Şimdi Ara

E-buddy çoklu sohbet sorunu! (mobilde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Turkcell T10 kullanıyorum. Android 2.1 sürüm yüklü. Şimdi telefonumda E-buddy version 3.3.0 var. Ben arkadaşımla karşılıklı sohbet ederken bir sorun yok fakat atıyorum 5 arkadaş toplandık msn de. Onlar ortak bir sohbet penceresi açıp chat yaparken bende sohbete katılıyorum mobilden. Asıl sorun şimdi başlıyor... Bende dahil 5 kişi olduk sohbette. Fakat bende ortak bir sohbet penceresi açılmıyor. Onların yazışmaları bana 4 ayrı pencerede geliyor onlar ben hariç 4 kişi ya.. Yani ben onların yazdıklarını hem takip etmekte zorlanıyorum hemde ortak bir pencere açılmadığından birşeyler yazamıyorum. 4 kişiye birden aynı mesajı nasıl yazayım! Yok mu bunun bir çaresi? Messenger withyou indirdim o da otrum açmıyor geri sildim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ebuddy de olan bi sorun baska bir program deneyin. Yeni bi msn cikmisti markette adini tam hatirlamiyorum ona bi bakin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dragão

Hocam ebuddy de olan bi sorun baska bir program deneyin. Yeni bi msn cikmisti markette adini tam hatirlamiyorum ona bi bakin.

Dostum araştırdım bir tane indirdim Epinephrine Msn Messenger ismi.. Dur bakalım birkaç kişi online olsun da bir de bunda deneyeyim bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.