Şimdi Ara

E 6750-2,66 ghz 64 bit 1333 mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önceleri bilgisayar alırken bire bir ilişkimizin iyi olduğu bir bilgisayarcıya gider onun bilgi birikimine güvenir yaındaki sandalyeye oturur çay içerken bana kendi kafasına göre configürasyon hazırlardı. ama bu forumla birlikte yanlış yaptığımı anladım. farklı kullanıcıların tavsiyelerini almak bu konuda çok önemliymiş.

bu yüzden bu seferki Pc toplamaişinde tek tek gideceğim ilk önce işlemciden başlayıcağım. daha önceleri de intel kullandığım için intele bir sıcaklığım var AMD bana soğuk geliyor. ama yinede tavsiyelerinize açığım.

benim ilk araştırmalarım neticesinde E 6750-2,66 ghz 64 bit 1333 mhz tutulan bir cpu
    ne dersiniz? tavsiyelerinizi bekliyorum.

• sadece işlemci tavsiyesi istiyorsanız doğru yerdesiniz fakat bir sistem toplayacaksanız sistem tavsiyelerine konu açmanızı bekliyorum...

işlemciye gelince...

e6750 tam bir f/p işlemcidir neden derseniz amd nin 6000+ modeline denk gelen bir fiyatıyla çok ilgi çeken ve genelde daha iyi işlem yapabilen bir işlemcidir...
    bir işlemciye yaklaşık 200 dolar bütçe ayırdıysanız tavsiyem budur...

fakat işlemci bütçesini düşük tutarsanız yani 80 dolar civarı amd 4000+ bana göre daha iyi bir tercih olur...
  • Bana kalırsa e6750 yerine e6700 almanı öneririm çünkü çarpanı daha büyük o yüzden daha yüksek hızlara çıkabilirsin eğer oc yapcaksan.Ama yapmayacaksan x2 6000 veya e6750'den birini alabilirsin herhangi bir fark yok aralarında yapılan testlerde hemen hemen aynı.
  • İnceledeğim testlere göre seçtiğiniz işlemci tam bir f/p. Doğru seçim
  • e6750 kullanıyorum çok güzel bir işlemci gayet yeterli bence
  • Arkadaşım eğer sadece işlemci alacaksan tavsiye veririz.

Ama sistem toplayacaksan hepsini bir bütün olarak ele almak gerekir.

Yani kısacası;

Bütçeni, ihtiyaçlarını ve isteklerini belirtirsen sana en iyi konfigürasyonu, hangi parçanın neden olmasını gerektiğini açıklarız. Şimdiden yeni sisteminin hayırlı olması dileğiyle.

quote:

Orjinalden alıntı: Rebellion!

Bana kalırsa e6750 yerine e6700 almanı öneririm çünkü çarpanı daha büyük o yüzden daha yüksek hızlara çıkabilirsin eğer oc yapcaksan.Ama yapmayacaksan x2 6000 veya e6750'den birini alabilirsin herhangi bir fark yok aralarında yapılan testlerde hemen hemen aynı.

Her şeyin test olmadığını sen de biliyorsun.

Yüksek güç tüketimi ile ısı yayımı nedeniyle ve her ne kadar OC yapmak düşünülmüyorsa bile OC kapasitesinin düşüklüğü nedeniyle X2 6000+ asla önerilmeyecek bir işlemci. Güncelleme için bile önermem, phenom ları bekleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 27 Eylül 2007; 11:35:19 >

• 6750 oc nasıldır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1,4 voltaj verince, 450 fsb'de 3,6ghz olarak stabil çalışıyor.. Zalman 8700led ile.. İhtiyacım olmadığından; zorlanmasın fazla diye sadece fsb400 yapıp 3,2ghz'de voltajsız stabil kullanıyorum.. Daha iyi bir soğutmayla ve iyi bir anakartla 500fsb'de 4ghz çalışır kanımca..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 2 Ekim 2007; 5:27:11 >
  • eyvallah kardes cvp ladiğin icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.