Şimdi Ara

E posta çok acil yardım lütfen ssli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar e posta açıyorum sonra giriyorum Microsoft'un saçmalıkları çıkıyor giremiyorum maillere
    Aşırı korumacıyız felan diyor illallah geldi bu beldan bu e Posta'yı almam gerekiyor Şart yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Coastr

Arkadaşlar e posta açıyorum sonra giriyorum Microsoft'un saçmalıkları çıkıyor giremiyorum maillere
    Aşırı korumacıyız felan diyor illallah geldi bu beldan bu e Posta'yı almam gerekiyor Şart yardımlarınızı bekliyorum

e postayı yeniden gönder diyip denedinmi bro

• kardeşim denedim olmuyor ne nalet bir şeydir bu hotmail denen zıkkım burdan hotmaile evlerine ateş salsın diyorum yeter be bu işi çözene ödül veremeğim yeter bu beladan
    kurtarın beni oruçlu oruçlu bilgisayarı balkondan atıcam yemin ederim az kaldı beynimde sinirrrrrrrrrrrrrr

• quote:

Orijinalden alıntı: Coastr

kardeşim denedim olmuyor ne nalet bir şeydir bu hotmail denen zıkkım burdan hotmaile evlerine ateş salsın diyorum yeter be bu işi çözene ödül veremeğim yeter bu beladan
    kurtarın beni oruçlu oruçlu bilgisayarı balkondan atıcam yemin ederim az kaldı beynimde sinirrrrrrrrrrrrrr

hocam dilersen özelden pm at şifreni ben yapabilirim belki denerim.

• İyice saçmalamışlar valla.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.