< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (278. sayfa)

-
-
merhaba arkadaşlar, ankarada bazı yerlerde yarı fiyatına dyson v15 satılıyor. Şu kayıtsız telefon satan yerler.
bu cihazlar orijinal mi sizce, ve neden yarı fiyatına, çalıntı mı yoksa, bilgisi olan?
-
Ürünler sahte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaçak fakan değil. Direk çinde bi yerde xsdadadf diye bir şirketin üretimi. Sahte yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
süpürürken boru ileri geri ÖNCEDEN DE esniyorDU DİKKATİNİZİ ÇEKMEMİŞ. o yüzden tam anlamıyla süpüremiyoruz : SANIRIM SİZE ÖYLE GELİYORDUR. ÜRÜNÜN YAPILIŞI ÖYLE. içindeki dairesel sünger boruyu ileri itiyor
-
Dyson V8 halen alınır mı sizce yoksa aynı fiyata başka marka mı mantıklı olur?
-
Alınmaz diyor bir çok kişi, yeni modeller varken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
V11 altı bence de alınmaz artık
Teşekkürler.
ben ALINMAZ diyemem. ihtiyacınıza bağlı. eviniz minik ise veya ağır temizlikler için evinizde kablolu süpürgeniz varsa ve olacaksa, onu kullanmaya üşeneceğiniz lokal - küçük - kısa temizliklerde pratik bir cihaz olarak v8 de v6 da alınır. 3-5 katı para vermeden ihtiyaç hallolur. ama BEN KABLOLUYU ELDEN ÇIKARIP 150 M2 EVİMİ ŞARJLIYLA SORUNSUZ SÜPÜREYİM diyorsanız o zaman v10 üzeri cihazlara bakmalısınız. (piyasayı ele geçirmiş olan sahtelerinden sakınınız)
-
Büyük süpürge evde duracak. Hem pratiklik için hem ara ara da araç için kullanılmasını düşünüyoruz. Min V8 iyi gibi o zaman.
Stok bulabilen var mı v15 için? Sadece v10 bulunabiliyor galiba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bu v15 i nereden alacağız stok giriyor mu nasıl takip etmek gerekir
-
Arkadaşlar en mantıklı model hangisi şuan, bayadır uzağımda bilgilere
Nasıl
Bildiğiniz sahte işte. Çakma yani. Dyson tarafından üretilmeyen.
Merhaba, vuma günü Teknosa'dan V12 aldık. 2 gün sonra Pazar günü filtre temizleme uyarısı verdi. Filtreyi çıkardık, tertemiz zaten. Geri taktık uyarı gitmedi. Yıkadık, kurumasını bekliyoruz. Bu normal mi, yoksa süpürge hatalı mı sizce?
-
V12 ve v15 le beraber böyle bir sorun oluştu malesef dysonlarda. Bu normal bir durum değil.
Ben 2019 dan beri v11 i canına okuyarak kullandım. Kimi zaman yapılmaması gereken saten alçı tozu, derz dolgu tozu bile çektim(cihazı tamamen söküp temizlemeyi bildiğim ve kompresör imkanım olduğu için yaptım). Filtre komple derz dolgu tozu iken bile daha şu 4 5 yılda bir kere fiktre temizle uyarısı almadım.
Ama bu durumu v12 ve v15 de tertemiz olmasına rağmen yaşayan çok kişi duydum. Kesinlikle normal bir durum değil bana göre.
Muhakkak bu modellerden elinde olup aynı sorunu yaşayan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X