Şimdi Ara

E:/data2.cab Hatası : (

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar yüklediğim oyunların çoğunda yükleme sırasında E:/data2.cab verisel döngüsel denetimi gibi bir hata veriyor ve oyunu yükleyemiyorum,benim için çok önemli bu.Yardımcı olcak arkadaşlara minnettarım

• Up!
  • sanırım cd bozuk
  • Tüm oyunların yüklemesi sırasında bu şekilde hata veriyorsa muthemelen, Cd sürücün bozuktur!
  • "E:/data2.cab verisel döngüsel denetimi"

sözcüklerini Windows Yardım bölümüne sorun ... Detaylı açıklama gelecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gereqsiz

Tüm oyunların yüklemesi sırasında bu şekilde hata veriyorsa muthemelen, Cd sürücün bozuktur!

Hmm kardeş çok sağol, yani nerdeyse bütün oyunlarda veriyor.Hepsinde değil.Ve eskiden sorunsuz yüklediğim bir oyunda bugün hata verdi
  • Selamlar kardeş,

Aklını karıştırmayayım ama, CD sürücün bozuk olsaydı, hiçbirini okumaması gerekirdi.

Kaldı ki farklı uygulama ve program CD' lerini de okumaması lazım. Windows , MS Office , Redhouse , Nero ........ vs gibi uygulama disklerini görüp kuruyorsa, sorun farklı birşey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ilgin için eyvallah

Office cd lerini vs. okuyor.Neyden olabilir peki sorun o zaman?
  • UP!
  • Up!
  • UP!!
  • Up
  • Kardeş şunu dene istersen...

CD nin içindeki herşeyi , tamamıyle harddisk içine bir klasöre kopyalamaya çalışın. Setup dosyasını HDD üzerinden çalıştırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: msakalar

Kardeş şunu dene istersen...

CD nin içindeki herşeyi , tamamıyle harddisk içine bir klasöre kopyalamaya çalışın. Setup dosyasını HDD üzerinden çalıştırın.

Hmm olabilir öylede deneyebilirim sağol
  • Kardeş dediğin gibi dosyaları önce atıp sonra oyunu kurdum düzeldi.İnşallah diğer oyunlarda da çalışır.Tekrar teşekkürler
  • Rica ederim. Buna sevindim... Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.