Bildirim
E kayıt yapılamıyor bakın

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende de öyle diyor. üniyi mi bıraktınız daha önce? -
e-kayıt hayatında üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracaklar için kullanılabiliyor şu an. yani sen daha önceden bir okula kaydolduğun için kaydını sildirmiş olmana rağmen e-kayıt yapamıyorsun. bende de aynı sorun ortaya çıktı maalesef. bizzat okula gidip kaydolmamız gerekiyormuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: yedimseniygs
e-kayıt hayatında üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracaklar için kullanılabiliyor şu an. yani sen daha önceden bir okula kaydolduğun için kaydını sildirmiş olmana rağmen e-kayıt yapamıyorsun. bende de aynı sorun ortaya çıktı maalesef. bizzat okula gidip kaydolmamız gerekiyormuş.
Aynen öyle -
Ben geçen sene okul kaydımı sildirdim ama bu sene kayıt yaptırma işleminde bi problem çıkmadı sizde mi problem var acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha sildireli 1 hafta olmadı sistemden hemen düşmüyor kayıt -
quote:
Orijinalden alıntı: yedimseniygs
e-kayıt hayatında üniversiteye ilk kez kayıt yaptıracaklar için kullanılabiliyor şu an. yani sen daha önceden bir okula kaydolduğun için kaydını sildirmiş olmana rağmen e-kayıt yapamıyorsun. bende de aynı sorun ortaya çıktı maalesef. bizzat okula gidip kaydolmamız gerekiyormuş.
Yanlış bilgi vermeyiniz. Ben eski üniversitemden kaydımı sildireli 1 ay anca oluyor(yerleştirme tercihlerinin devam ettiği zamanlarda sildirdim.) 28 temmuz'da e-devlete girip kaydımı çok rahat bir biçimde yaptım. Dolayısıyla bu tür bir genelleme yanlış bilgi vermek oluyor. Bundan ziyade kayıt silme işlemi devlete yansımadığından ötürü e-devlet olayı işlemiyordur diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 2 Ağustos 2015; 2:56:23 > -
benimde böyle hata veriyor 28 temmuzda sildirdim inşallah 5 ağustosa kadar sistemde gözükür :|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X