Şimdi Ara

E-Ticaret (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
19
Favori
13.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sistem hakkında merak ettiğiniz ve aklınıza takılan herşeyi sorabilirsiniz. İrtibat için pm yada incir.referans@yandex.com'a mail atabilirsiniz. Herkese bol kazançlar dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerful88 -- 14 Şubat 2015; 11:51:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link kısalt 1000 tıka ulaş 9$ yani 25 tl kazanın

    Gelelim Dünyanın en yüksek CPM ücretine sahip Link kısaltma servisine. Açıkcası bütün dünya ülkelerine 9$ ödeyen bu sistemi görünce inanmadım kesinlikle dolandırıcıdır dedim internette biraz araştırdım site birkaç kişinin canını sıkmıştı. Yinede başladım 3-5 linkimi bur dan kısalttım. Sonra ilk ödememi veriyor mu diye denedim 2 gün sonra 5$ödemem geldi. Acaba dedim birdaha ödeme yapcak mı? doldum linkleri sonra 15$ çek dedim. 15$ ödemem geldi. Tamam dedim sistem sağlam doldur linkleri derken şidmi 1 haftadır ödeme bekliyorum.
    Sonra ekstra bir şeyler daha fark ettim.

    Sisteme maximum 200 link kısaltabiliyorsunuz 200 den sonrası eski linklerinizin kazancını kapatıyor. Yani diyelim 200 linkiniz var 1 link daha kısalttınız ozaman 200. linkiniz 201 oluyor ve kazanç listesinden çıkıyor. Bu sistem otomatiktir mesela en son kısalttığınızı silerseniz 201.link tekrar 200. link olur ve ondan kazanç gelir.

    Yani kesin kazanç sağlayacağınız linkleri ekleyiniz. Sistem resim üzerine kurulu. Linklerin resmini çekiyor ve kısaltıyor. Kullanıcılar linklere ulaşmak için resme tıklamalı ve kodu girmeli.
    Her linkten maximum 100 tıklık kazanabilirsiniz. 100 tık limiti doldukça yeni bir link kısaltınız ve eskisiyle değiştiriniz.

    Linkhttp://cc.cc/?id=48731

    Minimum Ödeme 10$

    https://www.youtube.com/watch?v=uUGA_djuzsM

    Kayıt olurkan paypalınızın kayıtlı olduğu maili kullanın veya paypalınıza mail adresini ekleyin.
    http://img.donanimhaber...2-8c85-1e66c56ecd55.png
    http://img.donanimhaber...b-96aa-c016e0f19516.png




  • yagmurçilingir Y kullanıcısına yanıt
    ben böyle reklam böyle spam görmedim merakımdan duramayıp tıkladım ya la :) :)
  • İncir.com sistemine 1 ay önce girdik , riski azaltmak için 3 arkadaş girdik ama bin pişman olduk , adamların amaçları mal felan satmak değil. her siparişimizde rezil olduk, amaç zaten yakın çevrenizdeki insanlara referans olup satış yapmanız, ama dediğim gibi amaç satış yapmak değil, yani sizi yakın çevrenize rezil ediyorlar , parayı aldıktan sonra , satışlarınızı dikkete alan yok, siparişleriniz 1 haftadan önce pek gelmiyor, her siparişten sonra mesaj çekmeniz gerekiyor, bu ürün niye gelmedi, nerde kaldı gibisinden.bu devirde 13 günde ürün gelirmi kardeşim ispanyadan alışveriş yapsan 5 günde geliyor düşünün artık, sanki malı üretip gönderiyorlar. rezilliğin bini bin para kısacası , sakın üye felan olmayın , ayrıntısını bilmiyorum ama kanunların resmen dolandırıcılık.herkesin uzak durmasını tavsiye ederim.

    burada referans veren arkadaşlar kızmasın ama vebal almak istemiyorlarsa bu işten uzak dursunlar. birilerinin üzerine basarak para kazanacaksak o paradan hayır gelmez.




  • Arkadaşlar e-ticaretle ilgili aklınızda ne türde bir soru varsa bana özelden ulaşın. Her şekilde yardımcı olurum. Sistemler nasıl işler, referanslara nasıl ulaşılır, kazanç nasıl elde edilir? gibi tüm sorularınıza cevap vermeye çalışırım. Herkes geçimin zor olduğu bu devirde ek bir gelir kapısı arıyor haklı olarak. Bir kişinin ekstra bir gelir elde etmesinde faydamız olursa ne mutlu.
  • ahmsenn kullanıcısına yanıt
    Ahms arkadasim o sistem su an degisti ve sunum var iletisim bilgilerinden ulasabilirsiniz bana birlikte ilerleyebiliriz sunum da var. Puan durumu vs. Var ilgilenecek diger arkadaslarlada gorusebilirim referans konusunda yapilacak tek sey sitemizin tanitimini yapmak cevremize vs. Yuzlerce liralik hediye ceklerinizde veriliyor. @ahmsenn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarock3434 -- 6 Mart 2015; 7:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar en çok aldığım soru bazı kuruluşların referanslarıyla ilgili. Bu konuda detaylı bilgi paylaşmam mümkün. Referans nedir? Referans sistemi nasıl işler? Artıları eksileri nelerdir? ve en çok sorulanı 'Referanslara nasıl ulaşabilirim?, Kim bana referans olabilir?'. Bu konuda merakı olan arkadaşlar pm atabilirler. onlinealisveris.com'la ilgili de referans bilgileri sormuş bazı arkadaşlar. Bu sitede referans özelliği yok. Direkt olarak sitenin kendisine başvurarak bir mağaza kurmanız mümkün. Onu da hatırlatayım.
  • ....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn_0707 -- 12 Nisan 2015; 14:46:19 >
  • http://incir-com-referans.blogspot.com.tr/p/incir-on-kayt-formu.html
    bu linkten incir.com referans kaydınızı alınız
  • Eger katilmak istiyen olursa referans olabilirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • incir.com hakkında her türlü bilgi, belge,referans ve sorular hakkında yardımcı olurum. Samimi olmanız kaydı ile... Vesselam...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: halibos

