Bildirim
E book reader ve açıköğretim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
PDF formatındaki her türlü dosyayı görüntüleyebiliyorsunuz reader'lar ile. Ders de gayet güzel çalışılır tabi ki. -
Ben hiç çalışmıyorum. Kesin çözüm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
PDF formatındaki her türlü dosyayı görüntüleyebiliyorsunuz reader'lar ile. Ders de gayet güzel çalışılır tabi ki.
o halde kitabın pdf olanını bulmak lazım buda imkansız gibi :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Cihan
quote:
PDF formatındaki her türlü dosyayı görüntüleyebiliyorsunuz reader'lar ile. Ders de gayet güzel çalışılır tabi ki.
o halde kitabın pdf olanını bulmak lazım buda imkansız gibi :D
Meb kitapları bulunur da diğer kitaplar zor -
quote:
Orijinalden alıntı: Kırmızı Kırlangıç
quote:
quote:
Meb kitapları bulunur da diğer kitaplar zor
açıköğretim kitapları nanay desene -
Kindle almak istiyorum uzun süredir de bi yurtdışına çıkan denk gelmedi İnş alacağım yakın zamanda.
-
quote:
quote:
Anadolu Üniversitesi açıköğretim internet sitesinde bölümünüzle ilgili bulunduğunuz dönemin kitaplarını bulmak ve pdf olarak bilgisayara indirmek mümkün. Aöf büro web hesabınıza girip bakın fark edersiniz. Ben telefonuma indirdim, yolda telefondan okuyorum, gayet de pratik oluyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: netcii
quote:
quote:
Anadolu Üniversitesi açıköğretim internet sitesinde bölümünüzle ilgili bulunduğunuz dönemin kitaplarını bulmak ve pdf olarak bilgisayara indirmek mümkün. Aöf büro web hesabınıza girip bakın fark edersiniz. Ben telefonuma indirdim, yolda telefondan okuyorum, gayet de pratik oluyor.
forum da e reader bölümü varmı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X