Şimdi Ara

E-Kitap Okuyucu Tavisyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizden öneri bekliyorum. Öncelikle beni uğraştırmayacak hangi formatı yüklersem açabilecek bir cihaz istiyorum. WiFi olursa iyi olur kitabı direk cihaza indirmek istiyorum. (Bilgisayara bağlamadan idefix ten direk okuyucuya) Ekranı göz yorucu olmasın, güneş altında bile okunabilsin. Birde çizgi roman okunabilir mi? Müzik çalarsa çok iyi olur (Klasik müzik çalarken kitap okuyabilmek için)

Fiyat max. 400 daha üstüne çıkamam. Ciddi olmayan mesajlar yazılmazsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norvexses -- 3 Temmuz 2013; 18:05:46 >

• Acıkınca yumurta da kırsın mı?

Hocam dediğin gibi bir cihaz piyasada yok sanırım. Göz yormaması ve güneş altında okunabilmesi için e-ink prensibiyle çalışması lazım, renkli çizgiroman okuyabilmek için de lcd ekran olması lazım. Renkli e-ink ekranlı cihazlar bildiğim kadarıyla çok pahalı ve şu anki oynatıcılar öyle her formatı zahmetsizce kopyalayıp göstermiyorlar bildiğim kadarıyla. Ama yeni nesil kindle marka readerları tavsiye ederim. Ben kindle 4 sahibiyim, adam gibi yaygınlaşsa e kitap yayıncılar o şekilde de yayınlamaya başlasalar okuduğumuz kitapları mükemmel bir alet yani. Ama henüz güncel ve yaygın kitapları "adam gibi" bir şekilde kaymasız hatasız bulmak çok zor bu okuyucular için (en azından türkçe olarak).
  • Seyyah kullanıcısına yanıt
    Şimdi dikkat ettim de gerçekten çok şey istemişim

İsteklerim ;

1-Güneş ışığı altında rahatça okunsun
    2-İnternetten direk cihaza kitap insin
    3-Müzik olursa iyi olur
    4-Dokunmatik

Ben biraz araştırdım nook benim aradığım cihaz herhalde. Kindle Paperwhite nasıl bir cihaz?
  • İpad mini olabilir. İkinci eli 500 civarında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swedish House Mafia

İpad mini olabilir. İkinci eli 500 civarında.

Tavsiyeniz için teşekkür ama ekranı gözü yoruyor ben gözü yormayan ekran istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norvexses

İsteklerim ;

3-Müzik olursa iyi olur
    4-Dokunmatik

Ben biraz araştırdım nook benim aradığım cihaz herhalde. Kindle Paperwhite nasıl bir cihaz?

Paperwhite istediklerinizin hepsine cevap veriyor sanırım, ama ingilizce kitap okuyacaksanız. Şimdi gidin ve idefixin olsun diğer sağlayıcıların olsun e-kitap envanterlerine bakın, büyük ihtimal okumak istediğiniz türkçe kitapların hiçbirini göremeyeceksiniz. Eğer türkçe kitap okuyacaksanız internetteki kaynakları tek tek arayıp tarayıp bikaç format dönüşümünden dolayı minik minik sorunlarla okuyabilirsiniz. Bu bir gerçek. Ama ingilizce okuyacaksanız paperwhite kalan bütün isteklerinize cevap veriyor diye biliyorum. Mp3'ten emin olmasam da . Ama şu da var, bugün e-readerlarda kindle liderdir.

Şimdi baktım da, paperwhite değil de daha önceki klavyeli bir versiyonu vardı, onda var sanırım mp3 çalma özelliği. Ama şart değilse paperwhite'ı tavsiye edebilirim rahatlıkla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 3 Temmuz 2013; 19:15:23 >

• IPS ekranlı android işletim sistemli bir tablet alsan işini görür diye düşünüyorum forumda sıcak fırsatlar bölümünde satış yapan bir kaç kişi var yardımcı olurlar... galiba
    @tabletpark
    @Norvexses
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    F / P kitap okuyucu tavsiyesi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

quote:

İsteklerim ;

3-Müzik olursa iyi olur
    4-Dokunmatik

Paperwhite istediklerinizin hepsine cevap veriyor sanırım, ama ingilizce kitap okuyacaksanız. Şimdi gidin ve idefixin olsun diğer sağlayıcıların olsun e-kitap envanterlerine bakın, büyük ihtimal okumak istediğiniz türkçe kitapların hiçbirini göremeyeceksiniz. Eğer türkçe kitap okuyacaksanız internetteki kaynakları tek tek arayıp tarayıp bikaç format dönüşümünden dolayı minik minik sorunlarla okuyabilirsiniz. Bu bir gerçek. Ama ingilizce okuyacaksanız paperwhite kalan bütün isteklerinize cevap veriyor diye biliyorum. Mp3'ten emin olmasam da . Ama şu da var, bugün e-readerlarda kindle liderdir.

