Şimdi Ara

Dyrus AMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler dyrus reddit'de ama açmış çevirebilecek varmı
    Link:Dyrus Final AMA
    I think I've had 4 to 5 ama's already on this subreddit so to have some closure we will make this the last one. (sorry mods didn't make time to schedule this one)
    One of the main questions that will be asked is what I will do after this. The truth is I don't really know what will happen but this is what I've been planning.
    Streaming, YouTube content that either is having fun or teaching league of legends. I will also be doing my best to be as honest as possible without crossing the line when it comes to analyst criticism and explaining the many points of views as a former pro player.
    There is also a possibility that I take a break for a year and come back as a sub or someone who helps the team as another point of view. I will most likely not join any other team as a player because they probably wouldn't want me in the first place and that tsm is the only org for me that I owe all this to.
    As for the community or 17 page bomb, the truth is I don't have the heart for it but this is how I feel in a TLDR statement. If you're gonna be elitist at least know what you're talking about. I've been around for awhile and I can deal with the hate or some jokes like malphite ulting a tank because it's 100% true I couldnt do it on stage for whatever reason I have no excuse. But at least 60% of the stuff I read and trust me it's not only just me out of all the pro players some people actually have no idea what they're talking about and it's not just you guys it's miscommunication and slight misunderstandings by certain analysts too. But I believe with some constructive criticism we can get back on track and figure this out together.
    There's a lot more to say but I'll leave it to the other pro players who are dealing with the problems themselves and when their time comes it'll be their turn to tell the story of things that are wrong and right, I will leave it up to them whether it's doublelift or anyone else you'll just have to wait another year. Sorry to disappoint but I don't want my retirement to become a social media funeral need some more god damn positivity in all our lives as toxic solo queuers.
    So with that before this gets to long I am once again here before you all ask me anything.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doubleimp -- 11 Ekim 2015; 12:25:38 >

• Çevrildiğinde alıntı yaparsanız sevinirim.
  • Ben zaten bu subreddit öylesine biz bu sonuncusu yapacak bazı kapanması için 4 ila 5 ama 's yaşadım düşünüyorum. (zaman yapmadığını üzgünüm mods bu bir zamanlama)
    Istenecek ana sorulardan biri Bundan sonra ne yapacağı olduğunu. Gerçek şu ki, gerçekten ne olacağını bilmiyorum ama bu planlama oldum budur.
    Akış, ya efsanelerin eğlenceli ve öğretici ligi yaşıyor YouTube içerik. Ben de eski bir profesyonel oyuncu olarak görüşlerini çok puan o analisti eleştirisine gelince çizgiyi ve açıklayan olmadan mümkün olduğunca dürüst olmak için elimden geleni yapacağız.
    Ben bir yıl boyunca bir mola ve bir başka açıdan da ekibe yardımcı olan bir alt ya da birisi olarak geri gelmek bir olasılık da vardır. Muhtemelen ilk etapta beni istemem ve bu tsm ben bütün bu borçluyum benim için tek org çünkü büyük olasılıkla bir oyuncu olarak başka bir takıma katılacak olmaz.
    Topluluk veya 17 sayfa bomba gelince, gerçek şu ki bunun için kalp yok ama bir TLDR açıklamada nasıl hissettiğini budur. Mısın elitist olacak ediyorsanız en azından bahsettiğini biliyorum. Ben kısa bir süre için yaklaşık oldum ve nefret ya da ben mazeretim yok ne sebeple olursa olsun sahnede bunu yapamadık% 100 doğru, çünkü bir tank ulting malphite gibi bazı espriler ile başa çıkabilirim. Ama malzeme en az% 60 ı okuma ve değil sadece bana bazı insanlar aslında onlar hakkında ne konuşuyor fikrim yok yanlısı tüm oyuncuların dışarı bana güven ve belirli analistler tarafından iletişimsizlik ve hafif yanlış anlamaları var sadece siz değil, Çok. Ama biz yolda geri almak ve birlikte bu anlamaya bazı yapıcı eleştiri inanıyorum.
    Orada söylenecek çok daha fazla ama ben sorunları ile kendilerini ilgileniyor ve onların zaman yanlış ve doğru şeyleri hikaye anlatmak için onların sırası olacağım geldiğinde, ben bırakacağım diğer profesyonel oyunculara bırakacağım o sadece bir yıl beklemek gerekecek doublelift veya bir başkasının olduğunu onlara o kadar olsun. Hayal kırıklığına uğratmak ama benim emeklilik sosyal medya cenaze olmak istemiyorum Maalesef toksik yalnız queuers tüm hayatımızda biraz daha Allah lanet pozitifliği gerekir.
    Bununla Yani bu tüm bana bir şey sormadan önce uzun ben burada bir kez daha ben gelmeden önce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SekreterAdam

