Şimdi Ara

e-bay memory stick duo fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunu arkadaş araştırırken bulmuş 2.el memory stick fiyatları imkanı olan burdan almaya çalışsın biraz ucuz gibi

• kargoyu da koy üstüne burayla aynı fiyata geliyor...
  • kargo ücretini bilemem toplu alırsan ucuza gelir diye düşündüm kargoyla 50 dolar falan tutar diye düşündüm ama bilmiyorum sen daha iyi biliyorsun galiba.
  • araştırdım, inceledim, en iyisi türkiyeden almak, 1 gb sandisk memory sitck pro duowww.ideefixe.com kargo ve kdv dahil 10 taksit 144 ytl.
  • Biraz araştırırsanız 70 sterlin + 11 sterlin(kargo+sigorta) = 81 Sterlin * 2,34 =190YTL ye 2GB Hi-speed SONY pro duo Memory stick var :)

sanırım Türkiyede 350 YTL den ucuz satan bi yer yok oda bulursanız.
  • türkiyede 260 a satılıyo ama faturasız
  • kerembey
    nerde 260. ytl değil mi bu fiyat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BENDE MEMORYSTİCK Hİ-SPEED 2GB ALMAK İSTİYORDUM AMA BANA SONY,Cİ 450 YTL DEMİŞTİ.

İYİKİ ALMAMIŞIM BAYA KAZIKMIŞ.
  • forumda 185e satıyodular
  • ya beyler belkı yerı deıl ama ebay dan falan alısverıs nasıl edılıyor kargoda sorun falan cıkmıyormu ve kargo fıyatları ne kadar
  • ben ikinci elini 170 e gördüm DH da ikinci el forumunda bu ay yeni aldığım içim psp yi alamadım saten hemen kaptılar sony 2 GB pro duo high speed ms i
  • arkadaşlar bende var 2 gb sıfır kutusunda 170 ytl .. imzama tıklayın bi
  • ben devamli ebayden alisveris yapiyorum/\. psp value pack kargosuyla beraber 250 dolaramal oldu 3 tane oyun 90 dolar ve 1gb memory stick 60 dolar. psp ve oyunlarin sorunsuz geldi memory stick siparisini dun verdim daha dogrusu acik arttirmada kazandim. kart 35 dolara amakargoyla 60a patliyor.

saygilar/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.