Şimdi Ara

E-sata destekli 3.5' HDD kutusu tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E-sata destekli Sata2 500 gblık hdd baglayabileceğim hdd kutusu arıyorum.

Edit: Birkaç ürün var bulduğum içinde iyi dediğiniz varmı.

http://www.hepsiburada.com//product_compare.aspx?pIds=bd850476%2cbd850296%2cbd98966%2cbd98965%2cbd96196%2c&type_id=Disk+Kasas%c4%b1&CatalogName=Bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 12 Ağustos 2008; 2:35:30 >

• akasa'ya bakabilirsin thermaltake daha daha kaliteli ama kibar olmasından dolayı ben olsam akasa derdim...
  • Kendi tecrübemi paylaşmak isterim;
    Daha önceleri WD Passport 120GB kullanıyordum ve sorunlar yaşamaya başladım ve E-SATA kullanmak istediğimden Akasa'nın 2.5 inçlik hd kutusunu aldım ve passport'taki diski Akasa'ya bağladım. Hem IDE hem SATA harddisk bağlayabiliyorsun, hem usb hem de e-sata. Gördümki gerçekten kaliteli bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Kendi tecrübemi paylaşmak isterim;
    Daha önceleri WD Passport 120GB kullanıyordum ve sorunlar yaşamaya başladım ve E-SATA kullanmak istediğimden Akasa'nın 2.5 inçlik hd kutusunu aldım ve passport'taki diski Akasa'ya bağladım. Hem IDE hem SATA harddisk bağlayabiliyorsun, hem usb hem de e-sata. Gördümki gerçekten kaliteli bir ürün.

wd ile karşılaştırınca baya uzun mu akasa 2.5luk
  • dostum 2.5 olanlar kabloyla değil direk takıldığı için neredeyse 2.5 olanlarla aynı

ben 3.5 luk olanın yeni çıkan ston olan modelini aldım 1 hafta önce ve açıkcası diğerlerinden ince ve boyuda onlarla aynıfanı yok ama hd tehlikeli değerlere gelmiyor,yani sürekli kopyalama yaptım saatlerce 48 derece oldu ama kopyalama falan yapmazken film izlerken içindeki hd den 42-43-44 oluyor maxve bu arada j-micron çipli olduğu için e-sata uyumsuzluğu gibi birşey yok genelde wd ve seagate harici disklerde çıkıyor bu sorunkısacası ben tavsiye ederim bana göre tek eksisi el izi kalan parlak alimünyum yüzeyi onun dışında hiçbir eksisi yok

edit:bu arada sonunda ston yazan seriyi al çünkü aynı tipte olan diğer seri ide destekli ve sata2 destekli değil max 400 gb takılabiliyor ama benim aldığım sata2 destekli ve 1 tb (1000 gb) takılabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 12 Ağustos 2008; 23:47:22 >

• Elimde Seagate 500 gb Sata2 HDD var. İşin gerçeği ikisinide gördüm ama aradaki farkı anlamamıştım. Şimdi ilk model 63 ytl olanımı alayım. Özelliklerinde hiçbirinde sata 2 demiyor ama. Kafam karıştı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vertigo_tr

quote:

Orjinalden alıntı: Blitz

Kendi tecrübemi paylaşmak isterim;

wd ile karşılaştırınca baya uzun mu akasa 2.5luk

evet daha uzun, nedeni ise içindeki kartın dah uzun olması. Kutunun tabanı olduğu gibi kart, bir tarafı ide diskler için diğer tarafı sata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum ucuz olan yani 63 lira yazan ve isminde "ston" yazısı var ve 3gb/s demesi zaten sata 2 demesi dostum ayrıca ben zaten şu an sata2 400 gb ile kullanıyorum ve çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.