Şimdi Ara

E okul Not-Devamsızlık girişi ne zaman kapanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
25.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet e okul not ile devamsızlık girişi ne zaman kapanıyor beyler? yarın karneler basılıyormuş.Bilgisi olan öğretmenlerimiz veya öğretim görevli abilerimiz varsa aydınlatabilirmi???

• Yapay Zekanın Yanıtı

E-Okul Not-Devamsızlık Girişi Ne Zaman Kapanıyor?

E-Okul sisteminde not ve devamsızlık girişlerinin kapanma zamanı, eğitim kurumlarının takvimine göre değişiklik göstermektedir. Genellikle, not ve devamsızlık girişleri, karnelerin dağıtıldığı tarihten sonra kapatılır.

2022-2023 eğitim-öğretim yılı için karne dağıtım tarihleri şu şekildedir:

1. Dönem: 20 Ocak 2023
      1. Dönem: 16 Haziran 2023

Bu tarihlerden sonra e-Okul üzerinden not ve devamsızlık girişi yapılamayacaktır. Ancak, bazı durumlarda eğitim kurumları, müdürlük izniyle ek süre tanıyabilirler. E-Okul not-devamsızlık girişlerinin kapanma tarihi hakkında detaylı bilgiyi okul idarenizden alabilirsiniz.

E-Okul Kapandıktan Sonra Devamsızlık Girilir mi?

E-Okul sisteminin kapanmasının ardından, devamsızlık girişleri yapılamaz. Devamsızlıkların doğru ve eksiksiz bir şekilde kaydedilmesi için, öğrencilerin devamsızlıklarını zamanında bildirmeleri ve öğretmenlerin de bu bilgileri e-Okul sistemine girmeleri gerekmektedir. E-Okul kapandıktan sonra devamsızlık girişi yapılması mümkün olmadığından, öğrencilerin devamsızlıklarını takip etmeleri ve öğretmenlerin de bu bilgileri sisteme düzenli olarak girmeleri önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ya acil işim var cevap verin yaa.!
  • Devamsızlık kapanma diye bir şey yok. son 1 hafta yani bu pazartesiden itibaren, hiç kimse oturupta her sınıf için 40 kişinin devamsızlığını yazmaz. Mantıklı düşün.
  • bu gece kapanır çünkü karneler basılcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0LD-CiTy

Evet e okul not ile devamsızlık girişi ne zaman kapanıyor beyler? yarın karneler basılıyormuş.Bilgisi olan öğretmenlerimiz veya öğretim görevli abilerimiz varsa aydınlatabilirmi???

Eokul dün kapandı dayı sadece idare girebiliyo artık
  • 28 mayıstan sonra kimse girmemiş devamsızlıkları
    12 de kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BassBoosted

Devamsızlık kapanma diye bir şey yok. son 1 hafta yani bu pazartesiden itibaren, hiç kimse oturupta her sınıf için 40 kişinin devamsızlığını yazmaz. Mantıklı düşün.

Kesinlikle hayır, bire bir her gün yoklamayı alıyoryorlar bizim okulda kimse gelmese bile. Dün devamsızlığım 19'du. Dün rapor alıp, bugün sırf raporu götürmek için okula gittim, geldim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

quote:

Orijinalden alıntı: BassBoosted

Devamsızlık kapanma diye bir şey yok. son 1 hafta yani bu pazartesiden itibaren, hiç kimse oturupta her sınıf için 40 kişinin devamsızlığını yazmaz. Mantıklı düşün.

Kesinlikle hayır, bire bir her gün yoklamayı alıyoryorlar bizim okulda kimse gelmese bile. Dün devamsızlığım 19'du. Dün rapor alıp, bugün sırf raporu götürmek için okula gittim, geldim.

Ben zaten almıyorlar demedim. bir çok idareci oturupta işlemiyor tembeller.
  • Tam 20 gün olacak beyler bugünle birlikte gitmedim risk ettim.Annem aradı sıkıntı olmaz felan dedi.
  • quote:

Tam 20 gün olacak beyler bugünle birlikte gitmedim risk ettim.Annem aradı sıkıntı olmaz felan dedi.

Aynen bende bide geçer halimle devamsızlıktan kalırsam
  • Bizim hoca cuma dahil devamsızlıklar e-okula girilecek dedi.Karneyle alakası yokmuş.yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmirhanAkgol

quote:

Tam 20 gün olacak beyler bugünle birlikte gitmedim risk ettim.Annem aradı sıkıntı olmaz felan dedi.

Valla atarım heralde kendimi aşağıya ne enayilik olur yemin ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam inanmayın "hallederiz" demelerine. Geçen hafta müdür yardımcısına tam 5 defa sorduk bir şey olur mu devamsızlık sorun olur mu diye hep geçiştirdi "yok ya hallederiz, sorun olmaz ... XXX'i tanıyoruz, sorun çıkartan bir öğrenci değil hallederiz ..." falan filan diye. Ama devamsızlığım buna rağmen bu hafta bile sürekli yazılmış, hatta dönem boyunca bazen izin aldığım günler bile "izinli" yerine "özürsüz" devamsızlık yazmışlar. Dün aradık, yine onları söyleyen müdür yardımıcısı bu sefer, halledemeyeceklerini rapor almamız gerektiğini söyledi. Gel de delirme, neyse ki raporu hallettik, bugün verdik raporu. Yoksa boktan yere kalacaktım sınıfta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain55

quote:

quote:

quote:

Hocam inanmayın "hallederiz" demelerine. Geçen hafta müdür yardımcısına tam 5 defa sorduk bir şey olur mu devamsızlık sorun olur mu diye hep geçiştirdi "yok ya hallederiz, sorun olmaz ... XXX'i tanıyoruz, sorun çıkartan bir öğrenci değil hallederiz ..." falan filan diye. Ama devamsızlığım buna rağmen bu hafta bile sürekli yazılmış, hatta dönem boyunca bazen izin aldığım günler bile "izinli" yerine "özürsüz" devamsızlık yazmışlar. Dün aradık, yine onları söyleyen müdür yardımıcısı bu sefer, halledemeyeceklerini rapor almamız gerektiğini söyledi. Gel de delirme, neyse ki raporu hallettik, bugün verdik raporu. Yoksa boktan yere kalacaktım sınıfta.

bilmiyom valla adam sıkıntı olmaz diyo

• Bizim okulun müdür yardımcısına sordum.Cuma günü bile alacaz dedi.Lan zaten cuma günü karne verecen neyin yoklamasını alıyon hiyar.Tamam gelmeyenlerin karnesini bi köşeye koyarsın o tür yoklamayı anlarızda.Adam gelmedi diye gidip eşşek gibi e okula "al sana 1 gün daha" diye devamsızlıkmı geçecen ? Okul bitmiş hala devamsızlık geçiyorlar.Ne kadar saçmasapan iş varsa bizimkiler oraya merak sarıyor arkadaş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.