Bildirim
e mail İLE SES DOSYASI ATMA KONUSUNDA YARDIM....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
c-3....: mp3 cutter diye bir programla mp3 lerini kesebilirsin
c-1....: mp3 leri sıkıştırman bir değişikliğe sebeb almuyor boyut açısından aynı gözükür
s2 .....: konusunda bilgi sahibi değilim :) -
2.sorunun BENCE ATACHMENTS İ YUKSEK OLAN BIR SUNUCU DEĞİLDE , KARSI TARAFIN O BOYUTTA BIR DOSYA ALIMI ICIN YETERLI KAPASITESI OLMASI GEREKICEKTIR..
GENELDE MAIL ADRESLERINDE OYLE BUYUK DOSYA YOLLARKEN BAYAGI BEKLERSIN ZATEN... -
quote:
Orjinalden alıntı: binali
c-3....: mp3 cutter diye bir programla mp3 lerini kesebilirsin
c-1....: mp3 leri sıkıştırman bir değişikliğe sebeb almuyor boyut açısından aynı gözükür
( 1 & 3 için )
+1 -
mp3 cutter shareware imiş,free olanı bulunurmu acaba? -
" avi-mpeg splitter " programı da işine yarayabilir.ama neden ille de FREEWARE istiyorsun orasını anlamadım walla.. -
http://www.paramparca.com.tr.tc/
Paramparça programını kullanarak mp3 lerini istediğin boyutta ve sayıda parçalayarak mail'e/lere atabilirsin. Klasörleri parçalama özellikleride eklenmiş artık. Eskiden kullanıyordum şimdi pek işim olmadığı için kullanmıyorum. Program free ve türkçeydi zannedersem.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X