Bildirim
[b] e-mule bu uyarıyı veriyor!!! Your IP is part of ipfilter.dat file[/b]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şimdi şöyle birşey oluyor ; bazı kendini bihalt sanan dallemalar emulex gibi leecher modları öneriyorlar millete bu pislik modlar no upload paso download mantığı ile çalıştıkları için hiçbir aklıbaşında server ve mod bunları sevmiyor dışlıyor ve kullananların iplerini kah tek tek kah blok halinde banlıyor, iyide oluyor ancak bunun ucunun bir süre sonra tüm türk internet kullancılarının banlanmasına dayanabileceği ise ayrı bir muamma!
Tabi bu bir olasılık sorun başka bir nedende kaynaklanabilir! -
senin gibi ameleler olmassa tabi forum nasıl şenlenicek.
Bu emule modsuz kullananlar 10 mbit bağlantiları olan yurt dışındakiler. admlar her türlü bağlantı var eşşek gibi asılıyor + eşşek gibide upload veriyolar bağlantılarında dl /up oranı 1
Tabi canım türkiyemde asimetrik ve hala 256 k gibi komik bi bağlantı olduğu için millet bu modlara yöneliyor. Biz sadece yardım isteyen download yapamayan arkadaşlara yardımcı olmak istiyoruz. Bu modu kullanan bana para da kazandırmıyor babamın oğluda değil. Kullanmak ona kalmış. Sen devam et 7-8 k aç uploadunu millet deliler gibi indirsin senden sonra 15-20 mb inen dosya ile idare edersiniz artık. Benimde 1 mb / 1 mb olsa hıgh dsl olsa bende açarım uploadumu sonuna kadar. Şimdiki bağlantı ile açınca 3-4 k ile geliyor dosyalar sen çok hevesliysen öyle yaparsın .
Banada versinler deli gibi bağlantı bende yaparım upload. Daha önceleri kablo net kullanıyordum ve upload sağlam olduğu için düşmüyordu veriyordum max oranda fakat adsl ping de ve upload da çok zayıf upload açtığın anda dl yerlerde sürünüyo keyfimizden yapmıyoruz bunu.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- bilgisayarda internet çok yavaş
- 1.1.1.1 dns
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- bu oturum açma seçeneği başarısız oturum açma girişimleri
- nvidia h100
- wifi 8
- nvidia h200
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X