Ben zaten bu subreddit öylesine biz bu sonuncusu yapacak bazı kapanması için 4 ila 5 ama 's yaşadım düşünüyorum. (zaman yapmadığını üzgünüm mods bu bir zamanlama)
    Istenecek ana sorulardan biri Bundan sonra ne yapacağı olduğunu. Gerçek şu ki, gerçekten ne olacağını bilmiyorum ama bu planlama oldum budur.
    Akış, ya efsanelerin eğlenceli ve öğretici ligi yaşıyor YouTube içerik. Ben de eski bir profesyonel oyuncu olarak görüşlerini çok puan o analisti eleştirisine gelince çizgiyi ve açıklayan olmadan mümkün olduğunca dürüst olmak için elimden geleni yapacağız.
    Ben bir yıl boyunca bir mola ve bir başka açıdan da ekibe yardımcı olan bir alt ya da birisi olarak geri gelmek bir olasılık da vardır. Muhtemelen ilk etapta beni istemem ve bu tsm ben bütün bu borçluyum benim için tek org çünkü büyük olasılıkla bir oyuncu olarak başka bir takıma katılacak olmaz.
    Topluluk veya 17 sayfa bomba gelince, gerçek şu ki bunun için kalp yok ama bir TLDR açıklamada nasıl hissettiğini budur. Mısın elitist olacak ediyorsanız en azından bahsettiğini biliyorum. Ben kısa bir süre için yaklaşık oldum ve nefret ya da ben mazeretim yok ne sebeple olursa olsun sahnede bunu yapamadık% 100 doğru, çünkü bir tank ulting malphite gibi bazı espriler ile başa çıkabilirim. Ama malzeme en az% 60 ı okuma ve değil sadece bana bazı insanlar aslında onlar hakkında ne konuşuyor fikrim yok yanlısı tüm oyuncuların dışarı bana güven ve belirli analistler tarafından iletişimsizlik ve hafif yanlış anlamaları var sadece siz değil, Çok. Ama biz yolda geri almak ve birlikte bu anlamaya bazı yapıcı eleştiri inanıyorum.
    Orada söylenecek çok daha fazla ama ben sorunları ile kendilerini ilgileniyor ve onların zaman yanlış ve doğru şeyleri hikaye anlatmak için onların sırası olacağım geldiğinde, ben bırakacağım diğer profesyonel oyunculara bırakacağım o sadece bir yıl beklemek gerekecek doublelift veya bir başkasının olduğunu onlara o kadar olsun. Hayal kırıklığına uğratmak ama benim emeklilik sosyal medya cenaze olmak istemiyorum Maalesef toksik yalnız queuers tüm hayatımızda biraz daha Allah lanet pozitifliği gerekir.
    Bununla Yani bu tüm bana bir şey sormadan önce uzun ben burada bir kez daha ben gelmeden önce.

Cok duygusal olmus. Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

Çevrildiğinde alıntı yaparsanız sevinirim.

Malphite ultilerimle dalga gecio artistler diyo.tamam proyuz ama herkez hata yapar bebelere bak diyo.iletisim eksilikligi oldu.siz kimsiniz lan gelin vs diyo.
    Emekli oldum simdi ne yapacagimla ilgili sorular gelio diyo.size ne lan bebeler demis.oyle birsey yok neyse devam.stream acabilirim diyor zevkli oluyormus.takimlarin analistlik kocluk vs islerini yapabilirim ya da belki yedek oyuncu olabilirim diyor.
    Edit
    son paragrafi tam.anlamadim lise ingiliccesiyle ama sanirim soloq oyuncularinin hareketleri ya da yorumlariyla ilgili birseyler demis.zamani gelince soylenecekler olacaktir.simdi bisey demek anlamsiz tarzi birsey.
    Edit2 elimden bu kadari geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalpencee -- 11 Ekim 2015; 12:46:49 >
  • sanalpencee S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • Forumu özetlemiş.Çoğu insan ne konuştuğunu bilmiyor demiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım subredditte zaten 4 ya da 5 tane bana soru sorabileceğiniz bir şeyler yapmıştık. Kafanızdaki bazı soru işaretlerini kaldırmak için sonuncuyu yapacağız. (Üzgünüm modlar buna zaman ayarlamak için vakit vermediler). Sorulacak önemli sorulardan birisi bundan sonra ne yapacağım. Aslında ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ama planladığım stream yapmak, hem eğlendiren hem LoL öğreten youtube videoları çekmek. Sıra eski bir profesyonel oyuncunun bakış açısını açıklamaya ve eleştirmeye gelince elimden geldiğince ve çizgiyi aşmadan dürüst olmaya çalışacağım. Ayrıca 1 yıl kadar ara verip geri geldiğimde yedek olarak veya takıma farklı yerlerden yardım eden birisi olarak da geri dönmem gibi bir olasılık da var. Büyük ihtimalle başka hiçbir takıma oyuncu olarak katılmayacağım çünkü onlar da beni muhtemelen istemeyeceklerdir ve TSM benim için tüm her şeyi borçlu olduğum tek oluşumdur.
    Topluluğa gelince, gerçekten "çok uzundu, okumadım" tarzı şeyler söylendiğinde hissettiklerimi açıklamam çok kırıcı olur(17 page bombtan bahsediyo sanırım bilmediğim için pek çeviremedim). Eğer seçkin olacaksanız en azından ne hakkında konuştuğunuzu bilin. Belli bir süre buralardaydım. Nefret söylemleriyle ve tanka malphite ultisi atmam gibi şakalarla uğraşabildim çünkü bahanem olamayacak herhangi bir sebepten dolayı bunu yapamadım. Ama en azından okuduklarımın yüzde 60ı böyleydi ve inanın bana profesyonel oyuncuların dışında sadece ben yokum. Bazıları cidden ne konuştuklarını hiç bilmiyorlar. Ve bu sadece siz değilsiniz, aynı zamanda belirli yorumculardan dolayı olan iletişim bozukluğu ve önemsiz yanlış anlaşılmalar da var. Ama inanıyorum yapıcı eleştirilerimizle her şeyi yoluna koyacağız ve birlikte halledeceğiz. Söylenecek daha çok şey var ancak bunları sorunlarla kendileri uğraşan diğer profesyonel oyunculara bırakıyorum. Zamanı gelince doğruyu ve yanlışı anlatma sırası onlarda olacak. Bunları beklemek zorunda olduğunuz kişi doublelift veya her kimse ona bırakıyorum. Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama profesyonel oyunculuğu bırakışımın sosyal medyada bir cenaze töreni haline gelmesini istemiyorum. Toxic solo q oyuncuları olarak biraz pozitif olmaya ihtiyacımız var. Çok zaman geçmeden bir kere daha bana her şeyi sormadan önce burdayım.

