Şimdi Ara

e 8200 orhtos sorunu bi bakın arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  e 8200 orhtos sorunu bi bakın arkadaşlar

e8200 3,2 ghz de kullanıyordum bu akşam bi test edelim dedik bu ekranla karşılaştım sorun neden sizce

• ramlerde
    biraz voltaj ver remlere bak bakalim ne olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: royanselm

ramlerde
    biraz voltaj ver remlere bak bakalim ne olacak

teşekkürler deneyeceğim

ramlari 800 mhz de çalıştırıyorum fsb 400 oranı 2 yaptım 800 mhz
  • az önce 1,3 v işlemciye 0,25 v de ramlere verdim orthos hwmonitör vs falan hepsi açık çalıştırıp çıktım evden akşam görücez ne olduğunu

dün 12 dk de hata vermişti orthos evden çıkarken 16 dk de sorun yoktu

Birde sıcaklıklar normal mi asus fan var çok performanslı değil ama iyi gibi geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2BECF3D0 -- 24 Temmuz 2008; 8:53:39 >
  • ramlerde hata olduğunu nasıl anlıyorsunuz, yada cpunun voltaj istediğini mesela ben e7200 oc yapıyorum 3150mhz'ten sonra orthos hata vermeye başlıyor sistem düzgün açılsada.????
  • quote:

Orjinalden alıntı: empra

ramlerde hata olduğunu nasıl anlıyorsunuz, yada cpunun voltaj istediğini mesela ben e7200 oc yapıyorum 3150mhz'ten sonra orthos hata vermeye başlıyor sistem düzgün açılsada.????

orthos hata verdiğinde bilgisayarı yeniden başlatıp biostan 0.1 volt veriyorlar.orthosu gene açıyolar.hata gidene kadar devam
  • akşam gelince baktım sorun yoktu hala devam ediyordu kapattım voltajı yiyince gelmiş kendine pc

sıcaklık core larda max 65 derece görünüyordu cpu da 45 derece iyimi sizce

ee artık stabildir herhalde başka nasıl zorlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2BECF3D0 -- 24 Temmuz 2008; 21:14:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erayozcan

akşam gelince baktım sorun yoktu hala devam ediyordu kapattım voltajı yiyince gelmiş kendine pc

sıcaklık core larda max 65 derece görünüyordu cpu da 45 derece iyimi sizce

ee artık stabildir herhalde başka nasıl zorlarız

hmmmm
    sevindim
    sicaklik konusunda bilgim yok baska arkadaslar cevap verir umarim
  • sıcaklık fazla gibi bence ya q6600 g0(takoz vid1.325) 3.2ghz de xp-120 ile max 60 görüyor ve 1.490voltta ayrıca...
    birde orthos saçma geliyor kusura bakmayın 3.6 ghz orthosu 1.8 voltta anca sorunsuz çalıştırıyor bu işlemci(75 derece), ama 1.6voltta 3.6ghz oyun bile oynanıyor sorunsuz... hatta kendi işlemci stress testletimden başarıyla geçiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.