Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.940
Cevap
218
Favori
990.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

teşekkürler hocam v11 düşünmemiştim hiç. özellikleri v12den daha iyiymiş de aksesuarı az sanırım biraz. ben de değiştirmesiyle pek uğraşmam.

halı performansı mesele benim için. bir değerlendireyim. bosch ve samsung da bakıyorum ama v11 onlara fiyat olarak yakınmış.

• Ayaklı stand kampanyası için v12 düşünüyoruz...
    2 sorum var...
    1) Dyson niye alınır...?
    2) Dyson neden alınmaz...?
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarkalkan -- 10 Aralık 2024; 17:30:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdarkalkan S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle v12 alınmaz. V15 olmadı v11 alınır.

Dyson niye alınır?
    İlk olarak fırçalı başlıkları hava akımı ile dönmez, içlerinde motor vardır ve ruloyu motor döndürür.
    Bu sebeple saten rulo başlık sert zeminde, turbo başlık halılarda, mini turbo başlıkda her türlü döşemede en iyi sonucu verir.
    Yani dikey şarjlı bir dyson öncelikle kusursuz zemin temizliği için alınır.

Ek olarak tahliye ettiği havayı filtreleyen filtresi ziyadesiyle başarılıdır. Yani çektiği hiçbir şeyi arkasından havaya geri salmaz.

Pratiktir. Hızlıca lokal bir temizlik yapılabilir.

Uzayan hortum ve fırça başlıklarıyla yüzeylerde toz alma işlemi, araç içi temizliği pratik bir şekilde yapılır.

Niye alınmaza ben sebep bulamıyorum. Sadece bilinçsiz süpürge kullanıcıların yıllardır iyi makine anlayışı olan bak halıya yapışıyor mükemmel çekim gücü gibi manasız detaylara takılan biriyseniz alınmaz.
    Çünkü şarjlı dysonlarda(özellikle motorlu zemin başlıklarında) işi vakum gücü yapmaz, işi başlık yapar çektiği tozu giri boruya yönlendirir. Çekim gücü sadece o pisliği hazneye çekse yeterdir mantığında iş yapar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• serdarkalkan S kullanıcısına yanıt

Nasıl olsa siz araştırmışsınızdır. Çekinceleriniz nedir? Böyle daha kolay.

• SARIMSAKLI MAYONEZ kullanıcısına yanıt

Neden v12 alınmıyor hocam?

• v15 mantıklı şu anda ancak ağırlık sebebiyle v12'ye yöneldi tercihimiz.v12nin alınmama sebebini ben de merak ettim.

• Neden v12 alınmıyor diye sormak kolay da, nedenini yazmak uzun iş.. hap bilgi aramak yerine forumda v12 arama yapıp geçmiş yazışmaları okuyun.

• V12’nin dezavantajı aksesuarlarının diğer güncel modeller ile uyumlu olmaması. Yani elinizde v10 aksesuarı varsa v8, v11 ya da v15 ile kullanabilirsiniz ancak v12 için sadece kendi aksesuarlarını kullanabilirsiniz.
    Artısı ise sapsız şekilde el süpürgesi olarak kullanmak için v8’den sonraki en hafif model olması.

Eksik yanlış yazdıysam forumdaşlar düzeltir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AnsenAnsen A kullanıcısına yanıt

mesajı gördüğüme çok sevindim :) 19 aralık olmasına rağmen halen kuponlar bulunuyor. v15 ayak üniteli 28bin tl fiyat nasıldır? 95m2 ev ortamı kedi köpek yok.

• ardelis A kullanıcısına yanıt

bende araştırıyorum da hangisine karar verdiniz?

• v15 mediamarkette 23 bintl. Kendi sitesinde 26 bin tl. Mediamarketten almak mantikli midir? Kendi sitesinden almanin avantajlari var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 19 Aralık 2024; 10:40:38 >
  • teknogs kullanıcısına yanıt

Hocam arastirdigim kadariyla youtube yorumlara filan baya baktim. Submarinenin silmesinden memnun olmayan cok fazla kisi var. Bu yuzden onu direk eledim.

Gen modeli de asiri agir oldugunu soyleyen cok kisi var. Bu yuzden v15 almaya karar verdim. V15'in hangi modelini alacağıma karar verip siparisi l verecegim

• Larkin34 kullanıcısına yanıt
    Total clean alın.

Hiçbir farkı yok. Puan kampanyaları da vardır.

• xweser X kullanıcısına yanıt

Total clean alip sanirim mavi hepa + mobilya filan ek aparatlari almak gerekiyor?

Ek aparatlar olarka hangilerini almami onerirsiniz?

Çoğu aparat çıkıyor içinden. Ben gerek duymadım.

• Epa yerine hepa filtre bana çok mantıklı gelmiyor dyson özelinde. Çünkü epa olanda piyasadaki çoğu hepadan daha kaliteli. Hepanın makineyi daha çok boğacağıbı düşünüyorum. Teknik olarak bir verim yok.

Demek istediğim modelle hepa geliyorsa gelsin. Ama hepa olmayan modele ek olarak hepa filtre satın almak ziyadesiyle fuzuli bir eylem olur.

• Yardımlarınız icin cok tesekkur ederim v15 clean alacagim. Ekstra bir aparat satin almaya gerek yok yani olarak anladim. Mobilya aparati koltuk aparati filan gerek yok

• Merhabalar, 2000 tl lik dyson indirim kodu mevcut 1000 tl ye verebilirim. Not : indirimli ürünlerde , yedek parça ve aksesuarlarda, 360 Vis Nav, Dyson Zone, Airstrait, Airwrap i.d., Hepa Big+Quiet, OnTrac, Wash G1, Supersonic Nural Fırsatlar sekmesindeki indirimli ürünlerde kullanılamaz. 

• Selamlar gen5 modelde bataryayı oturtunca çok az boşluk var. Bu gen5 kullananlarda böylemi

• 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.