Bilmediğim konular olan yeri doğru mu çevirdim bilmem ama bu yani bahsettiği mevzu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suddenly30 -- 11 Ekim 2015; 14:59:01 >

• suddenly30 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suddenly30

Sanırım subredditte zaten 4 ya da 5 tane bana soru sorabileceğiniz bir şeyler yapmıştık. Kafanızdaki bazı soru işaretlerini kaldırmak için sonuncuyu yapacağız. (Üzgünüm modlar buna zaman ayarlamak için vakit vermediler). Sorulacak önemli sorulardan birisi bundan sonra ne yapacağım. Aslında ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum ama planladığım stream yapmak, hem eğlendiren hem LoL öğreten youtube videoları çekmek. Sıra eski bir profesyonel oyuncunun bakış açısını açıklamaya ve eleştirmeye gelince elimden geldiğince ve çizgiyi aşmadan dürüst olmaya çalışacağım. Ayrıca 1 yıl kadar ara verip geri geldiğimde yedek olarak veya takıma farklı yerlerden yardım eden birisi olarak da geri dönmem gibi bir olasılık da var. Büyük ihtimalle başka hiçbir takıma oyuncu olarak katılmayacağım çünkü onlar da beni muhtemelen istemeyeceklerdir ve TSM benim için tüm her şeyi borçlu olduğum tek oluşumdur.
    Topluluğa gelince, gerçekten "çok uzundu, okumadım" tarzı şeyler söylendiğinde hissettiklerimi açıklamam çok kırıcı olur(17 page bombtan bahsediyo sanırım bilmediğim için pek çeviremedim). Eğer seçkin olacaksanız en azından ne hakkında konuştuğunuzu bilin. Belli bir süre buralardaydım. Nefret söylemleriyle ve tanka malphite ultisi atmam gibi şakalarla uğraşabildim çünkü bahanem olamayacak herhangi bir sebepten dolayı bunu yapamadım. Ama en azından okuduklarımın yüzde 60ı böyleydi ve inanın bana profesyonel oyuncuların dışında sadece ben yokum. Bazıları cidden ne konuştuklarını hiç bilmiyorlar. Ve bu sadece siz değilsiniz, aynı zamanda belirli yorumculardan dolayı olan iletişim bozukluğu ve önemsiz yanlış anlaşılmalar da var. Ama inanıyorum yapıcı eleştirilerimizle her şeyi yoluna koyacağız ve birlikte halledeceğiz. Söylenecek daha çok şey var ancak bunları sorunlarla kendileri uğraşan diğer profesyonel oyunculara bırakıyorum. Zamanı gelince doğruyu ve yanlışı anlatma sırası onlarda olacak. Bunları beklemek zorunda olduğunuz kişi doublelift veya her kimse ona bırakıyorum. Hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm ama profesyonel oyunculuğu bırakışımın sosyal medyada bir cenaze töreni haline gelmesini istemiyorum. Toxic solo q oyuncuları olarak biraz pozitif olmaya ihtiyacımız var. Çok zaman geçmeden bir kere daha bana her şeyi sormadan önce burdayım.

Bilmediğim konular olan yeri doğru mu çevirdim bilmem ama bu yani bahsettiği mevzu.

eyvallah hocam adamsın

• Yok be herkesin noob olduğu sezon 1 nordic serverını özledim, teker teker ayrılıyor oyuncular. Asya takımlarından, serverlarından nefret ediyorum oyunun böyle sıkıcı bir hale gelmesinde çok emekleri var.

• yıl 2015 hala ingilizce bilmeyen var
  • yanında janna ve azir dururken ulti açmış olafa ulti atışını savunmuş. yani boş yapmış, low olduğunu kabul etmemiş. gereksiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.