Şimdi Ara

E KİTAP OKUYUCU NEREDEN ALINIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, Türkiye'den e kitap okuyucu almak içinwww.kindleturkiye.com güvenilir mi, nasıl bir hizmet sunuyor, fiyat açısından uygun mudur? Ya da başka önerebileceğiniz bir yer var mı?

Sitede yer alan AMAZON KİNDLE PAPERWHİTE ELEKTRONİK KİTAP OKUYUCU 2015 MODELİ ppw 2 mi 3mü?
    bunun AMAZON KİNDLE NEW TOUCH dan ne gibi farkları var?

• ebay vb yerlerden alabilirsiniz fiyatları kontrol edin uygunsa dışarıdan alın derim ben..
  • Amazon.com üzerinden satılıyor kindle lar fiyatlarını ordan kıyaslayabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dadireus D kullanıcısına yanıt
    hocam amazon türkiyeye gönderiyor muydu bu kindle'ı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

hocam amazon türkiyeye gönderiyor muydu bu kindle'ı?

75 dolarin altindakini alabilirsiniz sorunsuz sanirsam 75 dolsr ustundeysede vergisiyle alinabilir galiba. Ama şu haliyle bence ülkemizden de alınabilir, Paperwhite kodeli 330 TL amazonda, ülkemizde ise 380 TL ye n11, gittigidiyorda falan satiliyor. Çekle ayn8 fiyata gelebilir. Black Friday yaklaşıyor acaba black fridayde indirim olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    amazonu takip etmiyorum ama black friday olayında ciddi indirimler olduğunu duydum sadece
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 6 Aralık 2015; 17:04:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kitap Okuyucu Tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ridianod kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam tavsiyeler için. Bende en ucuz çözümü aradım bu okuyucu işi için. Sonuçta ekranlar aynı firmanın olduğu için markansorunu olmayacaktı. En ucuz ve işe yarar çözüm olarak Calibro Basic ve Amozon Kindle Touch'ı gördüm. Kindle Touch Epub format okuyamıyordu ve micro sd kart desteği yoktu daha pahalıydı 270 TL ama dokunmatik ekranı vardı, Calibro Basic ise daha ucuzdu (150-200 TL) Micro SD kart ve Epub format desteği vardı ama dokunmatik ekranı yoktu. Bende sonuçta kitap okuyacağım bir alet dokunmatiğe gerek yok diye düşünüp ucuz olan Calibro Basic'i aldım.

Gayetde memmunum, ekşi meritokrasi ağından 3500 kitap indirim yükledim içine Yani bunu almasam Taht Oyunları serisinin kitaplarını alacaktım onlarda 150 TL'idi. Yani ona o kadar para vereceğime e-kitap okuyucuyla dev bir kütüphaneye sahip oldum. İstediğim tüm kitaplar 7-24 elimin altında. Gerçekten sevdim bu e-ink okuyucu işini

Hangi marka farketmez ama mutlaka herkes bir adet sahip olmalı bu cihazlardan. Özellikle benim gibi öğrenciyseniz ve kitap okumayı seviyorsanız gerçekten çok bütçe dostu oluyor e-kitap okuyucular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridianod -- 6 Aralık 2015; 17:04:28 >
  • Hocam diyeceğim o ki bu sektörde adam gibi Kindle'ını alıp geçiceksin başın ağrımayacak.
  • Kindle'ın paperwhite modellerinde 3G kullanımı ücretsizmiş. Yani 3G özelliği olan Kindle aldığınızda Amazon size sınırsız süre ile bedava 3G hizmeti sunuyor. 59 ülkede mevcutmuş bu özellik ama bizim ülkemizde malesef yok. Gerçekten güzel bir özellik, nerede olursanız olun webden araştırma yapabilir, yeni kitap indirebilir veya sözlük, yazılım güncelleyebilirsiniz. Yurt dışında yaşayan biriyseniz Kindle'dan başka cihaz alınmaz bence. Umarım Türkiye'ye de bu tarz özelliklerini getirir Amazon. Şuna karar verdim bir sonra ki cihazım kesinlikle Kindle olacak...

Detaylı link:http://kindleworld.blogspot.com.tr/p/countries-with-free-kindle-3g-access.html

• http://www.hobiall.com/amazon-kindle-paperwhite-2015-4gb-ebook-reader-ekitap-okuyucu
    burası diğer türkiye sitelerine göre fiyat açısından uygun gözüküyor, ne dersiniz?
  • n11den alabilirsiniz, ben oradan almıştım zamanında
  • internet işine girmeden alabileceğimiz mağaza ankara da neresi var bilen var mı?
  • sezeryld S kullanıcısına yanıt
    nt mağazaları da artık kitap okuyucu bulunabiliyor . ama sadece babil.com un desteklediği calibro isimli okuyucular var . göz atın isterseniz.
  • Calibro alacağına biraz daha koy pw2 yada 3 al.Bildiğim kadarıyla calibro başka bi cihazın üzerine calibro adı basılarak satılıyor.Ucuz olsa tercih edilebilir ama o fiyat saçma o cihaza.Kindle kalitesi belli.
    babil.com daki calibrolar için hopide kampanya vardı, bu akşam bi arkadaşta görmüştüm
    ben e-kitap için tableti kullanıyım diyorum,yada telefonu.ancak lcd ekranlar abakmaktan gına geldiği ve bu tür ciahzoalruın yaydığı ışık zamanla gözlerimi normal ışığa yabancılaştırdığı için pek tarftar değilim.elimdeki kitapalrı bitiince tableti deneyeceğim.
  • indirimi kaçırdım, 380lere düşmüş ama şimdi tekrar 450 olmuş ppw3.
  • Ben n11 den kindle paperwhte 2015 3 aldım çok iyi ışıklı. ama alırken kampanyalara dikkat et yanında kılıf verilenlere bak. sonra kılıf almak çok sıkıntı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.