Şimdi Ara

E-TAB 4 SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,geçen günlerde devlet bize e-tab 4 tablet dağıttı.
    1.SORUNUM:
    bu tableti 1.gün akşamdan şarja koydum ve sabah okula gitmek üzere çantaya koydum.okula götürdüm birazcık oynadım ve tekrar eve getirince birkaç müzik dosyası atmak için bluetooth ile telefonumdan tablete müzik gönderecektim,olmadı baktığımda sadece usb bağlantı ile gönderilebileceği yazıyordu.Bende laptop PCim ile kendi (e-ta 4ün usb kablosuyla)bağladım ama bağlar bağlamaz usb'yi yükledi ve hata verdi.başarısız olduğu hatası ve ardından cihazı tanımadığını gösterdi.kamerayla filan denedim yine olmadı.bundaki şüphem devletin tabletteki bazı içerikleri yasaklaması.

AMA işin garip bir yanı var ki: laptobumda 3 adet USB girişi var.1 tanesinde farem takılı olmak üzere 2 boşluk kalıyor.bu 3 usb boşluklarının 2si sağ tarafta 1i sol tarafta.(bu arada her ne kadar yazdıklarım saçma gelsede belki işe yarayabilir bilemiyorum)neyse ben1 usb boşluğuna tabletin usb girişini bağladım ve tablet yükleniyor yazısının ardından hata verdi.işte sorunda burada başlıyor!!!:::diğer usb boşluğuna taktığımda,bilgisayar cihaza alışık olarak direk hata değil,tekrar usbyi tarayarak yükleniyor yazısını,ardından hata yazısını veriyor.ve aynı usbye çıkarıp tekrar soktuğumda yüklenmeden alışık olarak direk hata aldım.daha sonra farenin usbsini çıkarttım ve o boşluğa takınca da aynı oldu.bana aşırı mantıksız gelen bu sorunlardan 1.siydi.......

2.SORUNUM:
    bu olay olduktan sonra tabletimden kaynaklanabilecek herhangi bir sorun için türklerin en çok gittiği yola baş koydum.(KAPATIP AÇMAK)tabletin kapat tuşuna basılı tuttum ve kapat,uçak modu,sessiz mod geldi.kapata tıkladım ve tamamdan onayladım.bunun sorunu da burada başlıyor:::kapanıyor yazısı geldi ve yanında yüklendiğini gösteren bir yuvarlak dönüyordu.tablet donmamasına rağmen takıldı gibi oldu ve yuvarlak dönüyor , kapanıyor yazısı orada kalıyordu.sonra aşağıdaki dokunmatik geri tuşu ve home tuşlarını denedim olmadı.tekrar kapatma tuşuna basılı tutarak kapat dedim bu sefer onay kutucuğu gelmedi,pencere kapandı ve kapanıyor yazısıyla dönen yuvarlak orada kaldı.şuan ki tesellim ve çözümüm: tabletin şarjı elbet bitecek.bittiği zaman açarken normal olarak açılır ve devam ederim.diye düşünüyorum.

bu 2 sorunum düzelir diye düşünüyorum ama 1.sorunum için(eğer çözemessem 2. sorunum)için de okuldaki formatör hocama gitmeyi planlıyorum.oda olmazsa bilgisayarcıların yolunu tutacağız artık.lütfen anlayan cevap atsın.......

• lardoki L kullanıcısına yanıt
    Açık konuşacağım 9.sınıf olduğnz belli öyle cümle sonlarına bir sürü noktalar sonra araya değişik işaretler hiç hoş değil o kadar okula gidiyosunuz bunları öğretmiyolardır. (bkz. T.C İmla Kılavuzu)

Asıl konuya dönelim 1.sorun duyduğum kadarıyla ve gözlemlediğim tabletler pc üzerinden veri alışverişine kapalı bununla beraber pcye usb ile bağladığınızda şarj dahi etmez meb özel olarak kapattırdı root atarsanız (atmanızı tavsiye etmem bunu yapın diye o kadar para harcanmadı) sadece veri alışverişi yaparsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    e-tab 5 aktivasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.