Şimdi Ara

E-Kayıt yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E devletten üniversiteye kayıt yapsak okula gitmemize gerek var mı tekrardan?

Ayrıca e devlet üzerinden yaptığımız kayıtta Hazırlık sınıfıyla ilgili bir belirtme yapıyor mu? Hazırlık okumak istiyorum bunun için okula gidip mi belirtmeliyim.

Cevap bekleniyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

E devletten üniversiteye kayıt yapsak okula gitmemize gerek var mı tekrardan?

Ayrıca e devlet üzerinden yaptığımız kayıtta Hazırlık sınıfıyla ilgili bir belirtme yapıyor mu? Hazırlık okumak istiyorum bunun için okula gidip mi belirtmeliyim.

Cevap bekleniyor..

ben adana btü elektrik elektronik müh(ing) kazandım ekayıt yaparken hazırlık okuma tercihi geldi onu evet yada hayır dedi hocam evet olarka onayladım ona şaşırdım sadece zorunlu ingilizce hazırlık zaten niye böyle bir seçenek var acaba? birde benim e-kayıt sayfamda bu vardı okula gitmeme gerek yokmuş

Üniversitemize 2016 ÖSYS ile yerleşen öğrenciler kayıt işlemlerini 12-16 Ağustos 2016 tarihleri arasında e-devlet üzerinden yapacaklardır.Elektronik kayıt işlemlerini tamamlayan ve kayıt olduklarını gösterir barkotlu çıktıyı alan adaylarımızın ayrıca kayıt tarihlerinde üniversitemize gelmeleri veya belge getirmeleri gerekmemektedir. Elektronik kayıt yaptıramayan adaylarımızın ise 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında üniversitemize şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için lütfenwww.adanabtu.edu.tr adresini ziyaret ediniz.

• Hocam ben de gidaya yerlestim okula sorabildiniz mi o hazirlik olayini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ona hayır demiştim hocam

• Hocam hazirlik olayini ben okulin sitesinde onkayit bolumunden yaptim e kayitta hazirlikla ilgili bir durum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Hocam ben de gidaya yerlestim okula sorabildiniz mi o hazirlik olayini

hazirlik zorunlu onu ogrendim ama o secenek ne ogrenemedim evet diyerek kayit yaptim

• quote:

Orijinalden alıntı: l0chness

quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

Hocam ben de gidaya yerlestim okula sorabildiniz mi o hazirlik olayini

hazirlik zorunlu onu ogrendim ama o secenek ne ogrenemedim evet diyerek kayit yaptim

Hocam sizin bolumde mi zorunlu?Gidayi kazandim bu yil yeni bolum olarak actilar %30 ingilizce bi umut istege bagli oldu herhalde falan dedim.Tum bolumler mi zorunlu hazirlikmis?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    11 ay önce açıldı
    E-Kayıt yapanlara bir soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim okuyacağım bölünmün herhalgi bir koşulu yoktu. Yüzde yüz türkçe olduğu için mi bana öyle bir şey sorulmadı yoksa bir yeri atladım mı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.