Şimdi Ara

E-Mail korumalı char hakkında soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arjdaşlar bu email koruması olunca charda bi problem oluyomu bnm charımda hotmail uzantılı email koruması var yani her şeyini biliyorum satışta bi problem olurmu cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Kardeşim sorun olur diyenler hep kulaktan duyma.Sorun olur diyorlar.Nasıl sorun oluyor anlamadım gitti.(Gmail hakkında konusuyorum)Mailin ayarlarından isim soyisim adres ikincil eposta gizli soru vs herşey değiştirilebiliyor.Adam nasıl geri alabilir ki.

Adam email korumalı çar alır ve bilgileri değiştirmezse ona bir şey diyemem.
  • Hotmailden 2 yöntem var sorun olabilecek oda çarın alan kişi parayı 2 gün sonra verirse hiçbi problem kalmaz ve çarı aldıktan sonra hotmailden şifremi unttum kısmı ile ilgili kendimize bir şifremi unuttum kısmından parola sıfırlama iletisi göndeririz bizde kendimize bunu gönderdigimiz zaman eger adam kendine göndermiş ise onunki iptal olacaktır. son gönderilen şifre sıfırlama istegi linki yani sizdeki geçerli olarak kalacaktır.

Öncelikle googlenin email hizmeti olan gmailden bir email olarak karaktere bu email ile koruma yapıyorlar.
    Daha sonra bir kurban bulup charı ucuz bir fiyat önererek cazip hale getiriyorlar.
    Alıcı bu levele bu char ne kadar ucuz hemen alıyorum diye tuzaga düşünce charı aracı vasıtası bile olsa satmaktan çekinmiyorlar
    charda email koruması oldugu için alıcıya her türlü yalan söyleniyor işte ben sana mailin de tüm bilgilerini verecegim merak etme deiştirirsin herşeyi hiçbişe olmaz gerekirse parayı sonra alırım falan gibi kelimeler ile ikna ediyorlar. Tüm işlemler tamamlandıktan sonra Alıcının bilmedigi bir yöntem ile karakteri geri alıyorlar. Alıcının bilmedigi bir yöntem diyorum çünki adam bilse zaten almaz.
    Adam gmaile mailim çalındı diye mesaj çekiyor gmail yetkilileri peki mailin size ait oldugunu nereden bilecegiz bize bunu ispatlayın mailin açılış bilgileri nelerdir diye bir form doldurtuyorlar. Adam maili zaten kendisi açtıgı için tüm bilgileri giriyor ve mailin kendisine ait oldugunu ispatlıyor ve gmail adama mailini geri veriyor.

Mail alındıktan sonra zaten karakteri geri almak zor deil. Joymax.com dan şifremi unuttum yaparak gizli soru ve email adresini yazıp şifre deiştirme kodunu gene email adresine alarak charı geri almış oluyor.

Demekki Neymiş Gmail koruması olan bir char almayacakmışız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovelysy -- 6 Eylül 2010; 9:07:28 >

6. Şifre ve Hesap Güvenliğiniz

6.1. Hizmetlere erişimde kullandığınız tüm hesaplarla ilişkili şifrelerinizin gizliliğinin korunmasının sizin sorumluluğunuzda olduğunu kabul etmekte ve anlamaktasınız.

6.2. Dolayısıyla, hesabınız altında gerçekleşen tüm hareketler için Google’a karşı münhasıran sorumlu olacağınızı kabul etmektesiniz.

6.3. Şifrenizin veya hesabınızın izinsiz kullanıldığını fark ettiğiniz anda derhal Google’ahttp://www.google.com/support/accounts/bin/answer.py?answer=48601&hl=tr haber vereceğinizi kabul etmektesiniz*********

Gmailde yeni üyelik aldıgında kabul ediyorum dedigin şeyin içinde işte bu madde geçio..herşeyi anlatıyo extra bilgiye gerek yok sanımca...

-Hotmail tamamen güvenilirdir- Kendilerini geliştirdiler bu konuda tekrar geri alamıyosunuz-

• Kesinlikle tavsiye etmem maili kilitli olan account . Yalnız Gmail Yahoo ve Hotmail arasında en güvensizi diyebilirim . Eğer Google hesabı size aitse pek sıkıntı olmayabilir ama diğer türlü bulaşmamanı tavsiye ederim . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CallRock -- 11 Eylül 2010; 3:05:42 >
  • Hotmail dışında problem yaratıyor. Hotmail ise sorun yok.
  • Peki e-mail ver. yapıldı sonra o mail adresini tekrar değiştire biliyor muyuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAP Hakkında Bir Soru?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Peki e-mail ver. yapıldı sonra o mail adresini tekrar değiştire biliyor muyuz?

