Bildirim
E devlet şifresi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sen gidiyosun PTT ana binasına, alıyorsun sıra kadın diyor sana abi 4 tane 50 kuruşun var mı? Sende yavaşça uzatıyorsun. Kadın telefonunu isteyecek. Sende vereceksin. O şifre mesaj gelecek. Sakince binayı terkediyosun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextWorld25 -- 6 Ağustos 2017; 9:41:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NextWorld25
Sen gidiyosun PTT ana binasına, alıyorsun sıra kadın diyor sana abi 4 tane 50 kuruşun var mı? Sende yavaşça uzatıyorsun. Kadın telefonunu isteyecek. Sende vereceksin. O şifre mesaj gelecek. Sakince binayı terkediyosun
Daha ne kadar güzel anlatılabilirdi
-
Peki hocam uyguluyacağım -
Hocam T.C Kimlik Kartı ile giriş yapmak yerine direk olarak PTT'den e-devlet şifresi alsanız?
Banka hesabın varsa onunla alabilirsin. -
Hocam TC kimlik kartı aldık bir ise yarasın dedim o da olmadı
ne boş adamsın :D -
Az önce pttden aldım 2 liraya.Telefona mesaj geldi şimdi girip kendim özel şifre yaptım.Kısa sürüyor zaten :)
Banka hesabın varsa o yollada girebilirsin.
:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X