E kitap yazmak istiyorum. Fakat hangi program ile yazabileceğim hakkında fazla fikrim yok. Bilgisi olan var mı?
bir kitabı e kitap a dönüştürmek için sayfalar pc de yazilarak mı yapılıyor? ben özel tarama programları ile yapılıyor sanıyordum.
Bende bir program gerektiğini sanıyordum. Amacım yazacağım kitapları başkası sonra dan değiştirememesini sağlamak. Ve pdf formatında yayınlamak.
Metin belgesi işini görür derken bilinçlimi dediniz. Deneme yaptım şimdi pdf olarak kayıt edince dosya açılmıyor. Hata veriyor.
quote:Orijinalden alıntı: Eneeesss Metin belgesi işini görür derken bilinçlimi dediniz. Deneme yaptım şimdi pdf olarak kayıt edince dosya açılmıyor. Hata veriyor. Word de doc formatında yaz sonra internetten doc to pdf converter diye arat. Bazılarında Türkçe karakterlerde sorun çıkıyor ama dikkat et.
quote:Orijinalden alıntı: Basarir11 quote:Orijinalden alıntı: Eneeesss Metin belgesi işini görür derken bilinçlimi dediniz. Deneme yaptım şimdi pdf olarak kayıt edince dosya açılmıyor. Hata veriyor. Word de doc formatında yaz sonra internetten doc to pdf converter diye arat. Bazılarında Türkçe karakterlerde sorun çıkıyor ama dikkat et. arkadaşım doc' u pdf' ye dönüştürmek dönüştürmek için word de farklı kaydet deyip uzantısını pdf seçsin yeter. hem karakter sorunuda olmaz
quote:Orijinalden alıntı: S.C.o.R.P.i.o.N. quote:Orijinalden alıntı: Basarir11 quote:Orijinalden alıntı: Eneeesss Metin belgesi işini görür derken bilinçlimi dediniz. Deneme yaptım şimdi pdf olarak kayıt edince dosya açılmıyor. Hata veriyor. Word de doc formatında yaz sonra internetten doc to pdf converter diye arat. Bazılarında Türkçe karakterlerde sorun çıkıyor ama dikkat et. arkadaşım doc' u pdf' ye dönüştürmek dönüştürmek için word de farklı kaydet deyip uzantısını pdf seçsin yeter. hem karakter sorunuda olmaz Haklısın arkadaşım Bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler
quote:Orijinalden alıntı: S.C.o.R.P.i.o.N. quote:Orijinalden alıntı: Basarir11 quote:Orijinalden alıntı: Eneeesss Metin belgesi işini görür derken bilinçlimi dediniz. Deneme yaptım şimdi pdf olarak kayıt edince dosya açılmıyor. Hata veriyor. Word de doc formatında yaz sonra internetten doc to pdf converter diye arat. Bazılarında Türkçe karakterlerde sorun çıkıyor ama dikkat et. arkadaşım doc' u pdf' ye dönüştürmek dönüştürmek için word de farklı kaydet deyip uzantısını pdf seçsin yeter. hem karakter sorunuda olmaz Haklısın... Daha önce denediğimde olmamıştı ... Ama bu pdf de yazan yazıları kopyalanmaması için yapılması gereken nedir.?