Şimdi Ara

E-nargile (Kalem Nargile) Hakkında Bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bu üründen almak istiyordum ve bulması çok zor gerçekten. Bir arkadaşın tanıdığı aracılığıyla buldum 25TL fiyatı. Instagramda da birkaç sayfa var orada da aynı fiyat. Yarın arkadaşa söyledim getirecek birtane. Geldiğinde deneyimlerimi paylaşıcam.

Nasıl birşey derseniz az çok bilgi edindim. 500 çekimlik 1000 çekimlik gibi çeşitleri var 2-3 marka üretiyor ve hepsi ithal. Herhangi bir ateş çıkmıyor,sigara kokusu yok, şarj derdi yok. Çektiğinde duman geliyor. Çeşitli aromaları var. Baya duman çıkarıyor. İçinde nikotinde yok. Araştırırsanız video bulabilirsiniz. Ben okulda içmek için alacağım. Sınavlarda bitti içmesi keyifli olur.

Ürün Türkiye'de 20TL den aşağı yok ve her yerde bulamıyorsunuz. Ancak yurtdışından tanesi 4TL ye getirebiliyoruz aliexpress ten. Ama 1 ayda geliyor. Şimdi arkadaşım birtane getiricek yarın eğer beğenirsem yurtdışından ucuza getirticem. Hatta okuldaki arkadaşlarada 20TL den satmayı düşünüyorum. 1 tanesinde 16TL kar. Ve alan zaten birdaha alır.

Bu konuda fikirlerimizi birleştirelim bilgisi olan paylaşsın çünkü bu ürünün kısa zamanda yaygınlaşacağını tahmin ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F70B31AD -- 12 Nisan 2016; 22:58:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim rahmetli de çok içerdi bundan...

• merata kullanıcısına yanıt
    İçinde nikotin yok. Normal sigaradan daha fazla zararlı olacağını düşünmüyorum.

• Bizim okulda da vardı da tutmadı.

• Hakkını Arayan Serçe kullanıcısına yanıt
    Meslek lisesinde tutar

• takip...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.