DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (231. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dilocrom
Tetik problemi nedeniyle 1 kez cihaz sıfırı ile değişti. Yeni gelende de aynı sıkıntı oldu, 2 kez de tetik değişti. Problem devam etti. Zaten Dyson’da hazne temizliği kablolu & kablosuz tüm cihazlarında bana göre çiledir.
Bu nedenle toz torbalı Miele aldım. Orijinal torbası ile kullanıyoruz, mis gibi. Kablolu DC52 vardı, hazne temizliğinin derdi nedeniyle sattım. Eşimde allerji reaksiyonu yaptı.
Anneme de toz torbalı Miele aldım, kadın da kurtuldu Dyson’ın çilesinden 😂Sıze bırsey sormak ıstıyorum, ben 7 yıldır dyson dc37 anımal trıbune kullanıyorum, daha once kullandıgım phılıps ve bosch ıle karşılaştırırsam süper bir cekım gucune ve kullanım kolaylıgına sahıp, ıkı ay kadar once motoru yandı ve 1000 lıra gıbı bır ücret karşılıgı degıstırdım, yakın zamands olmasa da ılerleyen vakitte tekrar supurge almak ıstıyorum miele ıle cekım gucu ve kullanım kolaylıgı olarak karşılaştıracak olursanız ne dersınız, 2. Bır sorumda ayrıca kablolu supurgemı yoksa kablosuz supurgemı verecegınız cevap için şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba.
Üst segment markalarda ödediğiniz paranın neredeyse yarıdan fazlası markaya ödeniyor. Hakedende var etmeyende.
Şahsi görüşüm; Dyson haddinden fazla abartılmış bir marka. Hazne temizliği çiledir. Sadece çekim gücü ile değerlendirmeyelim.
Kablolu/kablosuz amaç aynı lakin pratiklikte fark doğuyor. Günümüz şartlarında çok elzem ise her ikisi de alınabilir. Kablolu için önerim toz torbalı Miele yada Nilfisk, kablosuzda ki önerim ise torbasız Miele’dir.
Her açıdan bu 2 marka pişman etmez 👍
Toz torbalı süpürge alırsanız mutlaka orijinal torba kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 19 Ağustos 2021; 9:27:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dilocrom
Merhaba.
Üst segment markalarda ödediğiniz paranın neredeyse yarıdan fazlası markaya ödeniyor. Hakedende var etmeyende.
Şahsi görüşüm; Dyson haddinden fazla abartılmış bir marka. Hazne temizliği çiledir. Sadece çekim gücü ile değerlendirmeyelim.
Kablolu/kablosuz amaç aynı lakin pratiklikte fark doğuyor. Günümüz şartlarında çok elzem ise her ikisi de alınabilir. Kablolu için önerim toz torbalı Miele yada Nilfisk, kablosuzda ki önerim ise torbasız Miele’dir.
Her açıdan bu 2 marka pişman etmez 👍
Toz torbalı süpürge alırsanız mutlaka orijinal torba kullanın.Cevabınız için teşekkür ediyorum, pekala nılfıks yada miele için model öneriniz olurmu acaba, kablosuzlara pratiklik acısından heveslenıyorum ancak 2 yılda bır batarya degişikliginin gerekmesı ve bataryanın da pahalı olması nedenıyle istegimi frenliyorum 😊, bır heves robot supurge de aldım, robot supurgeden donem donem cok memnun bazense memnunıyetsız oluyorum
-
Rica ediyorum.
Orta seviye Miele yada Nilfisk emin olun sizi pişman etmez. Nilfisk’in orijinal toz torbasını bulmakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu nedenle Miele ön planda olsun derim. Ama mutlaka orijinal toz torbası kullanın.
Robot süpürgelerin bir çoğunda kronikmiş gibi yazılımsal kaynaklı harita problemi vardır. Cihazlara reset atmak gerekir.
Arkadaşlar selam,
Dyson V11 in bakımını nasıl yapıyoruz, filtresini çıkarıp yıkadım, hazneyi yıkadım, ana mekanizmayı da kuru fırça ile temizledim, yaptıklarımda eksik/yanlış bir şey var mıdır? Bunu hangi aralıkta yapmak gerek? Teşekkürler.
-
Ana makinaya yılda bir basınçlı hava tutuyorum. Hazne kirlendikce 2-3 ayda bir yıkıyorum. Soft roller başlıkta bu aralıkta. Filtreye de ince tozlar yapistigi zaman yıkıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hazneyi yıkadıktan sonra haznenin plastik contalarına ve metal göbeğe bebek pudrası sürün, yoksa hazneyi boşaltmak istediğinizde plastik ve contalar yapışacağından toz haznesini açmakta zorlanırsınız
Bem komple söküp siklonları falan yıkayıp tertemiz ediyorum. :D
Tabi siz böyle yapmayın hocam.