    incir.com hakkında her türlü bilgi, belge,referans ve sorular hakkında yardımcı olurum. Samimi olmanız kaydı ile... Vesselam...



    Yasak...
  • Oxoww network marketing firmalarının muhteşem ürünleri muhteşem kazanç planı muhteşem ekibiyle iphonu olmaya aday (örnke:nokia birçok çeşitle iphone un tek modeliyle baş edemediyse)

    Network marketing sektöründe sadece liderlerin para kazandığı, şova ve abartılı motivasyona dayalı sistemleri unutun. Para kazanan insan zaten mutludur ve ekstra motivasyona ihtiyaç duymaz.

    Bizim amacımız insanların zorlanmadan ve riske girmeden kolayca para kazanabilmelerini sağlamaktır. Bu yüzden işi profesör olmayanların da yapabileceği kadar basit hale getirdik.

    Networkçuluk ya da lidercilik oynamayı bırakın. Kazanın. Kazanın ki sektör büyüsün, moraller düzelsin, dünya güzelleşsin.

    Arkadaşlar network marketing firmaları önce kendi ülkelerinde network marketing işine başlayıp problemlerini çözdükten sonra diğer ülkelere açılır örnek malezya firmaları veya yerli firmalar ama oxoww 180 ülkede aynı anda 2 hafta önce başladı bu işe.. sizde Türkiyede ilklerden olun ilk 10bin üye direk gold üye olacak.şuan 8binlerde üye sayısı

    Sadece liderlerin para kazandığı dönem geride kaldı. Artık acemiler de hızla, risksiz, kolayca para kazanabilecekler.

    OXOWW Ürünleri Hakkında Kısa Bilgilendirme

    NASA teknolojisi ile üretilen bu bantlar iğnesiz akapunktur özelliği ile ağrı, stres, yorgunluk gibi sorunları ilaç kullanmadan tedavi ediyor. Ayrıca sporculara enerji vererek performanslarını arttırıyor.

    Muhteşem bir iş için, muhteşem ürünler olmazsa olmazdır!

    OXOWW Ürünleri günlük kullanıma uygun olarak şeffaf tasarlanmıştır. Sadece uyku bantları renklidir, ki uyku esnasında rengi çok da önemli değildir.

    Ürünler bir çok sağlık sorununu ilaçsız olarak ortadan kaldırır. Hangi sorun için hangi bölgeye yapıştırılacağını ise kullanım klavuzlarından öğrenebilirsiniz.

    Hologram Manyetik Bantlar ilaç sanayinin en büyük düşmanı olarak gösteriliyor çünkü insanları ilaçsız olarak tedavi edebiliyor. Bu yöntem iğnesiz akapunktur olarak adlandırılabilir.

    temel mantık şu: artık nano teknoloji ilerledikçe sağlıkla ilgilide farklı bir bakış açısı gelişti. artık ilaçsız tedavi gündemde biliyosunuz akapunktur diye bişiy var igne batırılıyor sinir uçlarınıza ve bu şekilde tedavi ediliyor insanlar fakat pahalı bir tedavi Bunu yerine akapunkturun verdiği etkiyi veren bantlar geliştirildi. Bubantlar insanların ağrılarını alıyor stresini alıyor depresyon gibi sorunlara çözüm buluyor sporcu olanlara enerji veriyor ve şuanda amerikada herkes bunu konuşuyo amerikada tanıdığınız varsa arayın sorun hologram bantlardan bahsedecekler size . ekibimizde bikaçtane doktor arkadaşımız var bu teknolojinin doğru olduğunu onaylıyolar.

    Kolay, risksiz ve sağlıklı!…


    http://singup.oxoww.com
    veya referans numaram : 16961
    destek.oxoww@gmail.com
    05076116991

    yönetim panelinizden sizin ekip ağacınıza sizin referansınızla üye olacak arkadaşları isterseniz sistem otomatik yerleştirme seçenekleride sunuyor size örnek:bottom left, bottom right, balanced veya lesser leg gibi

    beni sisteme kaydeden arkadaşımın bottom left kolundayım bende sistemime yeni üyeleri bottom right şeklinde yerleştiriyorum.

    kazanç planı ve firma ile ilgili yorumlarımızın devamı gelecek arkadaşlar şimdilik bu kadar grşmk üzere




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.