Şimdi Ara

E devlette 2 Vergi dairesinde 1 Trafik cezası gözüküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2022 5. Ay ve 2022 6. Ayda 2 adet trafik cezası yemişim evime gelmedi ikiside e devlette gözüküyor ödemek için vergi dairesine girdiğimde sadece 6. ayda yediğim ceza gözüküyor neden ?

Gecikmeli olarak geliyo diye düşünüyorum ama en son yediğimi ödeyebiliyorum ilk yediğim ceza gözükmüyor.

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

burdan ceza nosu ve serisi ile ödeyebilirsiniz.

E devlette 2 Vergi dairesinde 1 Trafik cezası gözüküyorwww.turkiye.gov.tr
    Trafik Para Cezası Borcu Sorgulama ve Ödeme
    https://www.turkiye.gov.tr/gib-intvrg-trafik-para-cezasi-borcu-sorgulama-ve-odeme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 18 Ağustos 2022; 16:28:36 >
    Eskiden emniyetin posta masraflarına ayırdığı bütçesi yetmediğinden 1 yıla yakın beklettiği tebligatlar olurdu...

Ayrıca tebligat size tebliğ edilmeden yükümlülük başlamaz. 15 günlük %25 indirim süresi siz tebellüğ edince başlar.

Fakat buradaki önemli husus, postacı sizi adreste bulamaz ise, sizin yerinize muhtar, azalar, ya da zabıta gibi kolluk birimine tebliğ eder, bunlardan herhangi biri bu evrakı tebellüğ etmek zorundadır, etmiyorum diyemez...
    Postacı genelde tebligatları muhtara bırakır, kapıya da haber kağıdı yapıştırmayı dalgınlıktan unutur(!), muhtar da genelde iplemediği için mükellefe haber etmek için ekstradan bir çaba göstermez. Böylece %25 ndirimli ödeme süresi kaçmış olur. En azından İstanbul'da durum böyle küçük yerlerde belki komşusunu haber eden muhtarlar vardır hakkını yemeyelim şimdi..
    Cezayı tebellüğ etmeden tutanak no ile beyanlı ödeme yaparak tebligatı beklemeden öderseniz yine indirimli ödemiş olursunuz. Fakat tutarları ve tutanak noyu hatasız girmelisiniz uyaralım, çünkü sizin girdiğiniz tutardan %25 hesaplayıp düşüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CihangirCanavarı -- 18 Ağustos 2022; 16:35:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.