Filtre ve hazne zaten kolay. Geri kalanınıda hava tabancası ile yapın 2 3 ayda bir. Oto yıkamacılarda olur. Havayı motordan hazneye doğru tutun. Hiçbir zararı yok anakart içeride korumalı conta ile. Anakarta hiçbir şekilde toz girişi yok. Siz hava tuttuğunuzda da olması imkansız
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seko5454 -- 30 Ağustos 2021; 17:32:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Kimse yazmayınca alayım dedim. Ürünün orijinal adı "Dyson Low reach adaptor" olduğunu öğrendim ve google yazdım bir de ne göreyim ülkemizde de satışa başlamış dyson.
Mobilya altı adaptörü olarak geçiyor.
Bana göre uzayam hortum ile beraber dysonun en iyi 2 adaptöründen biri. Tam 90 derece oluyor ve 12 cm yüksekliğindeki yatağımın altına sorunsuzca girebiliyor.
Eskiden turbo başlıkşa yere yatarak yan yan temizliyordum(ki turbo başlık sert zeminde birde yere tam baskı yapamazsa pek temizlemez). Şimdi bu aparat ile saten rulo başlıkla tek geçişte zerre toz bırakmıyor. Koltukların altı yatağın altını temizlemek çok kolay oldu.
Alacak olanlar aliexpresss den falan almasın artık. Orijinal dyson üretimi abzürt olmayan bir fiyattan dyson Türkiye tarafından satılıyor artık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Harika haber Dyson Türkiye'nin satıyor olması. Teşekkürler bilgi için
Mobilya altı adaptörünün gelmesi büyük ihtimalle dyson.com.tr ye yeni gelen 2 modelin (v12 ve v15) içeriğinde standart olarak olmasından diye düşünüyorum.
Özellikle anti-tangle olan başlıkları merak ediyorum. Tek satışı henüz yok.
2 gündür v15 kullanıyorum daha önce hiç dyson kullanmadım bir süpürge ne kadar çekebilir ki diyordum ama çekiyormuş arkadaşlar :) yüksek torklu başlığı henüz kullanmadım lazer başlığı kullanıyorum evde yazın halı kullanmayı sevmiyorum o yüzden lazer başlık benim için sert zemin ve parkelerde oldukça yeterli. En çok anti tangle özelliği olan koltuk başlığını sevdim. Gerçekten döşemede tüy toz ne varsa alıyor. Bizim evde i(ki kişiyiz ve evcil hayvanımız yok) makine genelde tozları topluyor ve sarı olan çizgi diğerlerine göre oldukça uzun görünüyor. Yıllardır bu polenlerle iç içe yaşıyormuşuz ve çektiğini hissediyorsunuz. Olumsuz olarak ilk etapta bana biraz ağır geldi ama zamanla alışırım diye düşünüyorum. Diğer olumsuz özelliği boost modunda temizlik sadece 15 dk lık pil ömrü sunuyor. Ve ardından şarjda beklemeniz gerekiyor 4,5 saat. Henüz 2 gündür kullanıyorum ama zaman içinde kesinleştikçe güncellerim düşüncelerimi.
-
Hocam emin olun boost modu sade ve sadece halılarınızı dyson ile ilk temizlemede ve sonrasında 3 ayda 1 turbo başlıkla halı temizliğinde gerekli. Ya da normal günlük pislik değilde halınıza koltuğunuza vb ekstea birşet döktüğünüzde gerekli. Diğer günlük pisliği auto/medium mod her türlü üstesinden geliyor.
Dyson v12 detect slim i inceledim, çok hafif ve pratik geldi, tetik tuşunun olmamasının büyük bir artı olduğunu düşünüyorum. Çekim gücü v10 ile aynı(150aw)
Sizce halı ve koltuk temizliği için yeterli olur mu? Yoksa 1000 lira daha fazla verip v15 mi alınmalı?
hepsiburada da 3.299 TL'ye düşen Dyson V8 Absolute+ Dikey 'i aldım.
İyi mi yaptım kötü yaptım bilmiyorum ev 3+1 110 metrekare. Üstüne bu kadar model çıkmışken inşallah pişman olmam.
Yanına Dyson Low reach adaptor de adaptör alacağım. Var mı kullanım öneriniz acaba
-
Bende sırf hafifliğinden dolayı v12 düşünüyorum. Dyson v11 ağır gelmişti
5000 civarına mal edebilirsem süper olacak.
:)
Hepsiburada geçtiğimiz aylarda 5000/500 indirim + yüzde 20 papel( Max 200tl) kampanyaları yapmıştı.
Veya teknosa mağazadan al indirimi yapabiliyor.
Tekrarı için beklemedeyim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X