Şimdi Ara

E-pin oyun kodları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bana e-pin satışı yapan bir sitede çalışan yakın akrabam her ay 10-15 adet world of warcraft e-pinleri veriyor, bende dolayısıyla oynamadığım için satıyorum fakat satmam iflahımı inletiyor 10-15 günde hepsi tükenmiş oluyor tabi ama benim istediğim şey oyun satıcıları var 60 günlük prepaid'ler şuan 65 lira civarında ben insanlara 45 liradan veriyorum, bunları topluca satabileceğim bir oyun dükkanı bir kuruluş varmıdır direk hepsini verip toptan paramı almak istiyorum böyle bir durum mümkünmüdür? alırsa kim alır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vodoo112 -- 7 Eylül 2014; 16:35:06 >

• çekilişe katılmak istiyorum
  • Tam olarak anlayamadım hocam, ne demek istediniz?
  • Yakın akraban sana her ay piyasa değeri 65 lira olan 10-15 tane "prepaid" veriyor, yanlış mı anladım? Ve sen bunları en fazla 15 güne satmış oluyorsun? Bence daha fazla kaşınıp toptan satmaya çalışma. Birisi derinlemesine araştırma yaparsa akraban tekmeyi yer çalıştığı yerden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurucularındandır kendisi.
  • Vodoo112 kullanıcısına yanıt
    Hocam desene öyle olduğunu bilmiyorum nereye toptan satılabilir ama öğrenciysen harika bir para bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 liradan satarsam 700 küsür lira ediyor. 65 liradan satarsam sen düşün. keşke düzenli bir alıcı bulabilsem, gerçekten iyi olurdu. bilgisi olan bi arkadaş yokmudur forumda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.