Şimdi Ara

E kayıt yapılamıyor bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben dün kaydımı sildirmiştim ama bu hata çıkıyor

    Yükseköğretim Bilgi Sistemi'nde aktif bir öğrenci kaydınız bulunduğundan, e-kayıt işleminiz yapılamamaktadır. Kayıt işlemleriniz için yerleşmiş olduğunuz üniversitenize başvurmanız gerekmektedir.



  • bende de öyle diyor. üniyi mi bıraktınız daha önce?
  • e-kayıt hayatında üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracaklar için kullanılabiliyor şu an. yani sen daha önceden bir okula kaydolduğun için kaydını sildirmiş olmana rağmen e-kayıt yapamıyorsun. bende de aynı sorun ortaya çıktı maalesef. bizzat okula gidip kaydolmamız gerekiyormuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedimseniygs

    e-kayıt hayatında üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracaklar için kullanılabiliyor şu an. yani sen daha önceden bir okula kaydolduğun için kaydını sildirmiş olmana rağmen e-kayıt yapamıyorsun. bende de aynı sorun ortaya çıktı maalesef. bizzat okula gidip kaydolmamız gerekiyormuş.

    Aynen öyle
  • Ben geçen sene okul kaydımı sildirdim ama bu sene kayıt yaptırma işleminde bi problem çıkmadı sizde mi problem var acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha sildireli 1 hafta olmadı sistemden hemen düşmüyor kayıt
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yedimseniygs

    e-kayıt hayatında üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracaklar için kullanılabiliyor şu an. yani sen daha önceden bir okula kaydolduğun için kaydını sildirmiş olmana rağmen e-kayıt yapamıyorsun. bende de aynı sorun ortaya çıktı maalesef. bizzat okula gidip kaydolmamız gerekiyormuş.

    Yanlış bilgi vermeyiniz. Ben eski üniversitemden kaydımı sildireli 1 ay anca oluyor(yerleştirme tercihlerinin devam ettiği zamanlarda sildirdim.) 28 temmuz'da e-devlete girip kaydımı çok rahat bir biçimde yaptım. Dolayısıyla bu tür bir genelleme yanlış bilgi vermek oluyor. Bundan ziyade kayıt silme işlemi devlete yansımadığından ötürü e-devlet olayı işlemiyordur diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 2 Ağustos 2015; 2:56:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde böyle hata veriyor 28 temmuzda sildirdim inşallah 5 ağustosa kadar sistemde gözükür :|
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.