Mail koruması kaldırılamıyormu peki hiçbir zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grafucker -- 13 Eylül 2010; 10:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grafucker

quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Peki e-mail ver. yapıldı sonra o mail adresini tekrar değiştire biliyor muyuz?

Mail koruması kaldırılamıyormu peki hiçbir zama ?

*****Mail koruması kaldıralamaz burak kardesim..

***Final_İmPact

Mail hesabini kapatıp bir daha acarsan kendi adina kayıt ettirmis durumda olursun..24 saatti enson kapanıp acılma süresi mailin..

**Email Verif. yapılan mail degistirelemez ama kendi üzerine geçirirsen kapat ac ile daha anlamlı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSoykanxx -- 12 Eylül 2010; 12:37:09 >
  • 1-hotmail geri alınabiliyor.
    2-gmailde ilk aldığında sana bir mail gönderiyo içerisinde doğrulama kodu var şifrenizi unuttuğunuz takdirde bu doğrulama kodu ile geri alabiliyorsunuz.

E-Mail korumalı char hakkında soru

3- yahoo en aptalları bu konuda. ilk olarak belirlenen gizli soru her zaman aktif oluyo. değiştirseniz bile hala aktiftir. şifremi unuttum deyip gizli soru seçeneğini seçtiğinizde eğerki ilk gizli soru değiştirilmişse bu benim gizli sorum değil diyosunuz alttaki seçenekten sonra maile ilk konulan gizli soruyu istiyor sizden bu şekilde tekrar değiştirebiliyorsunuz. aynı şekilde alternatif mail değşitirseniz bile eskisi çok uzun bir müddet hala aktif oluyor. örneğin 1 sene geçti benim sattığım char yahoo korumalıydı arkadaş değiştirdiği halde hala benim eski mail alternatif olarak işliyo:S

KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM MAİL KORUMALI CHAR ALIM SATIMINI.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsL -- 12 Eylül 2010; 12:59:54 >

• 2 ve 3 konusunda hemfikirim ama benim dedigim sekilde hesap kapatilip acildiginda hotmail en güvenli olanı oluyo
  •  E-Mail korumalı char hakkında soru

Bu islemden sonra tekrardan bu hesap 24 saat yaratilabilcek hale gelicektir..

Saygılarımla Soykan
  • peki şu şekilde denedinmi. bir hotmail hesabı oluştur. bu hesabın ilk bilgileri kenara kaydet. hesabı bu şekilde sil. 24 saat sonra tekrar oluştur. ve o kenara yazdığın bilgilerle tekrar almayı dene. bu şekilde geri alınamıyorsa eğer o zaman ilk hesabı oluşturan adam geri alamaz diyebiliriz.

fakat birde şu var. bir kişiyle tanıştım. mail korumalı charların id gizli ve maili bildiği zaman bu adam charın pw sini maile ihtiyaç duymadan değiştirebiliyor. (buna önce inanmadım kendim joymaxtan hesap aldım bir maile sabitledim hesabı ve adama verdim id mail ve gizliyi. 5 dk da değiştirdi pw yi) zaten bunu yapabiliyosa bu adam mail korumalı charlar hepten güvensiz oluyo. bi şekilde bu adamın eline geçerse bu bilgiler o chardan artık hayır gelmez.
  • Denedim kardesim oluyo..istersen sende al bitane dene..Denemedigim hiçbir bilgiyi foruma test amacli salmıyorum
  • alttaki yazdığım her zaman mail korumalı charlarda bir risk teşkil ettiğini gösterir. bunun için kesinlikle tavsiye etmiyorum ben.
  • Şimdi ben birşey deniyeceğim sonuçlarıda sizle paylaşıcam eski bi charım vardı şifresini unuttum fakat mail korumalıydı mailini hatırlıyorum aynı mailde yeni hesap açtım demekki hesaba bi süre girilmediğinde hesap kapatılıyor bakalım şifremi göndericek mi block oldu 1 saat sonra deniyeceğim bakalım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.