Şimdi Ara

E-Kimlik Randevu Alabilen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    E-Kimlik için nüfus müdürlüğüne gittim fakat oradaki çalışan randevu alınmadan başvuru yapılamıyor dedi, halbuki sitede randevu alınmadan da başvuru yapılabileceği yazıyor.

    quote:

    ''Kimlik kartı başvurusu yurt içinde, Genel Müdürlük web portalı üzerinden ya da Çağrı Merkezi aracılığıyla randevu alınarak veya randevusuz olarak nüfus müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere yapılır.''



    https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr/Pages/homepage.aspx

    Neyse dedim interntten randevu alim hem beklemem, işimi çabucak görürüm hesabı yaptım.

    Randevu için başladım bilgileri girmeye, tarih seçime geldim yani hemen yarın almak için fakat yarın için uygun zaman yokmuş, neyse dedim bir sonraki güne alalım, maalesef o gün de doluymuş, sonraki gün sonraki gün diye devam ederken baktım ki randevu için alıacak en erken tarih bir ay sonrasıymış.

    Yine neyse dedim geç olsun güç olmasın bir ay sonra gidelim, randevu için son işlemi tamamlamaya geldiğimde ''Randevunuz kaydedilemedi. Randevu tarih ve saatini değiştirerek tekrar randevu almayı deneyiniz.'' diye hata aldım, bütün tarih ve saatleri değiştirmeme rağmen aynı hatayı aldım.

    Var mı randevu alabilen?

    Birde yaptığım araştırmalara göre bu yeni kimliği alabilmek için adrese postalanması gerekiyormuş, yani randevu alıp gittiğin gün aynı gün içerisinde kimliği alamıyorsun, en erken 15 gün içinde adresine postalanıyormuş. 20 gün olup hala eline ulaşmayanlarda varmış.

    Kısaca kimliği yenileyebilmek için en iyi ihtimalle 2 ay beklememiz gerekiyor, randevu ve gönderilme süresi falan. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamadım, bir kimlik yenilemek bu kadar zor mu.







  • Aydın/söke ilçesinden randevumu aldım ancak gittiğimd erandevu sisteminde arıza olduğunu ve herkesin normal numara alarak başvurduğunu söyledi. aldığımız numara 94 ve sıra 31'deydi biz de vazgeçtik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.