Şimdi baktım da, paperwhite değil de daha önceki klavyeli bir versiyonu vardı, onda var sanırım mp3 çalma özelliği. Ama şart değilse paperwhite'ı tavsiye edebilirim rahatlıkla.

Mp3 şart değil ama Türkçe ekitap yok mu ben Türkçe okuyacağım. Zaten kitapları satın alacağım, Türkiye'de ekitap arşivi az mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kimone

IPS ekranlı android işletim sistemli bir tablet alsan işini görür diye düşünüyorum forumda sıcak fırsatlar bölümünde satış yapan bir kaç kişi var yardımcı olurlar... galiba
    @tabletpark
    @Norvexses

Tavsiyeniz için teşekkürler.

• quote:

quote:

Tavsiyeniz için teşekkür ama ekranı gözü yoruyor ben gözü yormayan ekran istiyorum.

Göz mü yoruyor :Dd şaka mısın nesin ipad3-4 ve mini kullandım. Sen hayatında tablet kullanmamıssın

• quote:

Orijinalden alıntı: Septams

quote:

quote:

Göz mü yoruyor :Dd şaka mısın nesin ipad3-4 ve mini kullandım. Sen hayatında tablet kullanmamıssın

Kitap okumaktan bahsediyoruz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

quote:

quote:

zenginsen bundan da okursun :/ bi sürü uygulaması var

• Birinci önceliğin okumaksa e-ink ekranı olan bir e-book almanı öneririm. Müzik falan açan modelleri var mı bilmiyorum ama.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne alaka birader,göz yoruyor işte iPhone 4S ve HTC One daha yüksek PPI'a sahip,onlar bile yoruyor.

• quote:

quote:

quote:

Hocam lütfen bilmeden konuşmayalım. IPad im de var iphone da var ipad de okumayı denedim ama gözümü ağrıttı burada oyundan yada internette iki üç cümle okumaktan bahsetmiyoruz. Suan s3 de okuyorum yazılar küçük olduğu için ekranda uygun olmadığı için gözümü ağrıtıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam saçmalamakta 1 numarasınız bunun zenginlikle ne alakası var boş yere mesaj yazmayın siz okumak isterseniz ipad inizi alın zaten içinde ebook uygulamasi yüklü marketten indirin derginizi de kitabınızı da rahatça okuyun. Tavsiyeniz için teşekkürler ama biraz mantıklı düşünürseniz bizim demek istediğimizi anlarsınız.

• Kindle al geç. Müzik olayını hiç bekleme zaten çok gereksiz 20 liraya mp3 alır dinlersin müziğini. Kindle paperwhite kullanıyorum ben bi yamuğunu görmedim tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaceWindu

Kindle al geç. Müzik olayını hiç bekleme zaten çok gereksiz 20 liraya mp3 alır dinlersin müziğini. Kindle paperwhite kullanıyorum ben bi yamuğunu görmedim tavsiye ederim.

Bende bu karara vardım :) birde siz kitapları nereden indiriyorsunuz? Çoğu (bilindik ve yeni çıkan) kitaplar var mı ?

• Norvexses N kullanıcısına yanıt
    Kitapları sitelerdeki arşivlerden ordan burdan buluyoruz, ama bir takım sıkıntıları olabiliyor. Yazıda gereksiz boşluklar, harf hatalarıyla felan karşılaşabiliniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyyah

Kitapları sitelerdeki arşivlerden ordan burdan buluyoruz, ama bir takım sıkıntıları olabiliyor. Yazıda gereksiz boşluklar, harf hatalarıyla felan karşılaşabiliniyor.

Yardımınız için teşekkür ederim. Türkiye de anladığım kadarıyla hala ekitap hala gelişmedi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.