Şimdi Ara

E-spor ve yeni kuruluş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm dhye selamlar.Ülkemizde son zamanlar büyük spor takımlarının e spora girmesi hepimizin gözüne çarpmıştır.Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş'dan sonra Karşıyakada e-spora girecegini resmi twitter hesabından belirtti.Açıkçası tüm dünyadada bu gelişmelerin artması sonucu benimde cok sevdigim bişey ve hep istemişimdir takım kurmayı bu konuda sizden yardım istiyorum napmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim tabiki o kadar büyük klüpler gibi bişey beklemiyorum ancak büyütebilicegimi düşünüyorum en azından elimden gelen herşeyi yapabilirim umarım yardımcı olursunuz simdiden teşekkür ediyorum

• özel mesajdanda anlatabilirim buradanda sen bilirsin hangi bilgiyi almak istersen sorabilirsin güzel bir oluşum olursa katılabilirimde yardımcı olabilirimde

daha önce 4 - 5 ay kadar crew(black) takımında top lane oynadım

crewin şu anki halini bilen biliyodur
  • kötüçekirgezix kullanıcısına yanıt
    burdan anlat veya banada pm at
  • hemen westte bir hesap açıp diamond 1 ve üstü seviyelere ulaşıyorsun. sonra trde de bi hesap açıp gerek üniversitelerden gerek soloqdan gerek turnuvalardan ordan burdan şurdan tanıdıklara ulaşıp kendini ispatlıyorsun. sonra bi takıma dahil oluyorsun veya senin gibi arkadaşları bulup yükselme ligi açık elemelere katılıp kazanıyorsunuz sonra ordan şampiyonluk ligine ordan avrupa derken koreye geçip zirveye ulaşıyorsun. çok zor değil. sadece iyi oynaman gerekiyor. bide lolü açacak bir bilgisayar, bol miktarda boş vakit lazım. bol şans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

hemen westte bir hesap açıp diamond 1 ve üstü seviyelere ulaşıyorsun. sonra trde de bi hesap açıp gerek üniversitelerden gerek soloqdan gerek turnuvalardan ordan burdan şurdan tanıdıklara ulaşıp kendini ispatlıyorsun. sonra bi takıma dahil oluyorsun veya senin gibi arkadaşları bulup yükselme ligi açık elemelere katılıp kazanıyorsunuz sonra ordan şampiyonluk ligine ordan avrupa derken koreye geçip zirveye ulaşıyorsun. çok zor değil. sadece iyi oynaman gerekiyor. bide lolü açacak bir bilgisayar, bol miktarda boş vakit lazım. bol şans.

Özetin özetinin özeti olmuş hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

hemen westte bir hesap açıp diamond 1 ve üstü seviyelere ulaşıyorsun. sonra trde de bi hesap açıp gerek üniversitelerden gerek soloqdan gerek turnuvalardan ordan burdan şurdan tanıdıklara ulaşıp kendini ispatlıyorsun. sonra bi takıma dahil oluyorsun veya senin gibi arkadaşları bulup yükselme ligi açık elemelere katılıp kazanıyorsunuz sonra ordan şampiyonluk ligine ordan avrupa derken koreye geçip zirveye ulaşıyorsun. çok zor değil. sadece iyi oynaman gerekiyor. bide lolü açacak bir bilgisayar, bol miktarda boş vakit lazım. bol şans.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.