Bildirim
e-devlet pasaport no mu kabul etmiyor. Lütfen yardım edin !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Pasaportu yeni cipli olarak degistirin duzelecektir buyuk ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: exLovee
Pasaportu yeni cipli olarak degistirin duzelecektir buyuk ihtimal
teşekkürler hocam sizin dediğiniz gibi yaptım düzeldi ben eski tip diplomatik olarak girmiştim bordo renk pasaport -
Rica ederim hayirli olsun :)
quote:
şimdi sorgulattım anında kayıtlı cihaz olarak çıktı ama hala 'servis yok' diyor neden acaba ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas1903
quote:
şimdi sorgulattım anında kayıtlı cihaz olarak çıktı ama hala 'servis yok' diyor neden acaba ?
Edevlet artik kayitlari boyle yapiyor ama hattiniz o telefonda aktif hale gelmesi icin en az 1gun bekliyor yarin bu saatlerde kullanmis olursunuz hattinizi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Leonidas1903
quote:
şimdi sorgulattım anında kayıtlı cihaz olarak çıktı ama hala 'servis yok' diyor neden acaba ?
Edevlet artik kayitlari boyle yapiyor ama hattiniz o telefonda aktif hale gelmesi icin en az 1gun bekliyor yarin bu saatlerde kullanmis olursunuz hattinizi
peki hocam teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X