bu sistemler benim gözümde ( müşteri gözüyle ) cokta güvenilir gelmiyor bana

bankadan sanal pos almanız ıcın her banka ıcın evraklar değişiyor ama Vergi Levhanız İmza Silküleri ve başvuru formu yetiyor
    fakat sanal pos başvurusu yaptığınızda siteniz yayında olması ve SSL sertifikasının olması gerekiyor
    doldurduğunu başvuru formu ( bankanın size vereceği ) bu bankada ilgili kişilerin eline ulaşınca gerekli güvenlik kontrollerini yaparak size ona göre bilgi veriyorlar finansbank bu konuda esnek davranıyor eğer site güvenli ise her siteye ( şirketin sorunu yoksa ) sanal pos veriyor ama garanti bankası bazı ürünlere gerekce göstererek yada göstermeyerek iptal edebiliyor başvurunu

bence bir öneri olarak daha ufak bankalara başvur mesela TEB kartına başvurdugunda TEB bankasının kartının bonus özelliği oldugundan taksit imkanı verdiğinde bütün bonus kartlara taksıt yapabiliyorsun Garanti Bonus dahil ( tam net bilgim yok başvurmadım ama bir bankacı arkadaşım bu şekilde olduğunu bana aktardı )

iyi kazançlar dilerim

Ipad Mini 64GB 4G | Discovery Elite

www.forzabesiktas.tv |

• E ticaret için gerekenler saymaya kalksak baya uzun sürer burada. Siz en iyi e ticaret için gerekenlerin de anlatıldığı ve sizlere en güvenilir ve kolay yolla nasıl e ticaret yapabileceğinizi anlatan '' e ticaret sitesi kurmak için gerekenler '' başlıklı yazıyı okumanızı öneririm.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.